Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, hogyan fogadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 23:27
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2012. okt. 17. 23:29
 2/46 anonim ***** válasza:
Soha ne mondd azt, hogy soha.
2012. okt. 17. 23:31
 3/46 anonim ***** válasza:
Szia! Én vesebeteg vagyok és azt hittem soha nem lesz barátnőm.... erre fel az elmúlt 5 évben már több is volt. Ezenkívül még ismerek olyan embereket, akik tolókocsiban élnek és még nekik is van szerelmük, férjük/feleségük. Tehát szerintem mindenkinek lehet párja.
2012. okt. 17. 23:35
 4/46 anonim ***** válasza:

Én csúnya vagyok, és gyerekes stilusu, és ráadásul félénk is.

Elösször fáj, de bele lehet törődni, hogy nem leget sose csajom. Rosszul eseik, de nem tudok mit tenni ellene. 22f

2012. okt. 17. 23:40
 5/46 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha pl. már kipróbáltál mindent: "ha már püspöki imát is adtak érted, ha voltál spirituálisnál rontáslevétel céljából, és párkapcsolati tréningen, ha már kipróbáltad a vonzás törvényét, ha már nem akartad és nem is foglalkoztál vele (de tényleg) éveken át - eredménytelenül, ha utána elmentél pszichológushoz (többhöz is) egyik másik nagynevű, - és díjú, de egyik sem talált semmit, és végül ha már belendültél, kedves voltál, nyitott, könnyed, pozitív visszajelzésekkel, de minden egyes próbálkozás kudarcba fulladt, mondván hogy már foglalt, vagy nem jössz be neki fizikailag. És ezt játszod már vagy 8 éve... ilyenkor mit lehet tenni? mert meghalni biztos nem, mivel nem tudnék fájdalmat okozni anyámnak. De akkor mi van? átok? rontás? Létezik egyáltalán ilyen marhaság? Olyan mint egy csapda.
2012. okt. 17. 23:49
 6/46 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget!A stílusodat te alakíthatod,ha csúnya is vagy sportolhatnâl vmit,attól nem leszel siránkozós,nő az önbizalmad,egyébként pedig van egy mondás: vak tyúk is talál szemet.Nem minden a külsőről szól még a mai világban sem.Mozdulj ki és legyen pozitívabb az énképed.
2012. okt. 17. 23:55
 7/46 anonim ***** válasza:

#4 - ugyanilyen a párom is... mégis vele vagyok már 2 éve.

Olyan nincs hogy nem lehet barátnőd/barátod. Úgyis lesz egyszer... mindenkinek lesz ha akar és nem adja fel.

2012. okt. 17. 23:56
 8/46 A kérdező kommentje:
Ja bocs, sportolok is már három éve, normális testalkatú vagyok. És nem siránkozok (már nem), hanem válaszokat kersek - méghozzá racionálisokat lehetőleg
2012. okt. 17. 23:59
 9/46 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem el hogy nem lehet, de azt sem ha más mondaná el ezt nekem.
2012. okt. 18. 00:00
 10/46 anonim ***** válasza:

igazából ez nem nehéz, csak foglalkozni kell vele, de sokan a könnyebb utat választják, folyton igényesnek kell lenned önmagaddal szemben, és ügyelned kell hogy alakíts ki szociális kapcsolatokat, ez nem úgy fog menni mint a filmekben, hogy jön, meglobban a haja, egymásra néztek és szerelem, persze előfordul ez is, csak a filmekben hétköznapi dolognak állítják be

szóval szerezz barátokat, vagy járj a mostaniakkal olyan programokra ahol lányok is vannak, ismerkedj, ne teperj, csak beszélgess, Barátkozz! a többi jön ahogy a sors és te hozod a formád.

Lehet meg sem fogod fogadni, mert tudod hogy így van, csak lehet lusta vagy hozzá, várhatsz ugyan a csodára, van esély hogy eljön, de ez lehet egy hosszú kudarccal teli, értelmetlen út is.

2012. okt. 18. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!