Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a korombelieknek?
36 vagyok. Kb 30 óta egyre inkább azzal találom szembe magam, hogy mindenki huszonéveseket keres. A korombeli 30-as pasik is, de a 40-esek is. Miért tart öregnek egy velem egykorú? Én pont velem egykorút keresek, de lehet pár évvel idősebb is. De ezek mind 20-as srácokat keresnek. Csak 50-esek mozdulnak rám. De itt most komoly szándékú ismerkedésre gondolok. Szexre még azért találok. De nem tudom hova tenni, hogy ráírok egy 40 éves pasira, hogy ismerkedni szeretnék és közli, hogy bocs, ő fiatalabbat keres.
A másik, amit nem értek, amikor valaki sokkal többet vár, mint amilyen ő. Egy teljesen átlagos, 180 cm magas, 80 kilós, normál alkatú pasi vagyok. Rá írok egy ugyanilyen átlagos pasira és közli, hogy ő csak sportos, izmos pasit keres, természetesen fiatalabbat. Na de ő se ilyen! Amikor ezt szóvá teszem, csak annyit kapok, hogy ő akkor is olyat keres és ennyi. Ilyen is számtalanszor előfordult.
Miért van ez? Akkor 36 évesen fogadjam el, hogy nem kellek senkinek, max néha szex és ennyi?
Kérdező a 6 os vagyok.
Dehogy nem a korosztályomtól vagy aki pár évvel idősebbtől is meg kaptam már, hogy öreg vagyok.
Alkalminál is mondták már.
Hát ja, ez van végülis... :/ de ez így szar :( de vajon azok, akik 40 évesen leöregeznek egy 35 évest, azok saját magukról mit gondolnak? gondolom az ő koruk nem számít, legalábbis azt hiszik.
Pl van egy ismerősöm, 33 éves, összejött egy 19 évessel úgy, hogy annak nem volt hol laknia és rögtön hozzá költözött. Próbáltuk neki elmagyarázni, hogy ez a 19 éves gyerek csak kihasználja (már a diákmunkáját is ott hagyta, semmilyen bevétele nincs) és még valamennyire be is látja, hogy kihasználják, de azt mondja ha ez az ára, hogy fiatal nyunyókája legyen és megengedheti magának, hogy eltartsa, akkor eltartja... ez aztán a szerelem... nála pl a max a 25 év, de inkább kevesebb. Magáról meg úgy gondolja, hogy nem látszik 33-nak. Pedig pont annyinak látszik.
Igen elég fura helyzetek vannak.
De nem kell feladni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!