Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, hogyan fogadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 23:27
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem is azzal van a gond aki írja, hanem maga a tény, a jelenség, hogy sokszor az sem elég, ha túl jó valaki, ha küzd, hogy megfeleljen minden téren, nagynehezen eléri, és még az is kevés néha. Ez az ami egyszerűen elveszi az ember kedvét az egész udvarlástól. Ez az ,ami miatt könnyebb az alternatív megoldást is választani. Értsd meg, hogy a helyzet komplex. Lásdt át, hogy normális szerető partnert találni minimum olyan nehéz mint rendes állást, főleg Magyarországon. Hiába vagy képzett, túlképzett, mindennek megfelelő a betőltéshez, ha valami ostoba vacakságon mégis bebukod, valami olyanon ami nem feltétlenül rajtad múlik.
2012. okt. 18. 14:58
 32/46 anonim ***** válasza:
Igen, így van, de be kell látnod, hogy a nők általában nem arra hajtanak, hogy valakivel szexeljenek. Több olyan férfi van, aki tetszik és megkívánom, de nem tudnék járni velük. Nem a kinézete miatt, hanem az említett szívdobbanás miatt. Ugyanúgy a nők is arra törekszenek, hogy jól nézzenek ki (a normálisakról beszélek, nem a plázapitsákról), szeretnének társat, de várnak. Nehogy azt hidd, nekünk is elég elkeserítő a tudat, hogy nincs olyan jelenleg az életünkben. Igen nehéz, de szerintem megéri kivárni azt, akivel összedobbanunk :)
2012. okt. 18. 15:07
 33/46 anonim válasza:
Pegazus még hogy nem csak a külső szamit?Nálam a jòlápoltság alapkövetelmény,de akármelyik nőt megnézed mindenki ki van sminkelve,festett haj,műköröm-ez nem a plázacicáknâl-akkor miről beszélünk?Szerencsére én a 80-as években voltam tinédzser és akkor a 14éves 14-nek nézett ki,nem 18-nak,mint most.A szilikonmellet se csak plázacicáknál látok,de pénzért mindent lehet kapni,akkor minek küzdeni érte.Minek sportolni,a lógó mellem felvarratom,a zsírt leszivatom,stb.És csak ez számít-vagyis a külső.A fèrfiak pedig metroszexuális kinézetűek,a 14éves lânyom azt mondja,jaj de cuki,én azt mondtam de jóképű,izmos,ffias,nem hogy cuki.Ráadásul aki a legmenőbbnek néz ki,mikor megszólal,csak a sötétség jön,de még az sem számít.Meg lehet nézni a tv-ben kik szerepelnek.Értelmes emberek,akik letettek vmit az asztalra?Mert én nem azt látom.
2012. okt. 18. 19:16
 34/46 anonim ***** válasza:

19:16, gondolkodj el azon, hogy miért ilyen az emberek felfogása manapság: műmell/műsegg -pasiknak is-, felnőttnek kinéző tinik, agyonsminkelt nők (és pasik is), cuki metrok, férfiatlan hímneműk, házastársak, akik nem tisztelik egymást, sötét nagymenők ésatöbbi. Sorolhatnánk a végtelenségig. A tv-ben padig nem véletlenül nyomják az értéktelen embereket. Nem látod az összefüggést? Az emberek nagyobb része azt utánozza, amit a tv-ből lát.

Amikor a lányod azt mondja egy fiúra, hogy cuki, az tényleg csak egy cukiság. Nem férfias egyáltalán. A média megalkotja a példát a fiatalok elé, ők meg majmolják (a fiúk a cukiságot, nőies viselkedést, a lányok a sminkelést és a cuki fiúkra való bukást. A nők a született feleségeket vagy a Szex és Nem Yoros nőket, meg azokat, akik mellet csináltattak és ezzel hozzák a szintet, mert az is be bele van táplálva a fejükbe, hogy a férfiaknak erre van szükségük. Mert melyik férfi maradna hű egy megereszkedett mellű nőhöz?! Amelyik állandóan a zenecsatornán nézi a klipekben pucérkodó modelleket vagy bármelyik filmen a tökéletesnek látszó nőket? Hisz már azon nő fel a kisfiú is, hogy csak akkor lesz menő, ha olyan nője van. Ördögi kör, egyik dolog maga után vonja a másikat.

Nekem egy férfias férfira van szükségem, aki ápolt és megdobogtatja a szívem. És persze én is az övét. És emellett tiszteljük egymást.

Igenis nem csak a külső számít. Akik ennyinél leragadnak, azok ne csodálkozzanak, ha egy felszínes kapcsolatban találják magukat. Belül üresség, de fészbukra feltólják a 10000 képet a "boldogságukról", mert a látszatra nagyon kell adniuk...

2012. okt. 18. 19:45
 35/46 anonim válasza:
Hát a metroszex.pasik nem 100%hibásak.A sok női hormon miatt a mai ffiak50%!-a nemzőképtelen.Szóval ha a kérdést feltevő nemzőképes,ffias férfi,akkor nemsokára kapkodni fognak érte a saját gyerekre vágyò nők,bár nekik is sietniük kell,mert manapság a fogamzásgátló miatt a nők 40 évesen már klimaxolnak.
2012. okt. 18. 20:15
 36/46 A kérdező kommentje:
A kérdést föltevő ápolt igényes, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Értsd, igyekszem kikerülni a tömegbutító, családszétziláló ingereket tv-ből, rádióból, stb., viszont bármennyire is idejétmúlt, vagy ha úgy tetszik "ciki" próbálom fönntartani azokat a formai követelményeket udvarlás terén, ami akár ezelőtt 100évvel létezett. Hangsúlyozom formai követelményeket, tehát nem öltözködésre értem, vagy a házasság előtti önmegtartóztatásra. Én tisztelem a nőket (már amelyik megérdemli) mert azok amelyek már jártak a mélyben, és megértik az idők szavát egy párkapcsolatban, azoknak egy céljuk van: hogy valaki szeresse őket, és szintén neki is legyen valaki akihez hozzábújhat egy nehéz nap után, akire rábízhatja a szívét. A külső eben a tekintetben érdektelen hisz ki az aki nem ráncosodik, görbül meg az idő múlásával? És mégis az aranylakodalmak a legszebbek... pont a mondanivalója miatt. Na ezt kellene megérteni a mai nőknek, ahelyett hogy hercegről, hófehér paripáról, és egyéb eszményképekről álmodnak. Legtöbbez azok tudják ezt, akik már túl vannak egy szar kapcsolaton, "nyakukban" egy-két stb., gyermekkel, de vágynának végre egy megértő, családcentrikus, megbízható, de asszertív FÉRFIra, . Mert a férfiasság itt kezdődik és nem a hazugságok mögött. De ugyanez vonatkozna a nőkre is: nem ám sápítozni hogy nincs egy normális pasas, hanem leszállni a magas lóról, és két lábbal a földön járni. Mert a földön azért többet lehet találni mint a felhők között... És még valami: válasszuk már külön a szexet a SZERET-kezéstől. Az előbbiből már elegem van. Az utóbbira vágyok... már csak kellene találnom egy ugyanilyen gondolkodású nőt, és ez a nehéz.
2012. okt. 21. 11:20
 37/46 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján nagyon rendes és értelmes embernek tűnsz, sokkal több ilyen férfira lenne szüksége a világnak. Sokmindenben egyetértek veled és ugyanakkor együtt is érzek, ugyanis hasonló kapcsolatra vágyom, mint Te, de olykor igencsak reménytelennek tűnik, hogy ilyen társat találjak magamnak a sok elbutított, manipulált, szexcentrikus birka között...

Egyébként mért gondolod, hogy soha sem lehetne barátnőd? Vannak még hozzád hasonló gondolkodású nők, bár tény, hogy mi vagyunk a kisebbség.

21L

2012. okt. 21. 12:57
 38/46 anonim ***** válasza:
Azért azzal a szexcentrikus birka szóval óvatosan kicsilány. Hogy miért is? mert nem mindenki úgy áll hozzá az élethez mint az átlag normál ember. Azzal mindneki tisztában van,hogy egyetlen egy élete van! AZ idő telik, be kell látni szinte fénysebességgel, és ki kell hozni a maxot az életből. Ez meg ugye mindekinek mást jelent. Mármint kategorizálhatók az emberek. NEm mindenkinek az az álma, hogy anyuka mellett besavanyodjon, és a gyerekszaros pelenkát meg az algebrád nyüstölje éjt nappallá téve. Nem ítélem el azt aki ezt teszi, sőt le a kalappal előttük, de nincs szerintem hátrébb az aki nem így képzeli el az életet, a jövőt. Főleg,hogy mennyi negatív példa van manapság, a tönkremenő házasságok tömkelegei, a kiunt párok, a szürke hétköznapok, a gyerek egy cigarettázós, flegma drogos hálátlan disznóvá válik, a szerelem kihuny, nem marad minden olyan gyönyörű mint az elején. 100 ból egykét kivétel van, amibe kb semmi esély hogy valamelyikünk is belekerüljön. Ezt pedig sokan tudják, látják ,érzik,hogy megvan a hosszú távú kapcsolatoknak is bőven az árny oldala! De ettől függeltenül mégis szeretnék megélni a gyönyöröket, tisztelnek, szeretnek annyira egy nőt önmagáért, hogy vele akarják ezt megélni. Nem hosszútávra, nem ilyen leragadós viszonyra, de amíg jól érzik magukat addig igen. Mi ebben a rossz? Mi abban a rossz,hogy két ember laza viszonyban van, és nem veszik holt komolyan egymást? Attól még nem alázza meg, nem veri meg, nem bánik vele úgy mint egy útcasarki cafattal. Kissé fóbiásak lettek szerintem páran attól, ha valakik laza viszonyokat akarnak, és nem akarnak házasigában sínylődni. Ez nem birkaság, csak egyféle hozzáállás az élethez, sőt inkább ezek a farkasok! Én is így gondolom leginkább.
2012. okt. 21. 13:15
 39/46 anonim ***** válasza:
Nem magával a szexszel van bajom, mert tény, hogy mindekinek fiziológiai szükséglete, DE kiábrándító, hogy sokaknak már csak arról szól az egész, hogy a nőt tárgynak tekintik és csak arra kellesz... Nem azt mondom, hogy az emberek ne éljék ki magukat, felőlem mindenki azt csinál, amit akar, csak azt szerettem volna mondani, hogy nehéz olyan emberre találni manapság, amilyenre vágyom. Én sem vetem meg a testi örömöket, csak elkeserít, hogy ma már a többség csak úgy érzelem és a másik iránti tisztelet nélkül hancúroznak. Persze kinek a pap, kinek a papné.
2012. okt. 21. 13:22
 40/46 anonim ***** válasza:
Gazad van, és teljesen elfogadom, de ez is emberfüggő. Én egy heti két három alkalommal összejövünk szexelni és egy kicsit dumálni viszonyt is el tudnék képzelni oda vissza tiszteleten és szereteten, attól még ,hogy nem akarok gyereket tőle, igaz más nőtől sem, nameg nem akarok a szüleinek jó pofát vágni meg a baráti sleppkörére, nem akarok étterembe mászkálni vele, attól még lehet nagyon jó barát és szexuális partner egyben. Barát az inkább közelebb áll a lelki társhoz ilyen értelemben, nem a haver féle baráti szintről makogok. Van akinél ez is belefér, van aki vagy semmit vagy csak komolyat. A félkomoly az meg nem kihasználás szerintem legalábbis, én egyáltalán nem tekintenék egy darab husinak egy nőt sem egy ilyen viszonyban. Csak azért írom, hogy van ilyen is, attól még hogy valakinek nincsenek komoly szándékai hosszútávra egy nővel, az nem főképpen kihasználás, főleg úgy nem ,hogy mindkét fél kap valamit egymástól.
2012. okt. 21. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!