Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha olyan tabletta létezne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?

Figyelt kérdés
Vagy sokan csak ebben találják meg a "másságot" (azaz a másoktól való különbözőséget) ezért engednek az ilyen gondolatoknak, mert egyébként semmi másban nem lennének különlegesek, csak átlagosak?
2023. jan. 10. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 A kérdező kommentje:

Most jutottatok el oda, hogy az érveitek üresek, amire reflektáltatok, az puszta félreértés amit pedig én állítok nem értitek meg.

Pl. "a homoszexualitás nem tanulható", persze de csak a felnőttek nem fogják eltanulni ebben van egyetértés, a gyerekek pedig simán eltanulják, ha azt gondolják, ez teljesen normális. Itt van a tévedésetek. Ők úgy fognak homo vagy bi életet élni, hogy közben nem annak születtek.

Vagy ha így jobban felfogjátok, a kutyaevésre nem tudna titeket rávenni senki ma már, de ha gyerekkorban azt esztek vagy azt látjátok hogy ez normális, bizony felnőtt korban is összefut a nyál a szátokban egy kis kutya láttán :).

Vagy szerintetek az a normális, ha a mai fiatalok már közel fele nem utasítja el az azonos neművel a szexuális kapcsolatot? És ez egy tendencia, évről évre nő ez a szám. Az, hogy elfogadja a társadalom, létező dolog a homoszexualitás és van pár% aki olyan, rendben. Éljék meg láthatatlanul a többség számára (és itt főleg a gyerekeket értem), az emberek pedig fogadják el, hogy van ilyen és kész. Na de az, hogy mindenhonnan ez ömlik, azt érik el, hogy 20 év múlva a fiatalok 75%-a nem fogja elutasítani az azonos neművel a szexet. Ilyen világot akartok? Na ez az, amikor már a farok csóválja a kutyát.

Elfogadás az rendben van. Csináld otthon, 4 fal között és ne hivalkodj vele, mert a gyerekeinket mérgezitek ezzel.

És a bizonyíték az évről évre emelkedő %.

Gyerekeinkek úgy lesznek meleg hajlamaik, hogy közben nem is azok. És persze vannak, akik így élik meg azt, hogy különlegesek.

retroshock youtube csatornán láttam egy videóban a star wars birodalmi harcosok közül az egyik levette a sisakját és azt mondta, "hmm, én különleges vagyok". Erre mind levették és azt mondták, "most már mi is mind különlegesek vagyunk".

2023. jan. 11. 17:54
 42/120 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, minden kétségedre a választ megtalálod a korábbi válaszbejegyzésekben. A további vergődésed sajnos értelmetlen, mert ha igazad is lenne, annak sem lenne jelentősége vagy következménye. Sikeres beletörődèst kívánunk.
2023. jan. 11. 18:02
 43/120 A kérdező kommentje:

Beletörődtem én a fideszbe is, attól még nem gondolom, hogy jó irányba megyünk. És a sok ember szentül hiszi, hogy jó az irány, pedig a többség közülük egy elsőfokú egyenletben sem tudná az X-eket egy oldalra rendezni.

Semmilyen válaszod nincs azokra, amiket én állítok, csak a tagadás. Szóval tagadj csak tovább, csapd be magadat is, az az igazi.

Én kifejtettem és alá is támasztottam, amit állítok. Ha nektek lenne igazatok, az a bizonyos % 10 fölé nem ment volna...

2023. jan. 11. 18:06
 44/120 anonim ***** válasza:
100%
Nem támasztottál alá semmit. Tévedsz, de ennek örülnöd kellene, mert nem igaz ami miatt aggódsz.
2023. jan. 11. 18:09
 45/120 A kérdező kommentje:

Rákeresés után most találtam könnyedén, ha nem lenne homokba a fejetek, ti is tájékozódhatnátok.

Az LMBTQ mint divattrend

Felvethető, hogy az LMBTQ népszerűsítésének eredményeképpen sokan úgy vallják magukat LMBTQ-nak, hogy csak a kulturális trend hatására nyitottak ezen életmód felé.

A jelenség részben divatáramlatként is felfogható, ahol a veleszületett identitások keverednek a divatidentitásokkal az LMBTQ-közösségben.

Téves mérést is okozhat, ha a fiatalok között divatból LMBTQ-nak vallja magát egy csoport, amikor valójában heteroszexuális, és így a felmérés túlbecsüli a számukat. Az LMBTQ mint divatidentitás szintén nem kompatibilis az „így csak születni lehet” elvével, hiszen az identitásváltás külső befolyásra történik, és ezen identitás megélése nem csupán egy puszta kijelentést jelent, hanem ennek fontos része a szexualitás megélése.

Hogy ez valószínűsíthető, azt különösképpen alátámasztja, hogy

a fiatalok körében a biszexuálisok száma nőtt radikálisan: történt egy nyitás az LMBTQ-lét felé, de az előző preferenciákat nem zárták le.

Az LMBTQ-identitás kedveltté és pozitív értelemben különlegessé vált, és ez növelhette a szexuális kísérletező, kalandozó kedvet. Fontos megjegyezni, hogy ez nem csak a biszexualitásra igaz: a melegek és leszbikusok esetében is növekedést észlelünk, és valamekkora mértékben az eltérő nemi identitást vallókra is hathat az LMBTQ-trend, ezt leginkább a fiatalokon elvégzett nemváltó műtétek multiplikálódásán észleljük. A Gallup a 2020-as USA adatok ismertetésénél – most először – szintén felveti a divat-hatást a növekedés magyarázataként.

Milyen hatást várhatunk a gyerekeknél?

Mindez arra erős indikáció, hogy a veleszületett LMBTQ-emberek mellett megjelent egy népes csoport, akik az LMBTQ-népszerűsítés és divattrend folytán váltottak szexuális irányultságot, illetve nemi identitást. Látható, hogy minél fiatalabb valaki, korosztályában annál nagyobb az LMBTQ-identitásúak növekedése, és a legfiatalabbak az legérintetettebbek: számuk a férfiaknál, a brit 16-24 évesek körében öt év alatt megduplázódott, a nők esetében majdnem triplázódott.

Fel kell tennünk a kérdést:

ha az LMBTQ mint kulturális trend ekkora hatást gyakorol a fiatal felnőttekre, akkor a náluk sokkal érzékenyebb és befolyásolhatóbb gyerekek hogyan reagálnak egy ilyen kulturális befolyásra?

Ha a fiatal felnőttek egy részét az LMBTQ-népszerűsítés konverzióra készteti, akkor ezt a hatást hatványozottan feltételezhetjük a gyerekek és tinédzserek esetében.

Így mielőtt egy állam a gyerekek jogai és az LMBTQ-jogok vonatkozásában döntést hoz, minimum alapos és körültekintő vizsgálatoknak kell ezt megelőznie.

A társadalmi együttélés megkívánja, hogy a kisebbségeknek biztosított jogok ne sértsék más érzékeny, ráadásul sokkal népesebb csoportok, jelen esetben a gyerekek jogait. A magyar jogszabály megfogalmazása pontatlan, elnagyolt, a jelenlegi formájában végrehajthatatlan. De néhány rosszul megírt paragrafus nem jelenti azt, hogy a demográfiai folyamatokra és a médiatartalmak gyerekekre gyakorolt hatására nem kell odafigyelnünk.

Ha az LMBTQ-népszerűsítés a nemi irányultság és identitás vonatkozásában befolyásolhatja a gyerekeket, akkor ezen a területen az államnak szabályozó feladata van, mind a gyerekek LMBTQ-médiatartalom elérése, mind az iskolai szexuális nevelés ügyében.

Az LMBTQ-fiatalok támogatását ettől függetlenül biztosítani kell, de az egyes csoportok érdekütközéseit figyelembe kell venni a megoldások keresésénél.

2023. jan. 11. 19:13
 46/120 anonim ***** válasza:
100%
Persze persze, kutatások szerint a szalonna rákkeltő, a krumpli meg áramot termel. Azért számít kutatásnak, mert nem csak egy ember vagy csoport dolgozik, hanem több egymástól független csoportok, és mindegyiknek más eredmény jönn ki, és akkor szoktak valamit hivatalossá tenni, ha több kutatás eljut egy közös pontba. A szexualitás meg nem úgy működik mint a hajfestés, hogy ha összetalálkozol egy zöld hajú egyénnel, akkor elgondolkozol lehet ki kéne próbálni. Csak ismerd be, hogy hülyeségeket írsz.
2023. jan. 11. 21:10
 47/120 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy trollnak lenni SOKKAL NAGYOBB TREND már egy bő évtizede, mint melegnek vagy biszexnek. Döbbenetes ütemben nő a számuk, legalább megtízszereződött.
2023. jan. 11. 21:13
 48/120 A kérdező kommentje:

Az a poén, hogy a kutatás - amiből idéztem - is oda lyukadt ki, amire én is puszta logikával.

Messze nem trollkodás, csak az elméletem szerettem volna letesztelni erről a melegkérdésről. Érveltem sőt még egy független kutatás is alátámasztotta, amiről beszéltem végig. És leginkább megerősítést kaptam. Volt aki bevette volna a tablettát, de a többség örül neki és büszke rá, hogy ő más, különleges. Divatmelegek, magamutogatási vágyakkal.

Nem bírod felfogni, hogy a gyerekeknél igenis úgy működik, hogy amit látnak azt tekintik mintának adott esetben?? Igen a gyerek lát egy hajat aztán ő is olyat akar. Lát egy kisautót neki az kell. Egy felnőttet nem tud befolyásolni egy meleg látványa, egy gyereket igen. Mi ezen olyan nehéz?

Vagy azért nehéz elfogadni, mert nem akarod beismerni, hogy az aberráció bármilyen látványa bizony káros a gyerekek számára, ezáltal a te kényelmes magamutogató hivalkodó melegséged nem tudod kellőképpen megélni?

Jobb tagadni, hogy ááá, semmi hatása nincs had csókolózzon két körszakállas az utcán. Na ezért nem engednék én sem gyereket az ilyen embereknek. Persze ha promózni kell a szivárvány családot, megkeresik az ország két legcukibb legjobban szituált melegét és őket mutatják be. Na persze, a való élet nem ilyen szép.

2023. jan. 11. 21:53
 49/120 anonim ***** válasza:
100%

"melegség=anál

Nem, csak egy része annak. De ha a női segget kicseréljük egy csupasz férfi seggre, azt csukott szemmel meg nem mondja egyik análozó sem. Fordítva sem."

Az van, hogy az ember nem egy seggel szexel, hanem egy emberrel. A heteró férfi azt szereti ha a segg tulajdonsoa egy nő, a meleg pedig azt, ha férfi. Akkor is, ha mondjuk nincs is análszex az adott kapcsolatban.

2023. jan. 11. 23:07
 50/120 anonim ***** válasza:
100%

"Az van, hogy az ember nem egy seggel szexel,"

Kivéve, aki a kérdezővel szexel.

2023. jan. 11. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!