Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha olyan tabletta létezne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?

Figyelt kérdés
Vagy sokan csak ebben találják meg a "másságot" (azaz a másoktól való különbözőséget) ezért engednek az ilyen gondolatoknak, mert egyébként semmi másban nem lennének különlegesek, csak átlagosak?
2023. jan. 10. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 A kérdező kommentje:

Nem szántam bántásnak a második kérdést sem.

Nem gondolom, hogy nagy dolog lenne megtanulni egyébként szexuális tapasztalattal rendelkező férfinak a nőket.

Segítek, sok hetero férfi sem ismeri a nőket, csak teszi amit az ösztön diktál vagy amiről azt hiszi a filmekből hogy a nők szeretik.

Már azzal, hogy azt néznéd, vajon hogy lenne jó a nőnek, már sok heterot le is pipálnál a tabletta bevétele után.

2023. jan. 10. 23:46
 12/120 anonim ***** válasza:
92%
Talán nem szántad bántásnak, de a kérdésed sejteti azt hogy léteznek olyanok, akik igazából nem melegek, hanem csak különlegesnek szeretnék érezni magukat. Felveszik ezt a szerepet, mint valami jelmezt, de le is tudnák azt venni. Ez a "divatb*zi" mítosz és ősrégi homofób hazugság.
2023. jan. 10. 23:58
 13/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért vagyok meleg, mert csak ebben találom meg a másoktól való különbözőséget és egyébként semmi másban nem lennék különleges, csak átlagos.

Kezdjük ott, hogy nekem alapból sincs igényem arra, hogy kitűnjek a tömegből és mindenki csak rám figyeljen. Teljesen boldog vagyok az átlagos kis életemmel, soha sehonnan nem szerettem kitűnni, nem szeretek a középpontban lenni. Nem szenvedek feltűnési viszketegségben.

Másrészt én nem venném be azt a tablettát. A meleg identitásom a sajátom. Nekem keményen meg kellett küzdenem anno vele, hogy el tudjam fogadni. Amiért meg kell küzdenünk, az sokkal inkább a miénk, sokkal inkább a részünkké válik, mint ami "csak úgy van", ami "csak úgy természetes módon megadatik". Ezzel nem azt mondom, hogy a homoszexualitás nem természetes, hanem azt, hogy amíg a heteroszexualitást mindenki természetesnek veszi és úgy tekintenek rá, hogy az az alap, az etalon, a kiindulópont, addig a melegségre még a mai napig sokan másként gondolnak. Mi mindannyian megvívjuk a magunk kis harcát, mire megértjük és elfogadjuk, hogy nem bennünk van a hiba, hanem azokban, akik még a mai napig is úgy gondolkodnak pl., hogy valaki azért lesz meleg, mert csak így tud kitűnni a tömegből. Mintha ez választás kérdése lenne.

Egy melegnek sokkal mélyebb a meleg identitása, mint egy heterónak a saját heteró identitása, ami evidens dolog a számára. Sokkal mélyebben megéljük lelkileg azt, hogy melegek vagyunk, mint a heterók azt, hogy ők heterók, mert nekünk meg kellett küzdenünk érte önmagunkkal, a családdal, barátokkal, az egész környezetünkkel. Ezt a mély identitásérzést nem adnám semmiért sem. Akkor sem, ha bizonyos szituációkban esetleg könnyebb lenne az életem heteróként.

2023. jan. 11. 00:01
 14/120 A kérdező kommentje:

Igen, a sejtetést a divatb*zik létezéséről állom. De nem bántás minden homo számára.

Sok a divatb*zi, ha már így írtad. Angliában egy felmérésben a fiataloknak már csak 53%-a vallotta magát teljesen heteronak. Ebben minden bizonnyal jelentősége van az internetnek és a könnyen elérhető bármilyen szexuális tartalmaknak, meg annak, hogy ez "teljesen normális" dolog a médiában. Hát még 20 év, és a tisztán heterok száma 25% alatt lesz, mert a gyerekek nem fogják tudni, mi a követendő példa.

A homoszexualitás nem való kirakatba. Magánügy. Olyan dolog, mint az orrtúrás vagy a fingás, valamit magára adó ember nem csinálja mások elött, akkor se ha teljesen normális a létezése.

És nem lenne ennyi eltévedt fiatal. Sajnos ez tanulható viselkedésforma.

2023. jan. 11. 00:14
 15/120 anonim ***** válasza:
100%

Nnnnna, kezdődik...

Akkor én most azonnal el is döntöttem, hogy reggelre heteró leszek, mire felkelek. Köszi a tippet! Rendes tőled, hogy szóltál!

Puszi!

2023. jan. 11. 00:20
 16/120 A kérdező kommentje:

Észre sem veszed egyébként, de ahogy leírtad a melegséged meg ahogy eljutottál oda, sokkal különlegesebb dolognak tartod, mint egyszerű heteronak lenni. Mint ha melegnek lenni valami magasztosabb állapot lenne. Pont erre utaltam azzal azelején, hogy csak különbözni akar valaki.

Mindenkinek csalódást okoztál, még magadnak is, de mégsem vennéd be a pirulát. Miért? Mert te így vagy más, mint az átlag.

Hetero kapcsolatok zűrösek sokszor, sok türelem, odaadás elfogadás és tanulás kell hozzá. A gyerek vállalás meg pláne nagyon sokat nehezít rajta. De együtt jó esetben végig lehet menni a rögös úton.

A melegség semmivel nem magasztosabb, semmivel nem tartósabbak a kapcsolatok vagy erősebbek az érzések. Én legalábbis nem hiszem.

2023. jan. 11. 00:30
 17/120 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar két meleg az utcán, felnőtt vagyok 100% hetero. De a gyerekem miatt viszont már nem lennék ilyen elfogadó az utcai látvánnyal.

Hogy az milyen gondolatokat ébreszt benne.

Ne haragudj, a fingást nem bántásnak szántam, direk azért volt benne, mert mindenki csinálja, hetero nem hetero.

Egész egyszerűen egy fiatal elme folyamatosan kapja az ingereket és változik. Ha ilyet lát, lehet 2 év múlva elindít benne egy érzést vagy rákeres és utánanéz, elindul az úton.

Ők még nincsenek "készen", azaz befolyásolhatóak.

Inkább azzal van a gond, ha valaki kikéri magának, miért ne finghatna társaságban, mikor az teljesen természetes. Nem köszi, csináld úgy, hogy ne tűnjön fel, köszi.

2023. jan. 11. 00:35
 18/120 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha te ezt szűrted le belőle, akkor meghagylak ebben a tudatban. :DDD

Kár rád minden szó. :D

Jó éjt.

2023. jan. 11. 00:37
 19/120 A kérdező kommentje:

Mi mást lehetne belőle leszűrni?

Tipikus.

Először leírod, hogy te aztán semmi különleges nem vagy és nem is vágysz rá.

Aztán meg leírod, milyen különleges volt, ahogyan eljutottál oda, ahol most vagy és nem cserélnéd semmire.

És észre sem veszed, még csak nem is a sorok között kellett olvasni.

2023. jan. 11. 00:41
 20/120 anonim ***** válasza:
93%
Te nem tudnál úgy homofób lenni hogy ne tűnjön fel? Normális ember a négy fal között morog magában. Nem tartozik ránk oké? Ja meg abszolút nem bántásból, de amit csinálsz az olyan mint az utca közepére szarás. De amúgy nem bántásból mondom, dehogy! Hát mindenki szarik na!
2023. jan. 11. 00:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!