Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz korombelieket találni?
Az a problémám hogy én kezdő vagyok ezekbe a dolgokba és rólam tudni kell hogy már elég régóta izgat hogy milyen lehet fiúval együtt kiverni de voltam oldalakon (nem reklámozok hogy melyik volt az) na mindegy szóval igen voltam oldalakon de ott inkább szopni és szexelni akarnak és gyakran nem tartanak korhatárt (18-23) és alkatot sem (sportos,izmos,vékony) és ezeket azért írtam ki mert egyrészt az ilyen korból és aki ilyen alkattal rendelkezik az sajnos ritka főleg itt Borsodban ahogy elnézzem. Szóval töröltem is magam néhány oldalról mert sajnos néha eléggé bunkók voltak velem. Utóirat mielőtt valaki felhozza a miértet: Sajnos igen a korhatárhoz és az alkathoz ragaszkodok tudom nem kéne de máshogy nem érezném jól magam :/
Köszönöm a válaszokat! 18/f Lekezelő válaszokat kérlek ne! Kaptam éppen eleget az oldalakon.
Sejtettem. Csak vicc volt.
Ha nincs más lehetőség, tovább kell próbálkozni, azzal ami van. Előbb- utóbb
csak összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!