Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?
Na itt a probléma, hogy már azt is tagadod, mi a normális.
A természetben a legtöbb fajnál vannak hím és nőstény egyedek. A természetes (más szóval normális) az, ha az ellenkező neműek egymáshoz vonzódnak. Csak és kizárólag.
Persze van, hogy az egyik nem feldúsúl és a hormonok hatására az állatok ráugranak akár egy azonos neműre is, ezt mindössze a "kényszer" okozza, illetve a hormonok. (egy kutya megdugja még a lábadat is ha annyira kanos)
De az állatok nem tudják, hogy amit tesznek az mi, ők mindössze szabadulni akarnak a felgyülemlett "stressztől".
De az ember viszont tisztában van a létezésével és azzal, hogy amit tesz az természetes vagy sem. Ergo ha lehetősége nyílni normálissá válni, nem utasítaná el. Ez így logikus.
Na csak a kísérlet kedvéért, kérj már meg egy nőt, hogy állísa fel a farkadat. Lehet magad is meglepődnél.
Honnan veszem? Onnan, hogy egy homo gyűlölő srácot még régebben megkötöztek és egy meleg kezdte el a farkát simogatni és felállt neki bármennyire is szitkozódott meg próbált szabadulni közben. Lefogadom hogy el is élvezett volna ha leszpja. De addig nem mentek el. Viszont a srác többet nem szidta a melegeket.
Na persze ez csak mese de biztos megtörtént már nem egyszer a világban. :)
“Na itt a probléma, hogy már azt is tagadod, mi a normális.”
Azt tagadom, hogy objektív fogalom lenne, ami független egyedileg jelentéktelen egyéni vallástól, tévhitektől.
“A természetes (más szóval normális) az, ha az ellenkező neműek egymáshoz vonzódnak. Csak és kizárólag.”
Egy: nem szinonimák a természetes és a normális. Kettő: a természetes nem ezt jelenti, hanem azt, hogy a természetben, vagyis az univerzumban előfordulhat, mert lehetővé teszik a fizika, matematika törvényei. Például nem természetes az időben visszafelé haladni, mert nincs rá példa, nem valósítható meg, nem létezik. Nem természetes a nulla kelvin alatti hőmérséklet, mert a teljes mozdulatlanságnál nem lehet gyengébb rezgés -> nem is létezik. Természetellenes nullával osztani is például. Meg az is természetellenes, hogy 2=1. Ez a logikus, nem amit te írsz, az inkább zavaros.
“Na csak a kísérlet kedvéért, kérj már meg egy nőt, hogy állísa fel a farkadat. Lehet magad is meglepődnél.”
Majd ha te megdugtál egy férfit, ahogy javasoltam. Vagy nő vagy? Erre nem válaszoltál.
Nem tudom melyik bulvármagazinban olvastad azt a megkötözős sztorit, de ott veszíti el a relevanciáját, hogy attól még mert valaki homo gyűlölő, még nem biztos, hogy heteroszexuális. Sőt, igen valószínű, hogy ha valaki homoszexuális, de szembesülve a társadalmi nyomással, öngyűlölővé és ezzel együtt homofóbbá válik. De ettől még bzi marad, amit a felálló fasza is igazolt végül. Úgyhogy megint olyan érvet hoztál ami mindent és az ellenkezőjét is magyaráz. De hol vannak a számok? Hol vannak az objektív evidenciák? A bulvárból nem lehet tudományos igénnyel épülni, sajnálom ha ezt tőlem kell megtudnod.
A szinonima szótár szerint a normálisnak váltója a természetes.
De szerintem fel tudod fogni mire gondolok, a szövegkörnyezetből is.
Én azt gondolom, a választ a kérdéseimre megtudtam. Az, amit sejtettem is.
És ezt problémának gondolom. Mert ha az egyén nem képes beismerni a hibáit, függyetlenül attól, hogy tud-e rajta változtatni vagy sem, az bizony kihat a társadalomra.
Sok mindent el tudnék mondani, mi az amiben jobb lehetnék, de speciel az ellenkező neműekhez vonzódás nincs köztük, azt gondolom az így van rendben.
Bár én gondolkodást tekintve nem vagyok etalon, menza próbateszt maximuma könnyedén megvolt (javaslom egyébként).
Persze a világban bár ez lenne a legnagyobb probléma, hogy a homokos magára tekintve hibának látja-e másságát vagy sem. (egyébként igen, egy hiba, ebben egészen biztos vagyok, ahogy az is, ha valaki 4 ujjal születik, még akkor is, ha egyébként ez nem akadályozza semmiben)
Én nem láttam de ránézek.
A demokráciába kódolva van ez, csak idő kérdése volt, hogy rájöjjenek, elég az emberek kevésbé éleseszű részére és csak azokra alapozni ahhoz, hogy a hatalmat kézben tartsák. USA-ban is vannak jelei ennek, az a Ron DeSantis ha megnyeri a következő elnökválasztást, hasonlóra lehet majd számítani ott is mint nálunk. Trump csak szimplán ostoba volt mégis megmozgatta az amerikaiak felét. Az az új arc viszont nem ostoba és hasonlít mi orbánunkra (aljas mint állat).
“A szinonima szótár szerint a normálisnak váltója a természetes.” a köznyelvi használatban lehet, ahol üres a jelentése. (nagyjából a társadalom többsége szerint szokásos, helyes)
“És ezt problémának gondolom. Mert ha az egyén nem képes beismerni a hibáit, függyetlenül attól, hogy tud-e rajta változtatni vagy sem, az bizony kihat a társadalomra.“
1) A homoszexualitás csak szerinted hiba. Meg néhány egyéb félnótás szerint. Nem tudtál a megsemmisítő ellenérvekre reagálni, csak simán félreálltál és összefoglaltad a zagyvaságodat, mint ha nem is láttad volna. Fül befog, szem becsuk, kántálás.
Érvénytelenek az elmondottaid, így lehet összefoglalni valójában.:)
2) nem hat ki a társadalomra az egyén, aki nem ismeri be a nem létező hibáját
3) ha ki is hatna rá - ezen a roncs társadalmon már csak javítani lehet, nem tudom mit féltesz…
1) Nem hiba? Akkor módosítsuk a homoszexuálisok arányát egészen 100%-ra és rögtön kihal az adott faj. Magyarul hiba, csak nem végzetes a populációra nézve amíg az arány alacsony. Nem én nem értettem amit írtál hanem te azt, amit én.
2) Hogyne hatna ki. Minden homoszexuálisnak van szükebb tágabb családja, akik ebbe lelkileg belerokkantak. Azáltal, hogy nem látja hibának, sőt, mutogatná magát hiszen nem hiba, befolyással van a fejlődő korosztályra is. (Ez tény, dehát aki nem akarja nem látja)
3) Valóban rengeteg a probléma egyénenként és társadalmilag is. De azt hiszem ez csak tovább rontja...
Értem miért találták ki a vallást, mert a sok tétlen (nem csak fizikailag értem) ember elfajzik egy idő után. Ezt is kutatások bizonyították, a munkanélküliek egyre lejjebb adtak az igényekből, egyre inkább lesüllyedtek. A vallás egyfajta gátat szab, mind a szellemi mind a fizikai elfajzás ellen.
De hát manapság melyik fiatal vallásos? (persze nem tartom jó dolognak azt sem, vallás nélkül is lehetne nevelni a gyerekeket erkölcsre)
Mit számít, hogy mi vagyok? Egy férfi véleménye többet érne vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!