Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 vagyok és egy barátnőm sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 vagyok és egy barátnőm sem volt, kb 10 évvel le lehetek maradva a korombeliekhez képest?

Figyelt kérdés

Normális esetben 14-15evesen kezdik a fiúk a csajozást meg a szexet?

Lányok, ti kevesebbnek gondoljátok az ilyen fiúkat mint amilyen én is vagyok? Kapcsolatot el tudnál ilyen fiúval képzelni? Vagy vonzóbb aki fiatal kora óta sikeres?

2022. júl. 29. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Kinek mi a normális. Van akinek az, hogy már 12 évesen elk*rvul, 15 évesen már várja a második gyereket (igen, tudok ilyen esetet, faluban néha előfordul), más pedig kívár a házasságig és addig nem fekszik le. Nagyon sokan meg e kettő között vannak.

Szóval hülyeség azon agyalni, hogy le vagy maradva vagy sem, ez nem valami lóverseny.

2022. júl. 29. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen le vagy maradva, én lányként már 14 évesen szexeltem. :)
2022. júl. 29. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudnék elképzelni kapcsolatot.
2022. júl. 29. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy annak, hogy így alakult, valószínűleg oka van, és ez az ok az (nem maga a tény, hogy nem volt még barátnőd), ami visszatartana.
2022. júl. 29. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem sosem ezeket a kérdéseket, nem bántásból írom. 24 vagy, nem volt még barátnőd, oké. Majd lesz, kit érdekel, hogy ki hány évesen kezdi és kit érdekel, hogy anonim emberek mit gondolnak erről? Ne akarj inkább a mai tizenévesekre hasonlítani. Az igaz, hogy kitolódott a szexuális érés, mert 14-15 évesen már szexelnek a fiatalok (jelzem régen nem volt ez egészen így) mert ez a ,menő', de előbb kezdik ugyanúgy a cigizést, drogozást is stb. Dolgozni meg nem akarnak persze, ez a mai generáció hagyjuk is kategória. Szóval nem hasonlítsd magadat hozzájuk.
2022. júl. 29. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 38, és "az én időmben" is 14-15 évesen vesztették el a lányok. A fiúkat nem tudom ennyire pontosan. Nyilván voltak, akik előbb, meg később, de a nagy átlag abban az életkorban. A drog talán nem volt elérhető abban az időben olyan könnyen, a mobiltelefon, az internet sokat segít a beszerzésben, kapcsolattartásban, de a cigaretta sok gyerek szájában ott lógott. Középsuliban az osztály fele dohányzott, pedig én kifejezetten jó iskolába jártam. A szüleim pedig mesélték, hogy az ő korukban 9-10 éves gyerekek is dohányoztak már. Akkor pedig gondolom azért is, mert nem voltak még tisztában vele, hogy mennyire káros.
2022. júl. 29. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért tudnának elképzelni kapcsolatot, amikor te azt se tudod hogy miaz.

Egykapcsolat millió dologból áll nem csak annyi hogy akarsz-e vagy nem.

Egyébként nem nehéz össze jönni valakivel, csak megtartani és egy értelmes színten tartani az már nehéz.

De ha te eddig se akartál akkor mégis mit és hogyan gondolod.

2022. júl. 29. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Van időgéped kispajtás? Ha nincs akkor ne a múlttal, hanem a jelennel és a jövővel foglalkozz! Nem az fogja a nőket érdekelni mikor, hány volt előtte, hanem az hogyan viselkedsz vele szemben, az ember aki nála próbálkozik.
2022. júl. 29. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Engem nem tartoritana vissza viszont megkerdeznem hogy miert alakult igy, vallasos vagy? Kis falubol jossz?, stb.
2022. júl. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!