Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korombeliek! Nektek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korombeliek! Nektek mikor mondta először a pasitok/barátnőtök, hogy szeret? 16/L

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mielőtt lefeküdtünk .. bár ez a szeretlek vitt be az ágyba ma már egy éves a kislányom 17 éves vagyok srác is elhagyott..
2012. nov. 4. 23:08
 2/7 chooseyourdestiny ***** válasza:
3 hónap után:')
2012. nov. 4. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
2,5 hónapot voltunk együtt, majd szakítottunk. Fél évig tartott még az sms-ezés, chattelés. Néha úgy suttyból kimondta, hogy béküljünk ki, mert szeret. De nem figyeltem rá. Majd márciusban megint összejöttünk, mert felfogtam, hogy szeretem, csak nem engedtem meg magamnak, hogy elhiggyem. Pár hétre rá hazakísért az állomásról, átölelt és kimondta azt a csodás szót. Helyben elolvadtam. Mondtam neki, hogy én is szeretem. Imádom! :) <3 Ne ítéljetek, nem tudjátok az helyzetet.
2012. nov. 4. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
sajnálom első de felnézek rás hogy nem az abortuzt válaztottd
2012. nov. 4. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
NAGYON hamar. sokkolt. talán még nem is mondtuk ki, hogy együtt vagyunk
2012. nov. 5. 02:45
 6/7 anonim válasza:
Én érdekes helyzetben voltam.Nem mondta, hogy szeret, sem azt, hogy kedvel de már első találkozásunkkor néhány öra után megakart csókolni...én ellenkeztem.Mikor hosszú időig ezután nem találkoztunk rájöttem, hogy én szeretem és még jó, hogy nem mondott le rólam. Miután így a pasim lett kezdetben nem mondta, hanem csak én vallottam be neki.De 1 hét telt el és felhívott éjjel valamikor, hogy elmondja..azóta mindig egyre őszitébbnek érzem ezt a szót és mindig egyre több és nagyobb értelmet is nyer nálam és nála is (4. hónap után)
2012. nov. 5. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
23:14 grat hozzá! :)
2012. nov. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!