Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mennyi idő után kéritek meg a barátnőtök kezét? Kort is írjatok

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:

5-10 év kb.

Mármint én ennyi idő után kérném meg.

5 év előtt nem érdemes, mert akkor ha mindenki így tenné, 1 év alatt több házasság menne tönkre, mint amennyi megmaradna.

2012. okt. 29. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:

1.ső vagyok.

Azt még kihagytam, hogy előtte muszáj együtt élni, illetve a gyerek sem hátrány.

2012. okt. 29. 18:01
 3/9 A kérdező kommentje:
mennyi idős vagy?
2012. okt. 29. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, nem értek vele egyet. Szüleim, nagyszüleim mind pár hónap alatt házasodtak össze és boldogan élnek/éltek együtt, amíg meg nem halnak/haltak.

Ez a mai hülye felfogás, hogy éljenek a felek x évig együtt, aztán, ha 5. év után már toporzékol a nő, hogy kérje meg a pasija, ő meg nem érti, hogy miért kellene elvennie, ha így is elvannak együtt. Aztán mondjuk valami nem tetszik egymásban, szétmennek, másikkal költöznek össze, azzal szétmennek, mert nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni stb.

Ezt a "lakva ismerszik meg az ember" mondást meg hagyjuk.

A lényeg, hogy, ha a pasinak már benőtt a feje lágya, kérje meg a csaj kezét lehetőleg 1-2 éven belül.

Ez az én véleményem.

22/L voltam.

2012. okt. 29. 18:07
 5/9 A kérdező kommentje:
hát lehet vki ítélkezni fog de én még fiatal vagyok de már örülnék ha megkérnék a kezem :)
2012. okt. 29. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. :)
2012. okt. 29. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha neki ez fontos, 3 év. (Ez egy alsó határ)

22/F

2012. okt. 29. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismét első vagyok.

Nem értem mibe lehet belekötni itt. Csupán nehezen veszem magam rá egy eljegyzésre, esküvőre, hiszen egy életre szól a dolog.

Ha a csaj 5 évig nem tűr el, eljegyzés nélkül, akkor nincs is miről beszélni.

Meg amúgy is, ezt akkor lehet a legjobban megmondani, ha tudom hogy milyen. Lehet hogy egy X-et 5 év alatt elveszek, de lehet hogy Y-ont jobban szeretem, csak ő kissé titokzatos, és emiatt kell 7 év is.

Sose értettem ezeket, miért egy papír a meghatározó.

2012. okt. 29. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
5-10 pc után, mert csak akkor szoktam megkérni a kezét, ha elfárad a szája...
2012. okt. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!