Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?
Én azt nem értem, hogy az anál nőkkel az hogyan helyezkedik el a meleg-heteró skálán.
Mondjuk naiv felvetés, értem, a kérdező szerint a melegeség = anál. Ostoba nyomorék hozzáállás. Amit a kérdés többi része is alátámaszt.
Nem akarok senkit megtéríteni, ugyanis nem lehetséges, az csak belülről jöhet.
Kérdést tettem fel de csak a mellébeszélés megy eddig. (Nyilván az is egy válasz)
melegség=anál
Nem, csak egy része annak. De ha a női segget kicseréljük egy csupasz férfi seggre, azt csukott szemmel meg nem mondja egyik análozó sem. Fordítva sem.
De ha bevenné, onnantól a puncit imádná. Igaz akkor nem lenne "más", csak egy átlagos hetero.
Én rendeltetésszerűen használom, nem gondolom, hogy el kéne térnem attól.
Azt is kérdezhettem volna, ha hülyének gondolod magad, bevennéd-e az okosító bogyót. Ki gondolja magát hüyének ugye.
Hát így a hideg téli napokon nem lenne rossz az a meleg tabletta.
💊 🔥
Szerintem egy részük bevenné. Bár én nem vagyok meleg, nem egy meleg haverom panaszkodott arról, hogy csak nyűg az egész és mennyivel könnyebb lenne heteroként a párkeresés. Nem utálják a melegségüket, csak tényleg nagyságrendekkel komplikáltabb minden.
Nem is tudom én hogy bírnám elviselni a sok homofób balf.szt aki minden ok nélkül nekem jön, így is utálok konfliktusba kerülni.
Nem, mert melegnek lenni nem csak annyit jelent hogy hova szeretnéd tenni a farkad. Egy identitás, mellette szocializáció is. Ha holnapra heteró lennék, az olyan lenne mintha teljesen elölről kellene kezdenem az életet, megtanulni hogyan kell nőkhöz közeledni, hogy kell velük intimnek lenni (és az intimitás nem csak szex). Ez lehet hogy nagyon fiatalkorban még vállalható, bár nagyon fiatalkorban meg értelmezni se tudja még az illető a kérdést és annak az implikációit.
A leírásban feltett kérdésed meg nevetséges, ezt hívják "túl sokat állító kérdésnek", azaz a számodra kívánatos válasz már bele is van foglalva a kérdésbe, eleve értelmetlenné téve a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!