Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a korombelieknek?
36 vagyok. Kb 30 óta egyre inkább azzal találom szembe magam, hogy mindenki huszonéveseket keres. A korombeli 30-as pasik is, de a 40-esek is. Miért tart öregnek egy velem egykorú? Én pont velem egykorút keresek, de lehet pár évvel idősebb is. De ezek mind 20-as srácokat keresnek. Csak 50-esek mozdulnak rám. De itt most komoly szándékú ismerkedésre gondolok. Szexre még azért találok. De nem tudom hova tenni, hogy ráírok egy 40 éves pasira, hogy ismerkedni szeretnék és közli, hogy bocs, ő fiatalabbat keres.
A másik, amit nem értek, amikor valaki sokkal többet vár, mint amilyen ő. Egy teljesen átlagos, 180 cm magas, 80 kilós, normál alkatú pasi vagyok. Rá írok egy ugyanilyen átlagos pasira és közli, hogy ő csak sportos, izmos pasit keres, természetesen fiatalabbat. Na de ő se ilyen! Amikor ezt szóvá teszem, csak annyit kapok, hogy ő akkor is olyat keres és ennyi. Ilyen is számtalanszor előfordult.
Miért van ez? Akkor 36 évesen fogadjam el, hogy nem kellek senkinek, max néha szex és ennyi?
29 es válaszolónak :)
Azért még nem vagy a B oldalon addig még van időd :)
De sok sikert kívánok neked :)
Jól írtad ;)
Úgy látszik én vagyok a kivétel. Én most vagyok 30 és mindig a -2 +10 év közöttiekkel ismerkedtem, valamiért a velem egykorúak vagy az idősebbek jöttek be :D Sokkal fiatalabbak sosem, annak ellenére hogy inkább aktív vagyok/voltam (most már inkább uni).
Tavaly úgy alakult, hogy megismertem a mostani páromat, aki 6 évvel idősebb nálam. Akkor voltam 29, ő pedig 35, most 30 és 36 évesek vagyunk. Tökéletes ez így. :) Nincs generációs különbség egyáltalán.
32-es: nekem is bejönnek akár 10 évvel idősebbek is. Az a gond, hogy nekik sok az én korom. 36 vagyok, de egy 40esnek ez sok, neki 30 alatti kell. Én azt nem értem, hogy miért vagyok öreg egy nálam idősebbnek? Sok válaszoló írta, hogy ezt a problémát ők is tapasztalják.
Azért a 29 kicsit más, mint a 36. 30ig én is találtam. Azóta meg olyan, mintha kettesével telnenek az evek, egy 35+os kuka... De kívánom, hogy a pároddal olyan sokáig legyetek együtt, hogy ezt ne kelljen megtapasztalnod.
#33: Annyit még hozzátennék, hogy a páromnak viszont már majdnemhogy fiatal voltam a 29 évemmel. Ő szintén a 30-45 közötti korosztályt kereste, tehát vannak olyanok, akik 30 feletti partnert szeretnének maguknak akár szexre, akár kapcsolatra, csak tényleg meg kell őket találni és egy részük ugye már foglalt. Remélem, hogy sikerül majd neked is találni valakit. Talán írd ki a bemutatkozásodba, hogy a korosztályodnál fiatalosabb, igényesebb ember vagy, hátha ez jó hívószó lesz.
Esetleg még a gyúrást is megpróbálhatod, kb. 1 év alatt már nagyon jó eredményt lehet elérni ha az étkezésre is odafigyelsz, ezáltal is növeled a "piaci értékedet", mert akárhogy is nézzük, az ismerkedés olyan, mint valami rossz húspiac és a legszebb darabokért bizony versenyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!