Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?
“Viszont ha azt látja, hogy lépten nyomon melegek parádéznak, a sorozatokban, filmekben vagy az utcán, beépül a fejlődésébe a gondolat, hogy ez csak a szexualitás egy fajtája és miért ne szophatná egyik faszi a másik faszát, hiszen nincs abban semmi rossz.”
Ez egy tárgyi tévedés, nem épül be gondolat az ember ösztöneibe. Ahogyan a szemeddel sem fogsz soha hallani. A szexualitás nem hasonlítható össze az étrenddel. Mert utóbbi olyan civilizációs hatásokra kialakuló szokás (nem ízlés), ami valóban formálható - és ha valakinek gyerekként tilos volt a marha evés, de felnőttként kiszakad a közegből és megkóstolja, még az is lehet hogy ízleni fog neki (mert mindig is ízlett volna) A szexualitás azonban mélyebb, ösztönszerű irányultság. Én például meleg vagyok, már nyolc évesen a lányok helyett a fiúk érdekeltek és nem értettem miért van ez, a szociokulturális közegemben mindenütt a heteroszexuális minták köszöntek vissza (a 90es években a tévében sem lehetett még elvétve sem szembesülni homokosokkal, ellenben sok férfi-nő viszony ömlött). Az elméleted alapján ezek nyomására heteroszexuálissá kellett volna formálódjak de nem lett így. Első kézből is tudom tehát cáfolni saját tapasztalatok alapján (amivel te nem rendelkezel, csupán egy neked tetszetős teóriával, ami a logika síkján is elesik), hogy mind hülyeség, amit itt összehordasz a gyerekek fejlődésének befolyásolásáról. Azt is tudom, hogy meggyőzni nem lehet vallásos hiedelmeid ellenkezőjéről (nem is szándékom), de pont ezzel is rávilágítanék, hogy hiába érnek téged is itt a cáfolatok a hiedelmeidet illetően, hiába magyarázzák el miért tévedsz, ennek hatására mégsem fogsz másként gondolkodni. Ha idióta téveszméket nem döntenek meg ész érvek, akkor a heteroszexuális ösztönös beidegződést hogy fogja megerőszakolni az lmbtq propaganda? :)
Azt állítod hogy Angliában már 53%nem valja magát heterónak.
Döbbenetes adat, de nem hinném hogy ez divat buzaság lenne.
Inkább még engedik maguknak a szabad életet Kipróbálnak mindent, ha jól érzik magukat a haverjukkal belemélyülnek a szexualitásba is egymással.
Így tudom elképzelni
De Vanak sokan akik nem is szexelnek egyáltalán gondolom ők is benne vannak az 53%ba.
Nagy baráti köröm van ha a feleségeket úgy nézzük meddig kívánják a szexet, amint meg van a kívánt gyerek mennyiség nem szexelnek többet a férjükkel akkor 10ből 4lány bezárta kapuit és nem tudom hogy hívják aszexuális lett, ha így hívják!? Nem tudom pontosan így is ki jöhet a nagy nem heteró szám.
Egyébként meg fő kérdésedre válaszolva, simán bevenném a heteró kapszulát, sokkal könyebb volna az életem minden téren. Barátok, család, Munkahely, sokkal egyszerűbb lenne. Nekem. Leszarnám az eddigi küzdelmeimet. Mert az egész csak az, ilyen emberek mint te is - egyfolytába ilyen barom kérdésekkel bombáznak
Haverok, kollégák stb.
"hiába érnek téged is itt a cáfolatok a hiedelmeidet illetően, hiába magyarázzák el miért tévedsz, ennek hatására mégsem fogsz másként gondolkodni. Ha idióta téveszméket nem döntenek meg ész érvek"
Én is épp ezért szálltam ki a vitából. Van egy sziklaszilárd saját elképzelése, elmélete a dolgokról és abból egy mm-t sem enged. Képtelen mást meghallani, megérteni. Egyáltalán nem képes befogadni más információt a saját téveszméin kívül. Totál esélytelen. Nem kíváncsi a válaszokra, csak saját magát akarja igazolni. Azt is jobban tudja, ki mitől lesz meleg és hogyan éli azt meg, meg hogy miért nem változtat rajta. Ilyen embernek hiába mondasz bármit is, csak egy igazság létezik a számára, mégpedig a sajátja. Olyan lehetetlen neki elmagyarázni bármit is, mintha halat tanítanál fára mászni, meggyet szedni. Lehetetlen küldetés. Fizikai képtelenség.
"Ha valóban van a homoszexualitásért felelős gén és azt egy teszttel ki lehetne mutatni, szerintem sokakról kiderülne, hogy csak rossz ingerek érték és/vagy ki akart tűnni, szerintem ők azok, akik nem vennék be a bogyót."
Kérdező, a géneknek gyakorlatilag az a definíciójuk, hogy nem érik őket ingerek😭 az ivari kromoszómák meiózissal képződnek azokból a génekből, amiket a szülőktől kapunk, és ha deformitás is éri őket, az is egy belső hiba eredménye, nem ingereké (lásd pl a 21. kromoszóma triszómiája, tehát ha ebből a kromoszómából 3 van, az a down szindróma; vagy ha a 15. kromoszóma rövidebb karja letörik, az az angelman szindróma).
És a tudomány mai állása szerint a homoszexualitást több gén együttesen hordozza, de nem tudja senki, melyek ezek a gének. Ha tudnák, akkor a génhiba gyógyítható lenne.
Tudod mikor azt mondod, hogy csak a négy fal között csinálják, amit csinálnak az olyan, mint egy down szindrómásnak megmondani, hogy takarodjon innen, mert nem szívesen nézzük a szenvedését, vagy egy patau szindrómás csecsemő halálát várni. Mindegyik génhiba (elvileg kromoszomális), és egyik se az érintettek hibája.
Ezért, és most mondjuk el hatvanezredszer, a homoszexualitást NEM LEHET TANULNI❗️❗️❗️ Képtelenség, biológiailag lehetetlen. Szóval légyszi ne írogass többé ilyen agyatlan válaszokat, mert a világ összes nálad jóval tanultabb embere cáfolja a véleményedet.
Azt állítottam, hogy 53% vallotta magát teljesen heteronak, a fiatalabb korosztályból, nem a teljes népességben. Azaz 47% meleg vagy bi a fiatalok között.
Ez a döbbenetes adat. Nyilvánvalóan hatással van a gyerekekre a homoszexualitásnak kitettség. (sorozatok, filmek, utca, stb.)
Elfogadják és beépítik magukba a fejlődésük során tudattalanul, mint lehetséges opciót.
17-19 éves kor felett már nem változik jelentősen az ember, addig nem szabadna hogy ilyen ingerek érjék az embert. Aki pedig ösztönösen a hibás gének miatt az, rajta úgy sem fog változtatni a hetero környezet.
Na ez a pár %, ami a melegek normális arány lenne, nem 47%. Az a pár % aki veleszületett szerintem szó nélkül bevennék a tablettát, mert nem szeretnének mások lenni, csak olyanok, mint bárki más.
#35 Arra céloztam itt csak nem volt világos, hogy sokakról kiderülne, hogy nincs bennük semmilyen hibás gén, azaz nem ösztönösen vonzódnak a saját nemükhöz, hanem valamilyen fejlődés során beépült dolog és/vagy a kitűnni akarás eredménye.
És igen is tanulható, ahogy az is, hogy valaki nem eszik disznót a vallása miatt, vagy tehenet, vagy épp kutya számára az ínyenc falat. Van köztük, aki felnőve mégis változtat, de a többség nem. Vagy te ennél kutyát? Na ugye.
De mindez csak gyerekként, felnőttet már nem fog befolyásolni a látvány ezt próbálom megértetni.
De mivel gyerekek és felnőttek együtt mozognak általában, így semmilyen téren nem elfogadható a melegség a kirakatban.
Nem pusztán ösztön lény az ember, gyakorlatilag ezt mondod, amikor azt állítod, hogy nem tanulható. Minden gondolatod valami korábban tapasztalt dologból fakad.
Vannak akik azért ölnek, mert ki akarják próbálni (pedig van elrettentő ereje a büntetésnek) és vannak, akiknek az agyának bizonyos részei alul vagy túlfejlett és ez minden sorozatgyilkosnál pl. kimutatható volt MR-en. Ők azok, akik gyilkosnak születtek. A többiek is lehetnek gyilkosok, de náluk nincs belső kényszer legalábbis nem veleszületett, hanem tapasztaltak miatt alakul ki.
Épp azt állítottam a melegségről is, hogy van akiknél ez veleszületett ösztön, de sokaknál csak a fejlődés valamely szakaszában egy rossz input, ami aztán az egyénben mutálódva kihozza azt, hogy meleg lesz.
Jó pár éve eldöntötték a fő irányvonalat a melegséggel kapcsolatban és a média pedig nyomatja, pedig egyáltalán nem jó dolog ez. Egyszerűen most ez a trend, majd 20 év múlva lehet megint más lesz az irány.
Ahogy 50 éve is eldöntötték, hogy a zsír nem jó legyen helyette szénhidrát alapú a táplálkozás. Az is ugyanolyan káros ha nem károsabb. Lassan ár mutatkoznak a jelei, hogy ez is meg fog változni, mármint a táplálkozás iránya, mert tarthatatlan a nyugaton az elhízás és a cukorbetegség stb.
"Én ha tehetném, vennék be olyan tablettát, amitől okosabb leszek," (#22)
Hát, ártani nem ártana, az biztos...
Semmi vonzót nem látok a heteróságban.
Gyereket,családot akkor sem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!