Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, hogyan fogadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 23:27
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

szerintem a pua-khoz még elnézhetnél egy kurzusra.

nem veszíthetsz vele semmit.

meg arról is leszoktatnának,hogy fizetgesd a piát a nőknek.

ez eléggé gyenge nyitás.

2012. okt. 18. 02:16
 22/46 anonim ***** válasza:

ha elmész különböző hétköznapi helyekre fontos, hogy legyél közvetlen nyiss, mert egy egymásra nézős szép mosolyból nem lesz több, nem is találkoztok többet talán, törekedni kell új emberek megismerésére ezt is hozzávéve

Elvégre sosem tudhatod, hogy nem-e általa ismered meg életed szerelmét!

2012. okt. 18. 02:58
 23/46 anonim ***** válasza:
Egyenes út a kurvoázié felé! nincs ezzel gond. Ha van stexed, akkor ugyanúgy benyalják a farkadat, még olyan érzésed is lehet, mintha szeretnének! Tutti party!
2012. okt. 18. 03:20
 24/46 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nincs, mert ennyire görcsösen akarod. Engedd el magad, ne foglalkozz ennyit a dologgal. Járj el ide-oda, beszélgess lányokkal (de ne akarj rögtön randizni, járni velük). Csak lazán. Ha nem számítasz rá, jönni fog magától, de ha állandóan ezen görcsölsz, csak azért sem fog sikerülni :)

Sok sikert :)

2012. okt. 18. 09:26
 25/46 anonim válasza:
Abban igazad van,h képmutatás,èrdekbarátságok mennek.Én kinn éltem Kanadában 10 évig.Mikor hazajöttem ledöbbentem,h mindenki hogy megváltozott,pedig ez lassan tíz éve volt.Na azóta még rosszabb lett minden.Mert az elbutulás megy,meg az,h csak a külső számít,de az nagyon.
2012. okt. 18. 13:49
 26/46 anonim ***** válasza:

13:49, ez így eléggé ki van sarkosítva, hogy a külső számít, de nagyon. Jóhogy elvárja az ember, hogy a párja ápolt legyen... Nem lenne gusztusom igénytelen férfihoz. Ez is a külső része és ez igenis számít. Aki ápolatlan, ne is csodálkozzon, hogy nem vagy nehezen talál pertnert.

Kinézetre, alkatra meg kinek milyen tetszik.. Egy ismerős csajnak "a férfi száz kiló felett kezdődik", nekem viszont az alatt (normális vagy mackós alkat)

Egyébként meg lehet akármilyen jóképű, pénzes, teperhet értem akárhogy, ha nem dobban meg érte a szívem, nem tud érdekelni.

2012. okt. 18. 14:01
 27/46 anonim ***** válasza:
Na hát pont ez a baj a nőkkel, hogy lehet akármilyen jó is a fickó, ha nem dobban meg a szive érte, akkor megcseszheti az egészet. Ezek után meg ki a fene akar még rendes nőkre hajtani, meg az ő elcseszett szívdobbanásukra! Már hosszú évek óta eddzem magam, maximumra törekszem, hogy ne érjenek csalódások, hogy rendben legyenek az önértékelési gondolataim, és csak mert nem dobban a szív, már le volnék radírozva a fenébe. Ez itt a gond! Ezért nem is kell, francba az egésszel. Ezért jobbak /szerintem a prostik/ mert nekik másként ver a szivük! Sokkal emberbarátabb módon, mégha pénz alapú is.
2012. okt. 18. 14:10
 28/46 anonim ***** válasza:
Akkor mi a problémád? Te magtaláltad a boldogságod a prosikban. Kell ennél több? :)
2012. okt. 18. 14:32
 29/46 anonim ***** válasza:
Ez azért nem ilyen dolog. Félre érted! Van akiknél szintekkel jobbak, de a prosti verziónál is lehetne egy normális igényekkel hozzáálló párok közti viszony még jobb. Nem azt írom, hogy a kurv-ázás az a legjobb verzió. Az csak egy olyan, amivel már bőven be lehet érni, de nem az a tökéletes kiteljesedett boldogság.
2012. okt. 18. 14:38
 30/46 anonim ***** válasza:
De ha nem dobban a szív, úgy nem lehet teljesen boldognak lenni. Azért legbelül te is arra vágysz, hogy valakivel összedobbanj, nem?
2012. okt. 18. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!