Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, hogyan fogadnátok, ha mondjuk kiderülne, hogy soha nem lehet barátotok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 23:27
41/46 anonim válasza:
Hát tudod: jól fogadnám, ha kiderülne, hogy soha nem lehet társam. Egy ilyen egyértelmű kijelentést meg tudnék emészteni, sokkal jobb, mint a próbálkozások, a kitartás, a hűség, a szerelem a semmiért. Nálam az van, hogy mindig betegek kerülnek az utamba. Ha nem reménykednék, hanem kimondaná valami "felső lény", hogy figyelj, neked sosem lesz, akkor berendezném az életem eszerint, hogy nekem ez jutott. Nem vágyakoznék és nem is szeretnék senkit abban a reményben, hogy közös lesz az életünk.
Egyébként a "szerelem József Attila szemén keresztül" elég ijesztőnek tűnik. A szememben amit ő képviselt, az nem szerelem, hiszen nem küzdött azért, hogy boldog legyen a társával. Valószínűleg nála is mentális betegség írta felül ezt.
42/46 anonim válasza:
"Azért azzal a szexcentrikus birka szóval..."Tudod én családanya vok és boldog.Nem sivár az életem-3gyerek mellett-a párom egy alfahím típus,ffias,szenvedélyes és minden nap kíván.Azonkívül valószínűleg tartalmasabban tudunk kikapcsolódni,mint sok màs ember.Az,h nekedcsak szexre kell,nyilvánvaló.Sehova nem akarsz vele menni,tehát szexen és beszélgetésen kívül nem akarsz tőle semmit.Elég magadnak való lehetsz.Ha mindenki úgy gondolkodna,mint te,dögunalom,egoista világban élnénk,ami kihalna,mert mindenki úgy èrezné jól magát,ha felelősség nélkül,csak magával törödve êlhetne.Te adni nem akarsz semmit,csak kapni.
43/46 anonim válasza:
Egyetértek, jó meglátás előző, ezt rólam írod. Nem gond, mert rátapintottál a lényegre. De én ez vagyok. Nem is sajnálom.Vannak ilyenek.
44/46 A kérdező kommentje:
A 42. hozzászóló által leírtak alapján valószínűleg én is "alfahím" lennék, amennyiben a felvázolt jelzők alapján ennek lehet nevezni egy pasit. Csak lenne kivel megosztanom ezt. Ezért nem értem. Ha próbálkozok az a baj ("ne akard") ha nem teszek semmit ekkor meg az ("próbálkozni kell"). Na ez ám az egyértelmű:) Egy tény van (illetve talán inkább kettő): Az egyik hogy aki azt írta sok pasiról az valószínűleg nem jár messze a valóságtól, ugyanis tudom hogy legtöbbünk elsősorban d..ni akar, aztán jön a "majd meglátjuk". És abban is egyetértek vele, hogy valószínűleg velem együtt Ő sem ezt helyezi előtérbe (hosszútávon ugyanis nem ez fog két embert alapvetően összetartani). A másik -ami egyértelműen tény- hogy ettől még -szemben a sorozatlövő, kicsapongó típusokkal szemben- egyedül b.szódok ebben a nagy világban. És ezt azért sem értem, mert pl. faterom is ilyen volt (mármint szélhámos) otthagyott bennünket amikor egyéves voltam és felém se nézett többet, és mégis mindíg volt nője. Nekem meg vagy három féltesóm - akikről tudok. És zéró kapcsolatom.
2012. okt. 30. 12:44
45/46 A kérdező kommentje:
Bocs egy szó kimaradt. Szóval helyesen: "Az egyik hogy aki azt írta sok pasiról HOGY SZEXCENTRIKUS az valószínűleg nem jár messze a valóságtól..."
2012. okt. 30. 12:46
46/46 anonim válasza:
Az nem baj,ha egy ffi szexcentrikus,az én párom is az.Csak jó,mert ezt velem óhajtja kiélni,de emellett minden beletér a kapcs.ba,gyerekek,programok,stb.Hogy alfahím,az onnan is jött le,h ha főleg idegenek között voltunk és beszélt velük,akkor mindig akadt egy ffi,aki elkezdett kakaskodni.Még az egyik gyerek szülőién is.És mivel nő vok,nem tudom a ffiaknál ez hogy működik,de a többiek mindig leveszik az adást,pedig szerintem a viselkedésén max. a határozottság látszik.Esetleg az,h kopasz,kigyúrt,nagy szerepet játszik benne?Mert nekem ő egy diplomás,intelligens jó humorú,szenvedélyes ffi,de régebben,más pasiknál nem tapasztaltam,h ilyen reakciót váltottak volna ki.Azt nem tudom miét nem találsz senkit,bár a nagy fiam is kezd panaszkodni,a 14!éves lányom pedig közölte,h állandóan leszbi lányok próbálnak a facen ismerkedni,összejönni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!