Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem kellek a korombeliek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a korombelieknek?

Figyelt kérdés

36 vagyok. Kb 30 óta egyre inkább azzal találom szembe magam, hogy mindenki huszonéveseket keres. A korombeli 30-as pasik is, de a 40-esek is. Miért tart öregnek egy velem egykorú? Én pont velem egykorút keresek, de lehet pár évvel idősebb is. De ezek mind 20-as srácokat keresnek. Csak 50-esek mozdulnak rám. De itt most komoly szándékú ismerkedésre gondolok. Szexre még azért találok. De nem tudom hova tenni, hogy ráírok egy 40 éves pasira, hogy ismerkedni szeretnék és közli, hogy bocs, ő fiatalabbat keres.

A másik, amit nem értek, amikor valaki sokkal többet vár, mint amilyen ő. Egy teljesen átlagos, 180 cm magas, 80 kilós, normál alkatú pasi vagyok. Rá írok egy ugyanilyen átlagos pasira és közli, hogy ő csak sportos, izmos pasit keres, természetesen fiatalabbat. Na de ő se ilyen! Amikor ezt szóvá teszem, csak annyit kapok, hogy ő akkor is olyat keres és ennyi. Ilyen is számtalanszor előfordult.

Miért van ez? Akkor 36 évesen fogadjam el, hogy nem kellek senkinek, max néha szex és ennyi?

2023. jún. 8. 16:34
1 2 3 4
 21/34 Jani Belucci ***** válasza:
64%
Nem hibáztathatsz másokat azért, mert nekik is vannak preferenciáik, ahogy neked is.
2023. jún. 9. 06:33
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom, csak nem értem. A 40 felettinek miért nem jó egy másik 40 körüli, miért CSAK 25 évest keres? Persze nem nagyon talál, de neki akkor is 25 éves kell. És inkább egyedül marad, mint hogy pl összejönne egy saját korosztályabelivel és boldogok lehetnének.
2023. jún. 9. 14:17
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy csomóan internalizált homofóbia miatt képtelenek elhinni, hogy boldogok lehetnének, megállapodhatnának.

Az alkalmira összeszedett fiúk meg nyilván az egójukat legyezik, ami talán a legközelebb van ahoz, amennyo boldogságot meg stabilitást engedélyezenk maguknak.

2023. jún. 9. 14:37
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
16 os vagyok .....azért nálam ezek a számok nincsenek kőbe vésve....és egyáltalán nem biztos hogy ha arról lenne szó akkor a fiatalabb pasit választanám sokmindentőlvfügg .Azért az lehetséges ,hogy ha két hasonló beenyomást keltő pasi közűl a fiatalabbat választanám.de azonos kaliberű pasinál szerintem majdnem mindenki.és ebben azért nincs semmi.Arra is figyelni kell hogy azért generációs külömbség ne legyen.És most jön egy kényes dolog.l,amit ki szoktak kérni maguknak.Én is !Ha általánosságban fogalmazzák meg.Ez pedig az hogy nagyon sok 40+os pasi elhanyagolja magát.TISZTELET A KIVÉTELNEK .MERT VANNAK SOKAN AKIK NEM!És itt most nem izmokra gondolok.Kiráz a hideg ha ápolatlan fogakat látok .Nekem pl tökre belefér ha valakinek van műfoga.mert ha arra áldoz akkor ad magára.Vagy pl aki felvesz melegítőruhát ,de a nyakába ott fityeg az aranynyaklánc,újján meg a pecsétgyűrű.Vagy aki munkából hazafelé beugrik egy kocsmába....minden nap,de mondjuk a fodrászra meg sajnálja a pénzt és otthon tükör előtt géppel letolja a haját.EZEKKEL SINCS SEMMI BAJ,DE NEKEM EZEK A DOLGOK NEM JÖNNEK BE .ÉS AZ IS IGAZ HOGY VANNAK A FIATALABBAK KÖZÖTT IS ILYENEK.NAH CSAK AZÉRT MERT FIATALOK ATTÓL MÉG NEM BEJÖVŐS NÁLUK SEM!De valljuk be hogy 40+osan azért sokkal több pasira illik ez.Amivel nincs gond,de akkor azt is el lehet fogadni ha nekem mondjuk az ilyen nem jön be
2023. jún. 9. 14:52
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

A 24-es választ kiegészíteném. Egyébként egyetértek minden szavával,ötvenes férfiként is!

A 40 felettiek közul soknak alig van haja,ami van a pár szálat átfésuli a fején, vagy hátulról előre,mint egy madárfészek.Sőt némelyik be is festi,szőkére,vagy vöröses árnyalatúra.Az orrszőr,fulszőr kezelése is problémás, a szipogásról,harákolásról,sőt köpködésről nem beszélve.

Aki ékszerkedvelő,annak a minden ujján más gyűrű nevetséges,főleg,ha mellé a körme elég gyászkeretes.

És lehet a ruha divatos,de attól senki nem lesz fiatalabb,vagy szebb, ha két számmal kisebbet vesz fel,hogy feszuljön rajta,ami csak az igazán jó testűeken mutat jól.Hátul trotykos nadrág,izzadtság,néha pisi-szag , sajnos ezek is mindennaposak.

És bizony a pocak,ami általában egy póló alá dugott görögdinnyére hasonlít..

Ma egy huszon-harmincéves fiatal szemében így néz ki a 40 felettiek többsége.Meg kell mondani, joggal...

Adni kell magunkra,de korhoz illően, esztétikusan és főleg,nem bohócnak öltözve.Mert ami egy 22 évesen jól mutat,csini, az mondjuk egy 48 évesen már nevetséges.És akkor csodálkozás van,hogy nem jön össze semmi.

Bizony urak ez van !

2023. jún. 10. 06:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

27 évesként kérdezem: nem lehet, hogy azok a 40-esek, akik korukbelit keresnek, azok többségében már megtalálták, és grindr helyett a korukbeli párjukkal ülnek otthon a kanapén, tehát ezért nem találod őket?

Aki pedig a társkeresőn vadássza a 15-25 évvel fiatalabbakat, az megállapodás helyett szexet keres.

2023. jún. 11. 19:28
 27/34 A kérdező kommentje:

26os, de, lehet. Igaz nagyon sok ismerősöm van és a 35tol felfelé 1et se tudok, akinek párja lenne. A legidősebb, akit ismerek és van párja is, 33 éves és egy 19 éves gyereket tart el.

De lehet, hogy igazad van.

2023. jún. 11. 22:34
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a 27-eshez írnám..

Tudok olyan 53 évesről,akinek 27 éves a párja,kb négy éve tart.De ez se nem őszinte,se nem kölcsönös szereteten,vagy tiszteleten alapul.Sajnos a fiatalnak szeretethiányból adódóan van önbizalom-problémája,amit az idősebb szuper módon észrevett és kihasznál,lelkileg úgy alakítja a dolgokat,hogy magához láncolta a fiatalt.És semmi anyagi,vagy egzisztencia nincs a háttérben,mindkettőnek van hol lakni,van munkája.

Többször is volt,hogy szakítottak,de a fiatal mindig visszakúszik hozzá,aztán fél év után megint romokban az egész.

Ezeket onnan tudom,hogy a fiatal nagyon jó barátom -volt-,évekig nagy bizalommal,szeretettel voltunk egymás felé.Na ez megváltozott,már nemhogy találkozás,de semmilyen kommunikáció sincs.Agyrágó bogár megtette a hatását...

Persze,aki eltart egy fiatalt az sem jobb, mert ott sem érzelmek,legalábbis nem őszinte érzelmek vannak.

2023. jún. 12. 05:16
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, a kérdezőt nem lehet meggyőzni, de ez a helyes hozzáállás, le a kalappal!

Nehezen fogadom el magam is, hogy már lejárt a lemez, illetve már a B-oldal fut így a 42-höz közeledve.

Egyáltalán nem mondtam le a keresgélésről, de "haknit nem vállalok" (= nem alkalmizok), valamint a közösségi oldalakon sem vagyok már fent.

Kort nem várok el soha senkitől, de akivel összejönnék, az ne legyen sokkal idősebb nálam, mert nem örökölni szeretnék.

Elvárásom nincs, talán csak ennyi, de ez is közhely:

- tudjunk beszélgetni is egymással (ez eddig nagyjából minden emberszabásúval sikerült, én hosszabb távra gondolnám a kölcsönös kommunikációt)

- legyen hűséges (én az vagyok)

Szép napot Nektek, ne görcsöljetek ezen, mert fiatalabbak ugyan már nem leszünk, de boldogabbak talán igen. ;-)

2023. jún. 13. 08:08
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Hetero vagyok, de ugy latom hogy a tarskereses ellehetetlenulese nem korlatozodik szexualis beallitottsagra.

Mindenkinek a legjobb es a legtokeletesebb kell. Mindenkinek a top 5-8 szazalek kellene. Nyilvan ez lehetetlen, ezert kuka az egesz tarskeresesi tema

2023. jún. 13. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!