Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?
Én csúnya vagyok, és gyerekes stilusu, és ráadásul félénk is.
Elösször fáj, de bele lehet törődni, hogy nem leget sose csajom. Rosszul eseik, de nem tudok mit tenni ellene. 22f
#4 - ugyanilyen a párom is... mégis vele vagyok már 2 éve.
Olyan nincs hogy nem lehet barátnőd/barátod. Úgyis lesz egyszer... mindenkinek lesz ha akar és nem adja fel.
igazából ez nem nehéz, csak foglalkozni kell vele, de sokan a könnyebb utat választják, folyton igényesnek kell lenned önmagaddal szemben, és ügyelned kell hogy alakíts ki szociális kapcsolatokat, ez nem úgy fog menni mint a filmekben, hogy jön, meglobban a haja, egymásra néztek és szerelem, persze előfordul ez is, csak a filmekben hétköznapi dolognak állítják be
szóval szerezz barátokat, vagy járj a mostaniakkal olyan programokra ahol lányok is vannak, ismerkedj, ne teperj, csak beszélgess, Barátkozz! a többi jön ahogy a sors és te hozod a formád.
Lehet meg sem fogod fogadni, mert tudod hogy így van, csak lehet lusta vagy hozzá, várhatsz ugyan a csodára, van esély hogy eljön, de ez lehet egy hosszú kudarccal teli, értelmetlen út is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!