Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha olyan tabletta létezne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?

Figyelt kérdés
Vagy sokan csak ebben találják meg a "másságot" (azaz a másoktól való különbözőséget) ezért engednek az ilyen gondolatoknak, mert egyébként semmi másban nem lennének különlegesek, csak átlagosak?
2023. jan. 10. 22:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
100%

"Aki tudja, hogy beteg, általában szeretne meggyógyulni. Ha nem tud, akkor el kell fogadni. De ha a tudomámy képes lesz gyógyítani, szomorú, hogy egyesek nem kérnek belőle. Egytől egyig bbeadnám nekik a tablettát, a saját érdekükben. Aztán találnának maguknak ellenkező nemű párt, szerelmesek lennének, családot alapítanának és élnék a heterók zűrös életét. Vége."

Szerintem jó dolog, hogy nem kérnének belőle, már csak azért is, mert egyrészt ők nem betegek, hogy meg kellene őket gyógyítani másrészt hogy ha a hozzád hasonló bigott, homofób, önjelölt szakértőket ezzel felidegesítik, hogy magukat elfogadják annak akik, akkor már megérte nekik ilyen "ajánlatot" visszautasítani :P Meg egyáltalán ki vagy te és, hogy jössz ahhoz, hogy másoknak te tisztában legyél az érdekével, úgy hogy soha nem is élted át azt amit ők?

Heteronak lenni, nem jobb, nem erkölcsösebb és nem tisztább dolog, mint nem-heteronak. Emiatt speciel teljesen hidegen hagy a jövőben milyen lesz a heterok és nem-heterok aránya, emiatt feszültséget gerjeszteni a társadalomban (mint amit te csinálsz), embereket jogaiktól megfosztani, megmondani nekik, hogy "hol van a helyük", nem kellene. Plusz, arról nem is beszélve, hogy a szexuális orientáció az része a lényünknek, identitásunknak. Miért kellene változtatni azon, hogy ősrégi, elavult társadalmi "normáknak" megfeleljen valaki? A heterok között sem mindenkinek felel meg egyébként a "hagyományos családmodell",(azaz, hogy házasodj meg és vállalj minél több gyereket). Már nem akörül forog a világ, és ez így van jól, hogy vannak alternatív életutak is. Ezt pedig nem te meg a hozzád hasonlóak fogják másoknak megmondani, hogy mi lenne a "helyes".

2023. jan. 16. 18:19
 102/120 A kérdező kommentje:

Nem, nem így van jól csak sokan már nem tudják mi a helyes.

Érdekes a szabad ember-állat kapcsolatokhoz már nem vagytok ilyen elfogadók, szóval tudjátok ti mi a betegség, csak magatok mögött húzzátok meg a vonalat.

Egyik ismerős mondta a feleségének, kicsit fogyhatnál. ( Nem volt kövér, kb. 165/60). Erre a nő, én kövér vagyok akkor mi van a sogornőddel???? (Aki 170/80) Ő a férje megjegyzésére egy barátnőjét hozta fel (175/95), aki pedig ugyanerre a szomszédját (165/120). Neki viszont nem mondott senki semmit.

Szóval a "kövéret" mindenki maga mögött húzta meg. Remélem érted a lényeget.

2023. jan. 16. 18:32
 103/120 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, nem én festettem. Egy képen a betegségek. Jó alaposan nézzétek meg.

2023. jan. 16. 19:50
 104/120 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tudom de ha olyan tabi létezne amitől férfiként egy bombanő lennék arra az időre amíg hat az biztos hogy még a szekrény alatt is tartanék belőle.
2023. jan. 16. 23:04
 105/120 anonim ***** válasza:
88%
Olyan tabletta nincsen, amit a kérdezőnek beadva, eltűnne örökre innen?!
2023. jan. 18. 05:50
 106/120 A kérdező kommentje:
Hogyne létezne, az van a kérdésben, ha bevettétek volna én sem lennék itt :D
2023. jan. 18. 07:40
 107/120 anonim ***** válasza:
100%
Neked kellene már bevenni valamit, amire nagyon vágysz, csak magad előtt is titkolod! :D
2023. jan. 18. 08:25
 108/120 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy szűken a kérdésre válaszoljak.

Voltak, és vannak is olyan pillanatok amikor gondolkodás nélkül bevenném.

2023. febr. 2. 18:42
 109/120 anonim ***** válasza:
100%

Van jó pár heteró barátom, őszintén megmondom, hogy nekem elég brutál, amit velük művelnek a nők. Kb. pitizni kell nekik, folyamatos a hiszti meg az érzelmi zsarolás, kapcsolatban pedig kb. fel kell adniuk saját magukat, mindig a nőnek van igaza, a nő szabályozza be, mikor mit csinálhatnak stb.

Persze, a melegek között is van ilyen, de a mérték nagyon más. Ráadásul két férfi sokkal könnyebben meg tud beszélni problémákat, mert egy nyelvet beszélnek. Heteróknál pedig még ott a gyerek is, ami sok nőnek csak egy újabb játszma eszköze.

Szóval nem, nem lennék semmi pénzért heteró. Biztos, hogy valakinek ez a normál állapot, de én nem tudnám csinálni.

2023. febr. 3. 04:51
 110/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok családban élni,sem gyereket!És a heterók sem mind!

Ez maga a diktatúra, hogy másra akarják erőltetni a világnézetüket!

Nem, nem érdeke senkinek, hogy tosszák a gyereket halomra, max a gazdagoké, akik jól élnek a sok csóróból.Túlnépesedés, klímaválság van!

Van bőven intézetben gyerek így is, meg akik lelépnek a gyerek születése után!

2023. febr. 3. 16:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!