Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után írtok az ex barátnőtök névnapjára?
Figyelt kérdés
Mondta hogy legyünk barátok de én ezt nem akartam úgyhogy nem beszélünk már suli eleje óta és kértem hogy szakítsuk meg a kapcsolatot ne hívjon többet. De nagyon hiányzik és én szeretném újrakezdeni. Két hét múlva lesz a névnapja megkeressem? van esély szerintetek hogy megint megszeressen?2012. okt. 28. 13:25
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, és a köszöntőből arra fog következtetni, hogy barátkozni akarsz.
2/4 anonim válasza:
hát nemnagyon fog szeretni ha dobtad
3/4 anonim válasza:
ne erőltesd ha nem akar látni, fáj neki a téma.
ne írj semmit
4/4 A kérdező kommentje:
ő dobott:( nincs neki más és nekem sincs:( de nem fogok írni mert nem akarom zavarni.
2012. okt. 28. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!