Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, hogyan fogadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 23:27
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Mit lehet tenni? Ököllel egy hatalmasat az asztalra kell csapni és azt mondani, hogy nem adom fel, mert ha más képes volt rá, akkor nekem is sikerül. Aki feladja a hitet, elveszett.
2012. okt. 18. 00:02
 12/46 anonim ***** válasza:
Átok, rontás? Ez neee. Tudom közhely de próbáljj meg vidámabb lenni és humorral meg magabiztossággal megfogni a csajokat. Egyébként nem lehet hogy rossz körökben próbálkozol?
2012. okt. 18. 00:02
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom... 14 éves koromban (ahogy elballagtam) kerültem először szembe az éjszakai élettel, persze felügyelet mellet eleinte. Csináltam sokmindent, volt nem egy alkalom amikor olyan csajoknál aludtam akikről másnapos fejjel azt sem tudtam kicsoda, és mit keresek ott ill. hol. Rengeteg fesztiválon megfordultam, igazából tudok élni, csak az a baj amikor találkozok egy lehetőséggel, és pl. egy előzetes párbeszéd után meginvitálom egy italra, vagy hogy együnk egyet valahol, akkor minden esetben jön az, amit írtam. Most 35 vagyok. Sokáig egyetemista csajokkal kéjelegtem (persze nem ingyen) de beleuntam mert egy idő után semmi újat nem adott, a gépies "párzásokon" kívül. Belefáradtam, mert soha nem d**ni, hanem szeret***ni vágytam volna. És most vagyok 35. Kezdenek halványulni az illúziók, kezdem egyre inkább azt érezni hogy két igazság van mindössze, a könyököm, és a bankszámlám. Mégis mit nem próbáltam még ki?
2012. okt. 18. 00:19
 14/46 anonim ***** válasza:
talán az a gond, hogy túl korán keresel anyagias programot, a szerethető lányok nem arra vágynak hogy egy pasi megvásárolja őket ilyen dolgokkal, el is utasítják, és ezt férfiként írom
2012. okt. 18. 00:23
 15/46 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellene tennem? Mégis hol lehet kötetlenül ismerkedni ha nem egy olyan helyen ami mindkettőnk szempontjából semleges?
2012. okt. 18. 00:26
 16/46 anonim válasza:
Ismerkedj társkeresőn.Én jelenlegi párommal ott ismerkedtem meg.De ott is türelmesnek kell lenni.Én élveztem azt az időszakot is,de mivel már vannak igényeid,elképzeléseid hamar rájössz,h müködni fog-e a dolog.Ami nem jön össze,azt is elvezd,ismerkedsz,beszelgetsz,esetleg az ágyig is eljuttok,de nem az lesz az igazi.Nekem 1 év kellett hozza,lett pár hónapos kapcsolatom is,de utána se adtam fel és az igényeimből se engedtem.
2012. okt. 18. 00:40
 17/46 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, bár korábban már itt is voltak próbálkozásaim, igaz, szedett-vedett fényképekkel, és sikertelenül. Most viszont egy profi fotósra bíztam a dolgot, igaz, kért is érte nem keveset, de így legalább -úgy érzem- megtettem mindent ilyen téren, amit csak lehetett.
2012. okt. 18. 00:47
 18/46 anonim válasza:
Nem kell a fényképesre menned,mehetsz sms-esre,ott hamarabb létrejön a kapcs.,persze az kicsit zsákbamacska,de nekem úgy is jó volt.Régebben lehetett kapni olyan újságot is,de neten is van már biztos.Már tinirandi is van,regisztrâlj minél több helyen.A tinirandit nem azért írtam,h ott is,csak érdekességként.
2012. okt. 18. 00:54
 19/46 anonim ***** válasza:
Szia!! ha tényleg komoly kapcsolatot keresel és nem ribiket akik a pénzre mennek akkor ne "menő" helyen ismerkedj... pl.: menj el futni és közben ismerkedj, vagy ülj be valahov kávézó vagy ilyesmi..... és mi az, hogy profi fotóst fogadsz azért, hogy feldedd megad a társkeresőre? természetesen te döntöd el de szerintem nem jó ötlet én photoshopp nélkül szeretem megnézni a férfit és az hogy profi fotóssal csináltatod az is egy felvágás hogy huhh nézzétek mennyi pénzem van kb,,, legalább is nekem ez jönne le persze nem vagyunk egyformák... ne a pénzeddel akarj nőt szerezni mert azt érzi egy nő mikor azzal akarják őt elcsábítani hidd el és akiben van tartás és nem ribi rögtön tovább is áll.... ez az én véleményem..... 21/lány
2012. okt. 18. 01:14
 20/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó félreérted! Dehogy vagyok én jómódú. Nyilván egyedülállóként többet megengedhetek magamnak, de ez inkább szól arról hogy a lehetőségeimhez képes próbálok kiaknázni minden lehetőséget (mint mondtam igyekszem kizárni a "hibalehetőségeket") mint hogy esetleg a fogam fehérjét akarjam villogtatni. Vagy másképp fogalmazva, sokszor átgondolva ott tartok, hogy ahhoz képest hogy éjszakai bárokban, jazzkocsmákban gondolkodok azon hogy mit szúrtam esetleg el, könnyeket csalna a szemembe, ha ezt a pénzt tárgyilagos formában a fiamra/lányomra költhetném: Inkább lennék szegény egy boldog kapcsolatban, mint "tehetősebb" magányosan... Utálom a pénzt, és az életet is, mert eddig csak azt az oldalát ismertem meg ahol minden erről szól: önzés, képmutatás.. És közben folyik a nyálam ha az utcán egymásba gabalyodott szerelmes párt látok. Lassan azt sem tudom mi az a szerelem, max. József Attila szemén keresztül.
2012. okt. 18. 01:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!