Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini srácok nektek milyen kép van egy huszonévesről a fejetekben? Csak mert néha azt érzem mást gondolnak a tinik a korombeliekről!
Nem is baj hogy nem vesznek komolyan. Értem hogy jól érzed magad velük, - hiszen egyértelmű hogy tapasztaltabb, sőt okosabb is lehetsz, így nincs riválisod közöttük- de talán ideje lenne egy picit a saját korosztályodban is keresgélni, nem csak a félig gyerekek között
.
Na akkor ezt tegyük rendbe :) Nagyon sok korombeli barátom van. Tök jókat beszélgetek velük, stb. Azonban ahogy mindenki idősebb azt érzem, hogy nem lehet pl nevetni velük annyit. Mert már égőnek érzik vagy egyszerűen csak a napi anyagi és egyéb gondjaik miatt belefásulnak a dolgokba. Nekem szerencsém van, mert nincs anyagi gondom és a munkám is szeretem. Azonban más nem ilyen szerencsés. Ja és ez az okosabb vagyok, stb story se fekszik. Nem szoktam így állni a dologhoz. Tanácsokat szoktam adni, ha szükségesnek érzem, de azt is inkább úgy, hogy példákat hozok, amin bemutatom azt amire gondolok. A korombeliek szerint pszichológus kéne legyek, mert nekik is mindig segítek ha úgy van. Pl az egyik barátnőm esküvő előtti este hívott el sétálni és a mai napig emlegeti, hogy mennyire megnyugtattam azokkal a dolgokkal, amit mondtam.
Na és a tini barátaim se szándékos választásból lettek, hanem így hozta az élet. Tehát csak így alakult, hogy a közösségekben a barátaim lettek a fiatalok is.
Na nálam pont itt siklott ki a dolog... 17 vagyok, de introvertált, és felnőttes. Szeretek nevetni (sokat), és van hogy olyan hangulatban vagyok, hogy már azon nevetek, hogy nevetek. De, alapvetően nagyon nehezen nyílok meg mások felé (titkaim halmait takargatom), és inkább vagyok hallgatóság, mint beszédközpont. Ekkor be jön a képbe egy 26 éves, aki úgy gondolja, hogy milyen ifjonti lelkű személy vagyok, és nem... Ez számára lehet, hogy nem kiábrándító, de akkor is fura. Emellett az összhang ebben a felállásban, ahol a két személy teljesen mást gondol egymásról eredetileg, nem biztos, hogy meg lesz.
És mások is hasonlóként gondolkodhatnak, ezért nem akarnak 23+-os fiúkkal összejönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!