Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgatnak fel a korombeliek?
Azt vettem észre, hogy már nem tetszenek a korombeliek. Aranyosak, meg kedvesek, de tuti nem mennék velük ágyba. Mostanában inkább egy erős és határozott férfikézre vágyom, ami jól elfenekel. Ez így rendben van?
18/L
Szerintem igen
A nők olyanok, hogy a biztonságot, erőt sugárzó férfiak jobban vonzzák őket, márpedig a te korosztályodban ez még nem túl gyakori
Rendben van.
Írj nekem !
Megkapod amit megérdemelsz.
Mert meg az én korombeliek is kisfiúk, többnyire.
Természetes, hogy tapasztalt, öntudatos, magabiztos FÉRFIRA vágyunk, nem egy kisfiúra, aki egész nap a videójátékaival babrál, AZTÁN HA NEKI KEDVE VAN, megkettyint.
25/N
Egy 18 körüli lánnyal, vagy fiúval, szívesen foglalkozna egy korombeli, az tény...
Nagyon izgatnak a fiatal testek...
Imádom őket kényeztetni!, de jó is lenne...
40/F/Bi/Bpi...
Nyugi, engem sem érdekelnek a korombeliek. Volt egy barátom mikor 14 éves voltam (ő is annyi volt) és bírtuk kb 30 napig. Aztán 15 évesen lett egy 22 éves és majdnem 2 évig voltunk együtt.
Most a 2 szeretőm 31-32 éves és a srác, akivel alakulgatnak a dolgok 25.
Adandó alkalommal elfenekellek szívesen, írj, ha érdekel.
Egy keménykezű 50-es F :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!