Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a korombelieknek?
36 vagyok. Kb 30 óta egyre inkább azzal találom szembe magam, hogy mindenki huszonéveseket keres. A korombeli 30-as pasik is, de a 40-esek is. Miért tart öregnek egy velem egykorú? Én pont velem egykorút keresek, de lehet pár évvel idősebb is. De ezek mind 20-as srácokat keresnek. Csak 50-esek mozdulnak rám. De itt most komoly szándékú ismerkedésre gondolok. Szexre még azért találok. De nem tudom hova tenni, hogy ráírok egy 40 éves pasira, hogy ismerkedni szeretnék és közli, hogy bocs, ő fiatalabbat keres.
A másik, amit nem értek, amikor valaki sokkal többet vár, mint amilyen ő. Egy teljesen átlagos, 180 cm magas, 80 kilós, normál alkatú pasi vagyok. Rá írok egy ugyanilyen átlagos pasira és közli, hogy ő csak sportos, izmos pasit keres, természetesen fiatalabbat. Na de ő se ilyen! Amikor ezt szóvá teszem, csak annyit kapok, hogy ő akkor is olyat keres és ennyi. Ilyen is számtalanszor előfordult.
Miért van ez? Akkor 36 évesen fogadjam el, hogy nem kellek senkinek, max néha szex és ennyi?
Nyilván mindenkinek van egy ideálja,amit és akit keres.
Ettől biztos nem tér el,ha megteheti.
Ha talál olyat,akkor jó, ha nem,akkor ezt kell tudomásul venni.Tényleg sokan fiatalokat keresnek,de sok fiatal is keres idősebbet,jóval idősebbet.
De kérdező,hogy egy példám legyen,nekem,aki 54 éves írta már 58 éves válaszban,hogy mit képzelek,idős vagyok hozzá XD...
És hidd el,hogy lehet akkor jön majd aki mindenben jó neked,amikor nem érdekel,vagy esetleg lemondtál róla.
Mert a legtöbben a szexet hajtják, és hát természetesen a fiatalabb korosztály mindig is népszerűbb volt a melegeknél. Sokan talán így akarják saját maguknak is bemagyarázni, hogy rajtuk nem fog az idő, és mekkora jó már, hogy egy hamvas kis nyunyókát meghúzott, mert vonzónak tartotta és lefeküdt vele. 30-on túl már öregnek számítunk, ráadásul ha nem járunk kondiba, az hatalmas mínusz pont. Nagyon a felszínesség, az üresség, az ötperces élvezetek kerültek most előtérbe. Viszont azt mondom, ne add fel, mert talán akad még, aki a mi korosztályunkat részesíti előnyben :)
38/f
30 fölött már biztos mindenki hallotta, hogy öreg. A fiatalok előnyben vannak.
Nekem is a saját korosztály jön be vagy pár évvel idősebb.
30 + vagyok én is
Hmm, leszbikusként azt mondanám, hogy ez inkább a férfi probléma, leszbikus csajok közt ez nem jellemző.
A 30 még tökre fiatal, milfek 45 felett kezdődnek.
Heteró pasik is pont ezt csinálnák, csak ott ugye 30 éves korukra általában összehoznak egy gyereket. Meg hát alkalmizni is kevés nő szeret, szóval a pasik inkább megállapodnak vagy egyedül maradnak.
6-os, és Te találsz korodbelit? Nem kapod meg a saját korosztályodtól, vagy az idősebbektől is, hogy öreg vagy?
Persze, hogy mindenki hallotta 30 felett, hogy öreg. Ha ezt egy 25 éves mondja, semmi gond. Engem az zavar, amikor egy 38 éves mondja ezt. Aki ráadásul még nem is néz ki valami hú de jól. De neki a 36 öreg, neki 30 alatti izmos, jóképű srác kell. És csodálkozik, hogy éves óta nem talál senkit. De neki akkor is az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!