Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AB/DL fiú vagyok. Szeretek ageplayezni, és kicsi lenni. Tetszik néhány más fiú pelusban - korombeliek- és kicsi ruhában. Sztem marha cukik. Ettől van meleg hajlamom? 18f
Kedves Kérdező!
Minden bizonnyal gyerekként hiányokat élhettél meg, vagy valami komolyabb lelki trauma vezethetett ide, vagy szimplán veled született vágy. A problémát szerintem nem lehet teljesen megoldani, de kezelni igen, hogy elfogadd magad és megismerd miért vagy ilyen. Az igazság hogy nem pontosan ismerem ezt a területet, de a következőkre következtetek:
Az hogy neked a fiúk jönnek ebben a szerepjátékban be, nem feltétlen melegségre utal. Viszont ha szexuális izgalomba jössz, és ha maszturbálás közben ha erre gondolsz izgalommal tölt el, akkor biszexualitásra van hajlam.
A probléma valódi feltárására és tisztázására kérlek keress fel egy pszichológust aki ezzel foglalkozik, aki segít megérteni hogy valóban mivel állsz szemben, illetve eloszlatja a kétségeidet.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!