Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha olyan tabletta létezne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan tabletta létezne, amitől a meleg vagy bi 100% hetero lenne (még anál sem nőkkel), akkor a melegek vajon bevennék?

Figyelt kérdés
Vagy sokan csak ebben találják meg a "másságot" (azaz a másoktól való különbözőséget) ezért engednek az ilyen gondolatoknak, mert egyébként semmi másban nem lennének különlegesek, csak átlagosak?
2023. jan. 10. 22:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
100%
Melegkent sokat gondolkozom azon, hogy mi lenne ha...de ugy vagyok vele, hogy minden okkal tortenik az eletben. Amugy a kerdeseddel reszemrol az az egyrudli kifogas, hogy leszukited valaki szexualitasat a szexre. En pl nem kivanom az analszexet senkivel.
2024. jan. 9. 13:22
 112/120 A kérdező kommentje:

13:22

Minden okkal történik? Annyi rossz dolog van a világban mi oka lenne...

Kifejtettem részletesen nem a szexre volt kihegyezve, bár baromi hosszú végigolvasni az igaz.

Kívánom, hogy minden ember tudja felmérni saját erényeit és hibáit, ezáltal az élete során fejlődjön, jó irányban akkor tud, ha tudja mik a hibái.

A homoszexualitás hiba, ahogy a zoofilia, parafilia stb.

Bármit is állít a média, értem mi a szándék a gyűlölködés visszaszorítása azáltal hogy sokat látjuk de sok olyen ember aki elfogadó, épp a kirakatba tétel miatt válik támadóvá az ilyesmivel szemben, mert gyerekekre hatással van ezt több példán keresztül kifejtettem. Azok, akik meg tettlegességig mennének melegek ellen úgy sem lesznek elfogadóak. Az elfogadást meg lehet tanítani csak gyerekkorban, de van ami nem való a kirakatba. És itt jegyzem meg azt is, ha egy hetero pár falja egymást, nem való az sem gyerekek elé. Egy hetero kézenfogva jár, puszi, ölelés igen.

Homo vagy egyéb szexualitás nem.

Hálószobába igen. Normálistól eltérő csak oda. Jogaikat pedig nem engedném csorbítani, bár úgy tudom ez csak a gyerek örökbefogadása terén érhető tetten. Amit egyébként helyeslek, az intézetis gyerekeknek nem ez a megoldás, hanem a megfelelő nevelés hogy az emberek felelősen vállaljanak gyereket és ne kerüljenek oda.

Bár amíg sok gyerek család nélkül nő fel, talán egy jól megválasztott meleg pár is sokkal jobb lenne neki.

Volt itt meleg, aki azt írta bevenné a tablettát. Nem is egy. Nekem is van nem egy hibám és küzdök ellene de van amin nem tudok változtatni viszont ha egy tabletta megoldaná simán bevenném.

Egyébként senki válaszát nem pontoztam le. Nem azért kérdeztem. Sokat megtudtam a témáról.

2024. jan. 9. 22:48
 113/120 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagyok.

Nem vennémb. Én szeretek lányokat se..bekurni.

És az sem árt ha ők is birizgaljak az enyémet.

Ha csak a fius vágyakat ölne a tabi arra talán igent mondanék.

2024. jan. 10. 00:17
 114/120 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vegyék be az intoleráns bunkók a tablettát!

Oké, beveszed, mi jön?

Vállalj gyereket, mert ez a norma, de én nem akarok gyereket.

Vállaltam 1et, de vállalj még egyet.

És ez addig megy még hagyod, hogy mások irányítsák az életedet.

Nekem ez a diktatúrára hasonlít, ahol mindenkit egyformára akarnak formálni, közben cserébe nem kapsz semmit, mert nem tart el az állam, nincs szocializmus.

2024. jan. 10. 01:51
 115/120 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincsen olyan hogy normális. Hülyeség azt feltételezni hogy betegség mivel teljes értékű életet elhetsz vele az életben csak tőled függ hogy eltudod e fogadni vagy zavar e. Az anal sexnek meg semmi koze az identitáshoz 🤣

Amúgy a média nem az elfogadás miatt állt a témára hanem pont azért amit kitud váltani az emberekből és minnél nagyobb hatást gyakorol az emberek érzéseire annál jobban nyomatja. Ha senkit nemérdekelne a dolog akkor nem lenne sehol sem szó a melegekről. Mikor itthon a cola reklámra hogy ket pasi olelkezett sok meleg gyülölő kiakadt nah akkor rájott a média hogy ezzel mekkora hatást lehet gyakorolni az emberekre.

2024. jan. 10. 09:01
 116/120 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nincsen olyan hogy normális. "

Pontosan. Ami még inkább kedvencem, hogy azzal jönnek sokan, hogy "természetellenes". A homoszexualitás megtalálható a természetben is, szóval ha ez természetellenes akkor szinte az összes fogalom a világban az. Rengeteg dolog van az életben ami sokkal kevésbé természetes mint a homoszexualitás. Csupán azért ennek nevezni mert nem születik ilyen kapcsolatokból biológiailag gyerek tévedés. Az embert egyébként is pont az különbözteti meg az állattól, hogy a szaporodási ösztönét felül tudja írni ha úgy adódik. Ha nem így lenne akkor nem lenne igény óvszerre, fogamzásgátló tablettákra, sterilizációra vagy abortuszra sem. Ezek sem vezetnek szaporodáshoz, illetve megakadályozzák azt, akkor kezdjük el ezeket is beteg dolgoknak titulálni...

Én személy szerint mióta az eszemet tudom tisztában vagyok vele, hogy nem szeretnék gyereket vállalni. Nem azért mert utálom őket csupán mindig is tudtam, hogy ez a tradicionális" családmodell, hogy apa+anya+gyerekek nem nekem való. Akkor emiatt is beteg vagyok? Jobban szeretem a nyugalmat mint a gyerekzajt és akárhányszor gyereksírást hallok nyilvános helyen csak megerősít engem ez ebben. És nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember van akinek nem kellene ezt erőltetni mégis a társadalmi/családi elvárások miatt bevállalják, pedig nem állnak készen rá (sem anyagilag, sem lelkileg) vagy nem is akarják igazán belülről. Ilyenekből lesznek aztán a boldogtalan házasságok, ilyen kapcsolatokból lesz az, hogy apuka veri anyukát, ilyen házasságokban hanyagolják el vagy bántalmazzák aztán egy gyereket aminek az eredménye, hogy egy depressziós, elhanyagolt, szociális problémákkal és szorongásokkal küszködő felnőtt lesz.

2024. jan. 10. 16:31
 117/120 A kérdező kommentje:

116 (16:31)

Homoszexualitásról beszélni olyan lények esetében érdemes, amelyek meg tudják különböztetni a hímet a nősténytől és rendelkezésre áll számukra a választás lehetsége.

Hol található meg homoszexualitás a természetben?

Szélsőséges körülmények között esetleg bezárva élő állatoknál.

A kutya, amelyik olyan kanos, hogy a lábadat kezdi hágni, az mi?

Az ember, amelyik egy műpin.ba dugja és úgy élvez el az mi?

Gondolod a kutya vagy az ember nem egy hús vér egyedet választana a kielégülésre ha lehetősége lenne rá?

Akkor beszélhetünk homoszexualitásról, ha a hím rendelkezésére áll egy párzóképes nőstény és az mégis a másik hímet választja és annak tudatában is van. (vagy nőstények esetében ugyanez)

Az állatvilágban, ahol talán 1 majomfajt leszámítva az örömszerzés nem célja a szexnek, ahol egy időszakban csak 1 rövid ideig van nyitva a kapu, talán nem gyülemlik fel a hímekben a szexuális energia? Egy kutya amikor ráugrik bárminek a hátára és nekiáll "mozogni" az homoszexuális?

Vagy van olyan nőstény állat, amelyik épp pározna (tüzel), de csak egy másik nősténnyel?? NINCS. Mert náluk a teherbe esés ösztöne váltja ki, hogy hagyja magát, míg egy hím folyamatosan terhelt ezzel az ösztönnel amit nem nagyon tud levezetni.

Ha egy kutya a lábtörlőt is megdugná, akkor parafiliája van?

Megtalálható az állatvilágban a pedofilia is, az is természetes? Persze az állat nem tudja hogy a másik állat még kiskorú ő csak hágni szeretne de ettől még ez van.

Pont annyira normális és természetes a homoszexualitás, mint állatokhoz vonzódni, tárgyakhoz vonzódni és írhatnák még durvábbat is.

És igen, egy egészséges egyed párt választ és utódokat nemzenek, ami az ösztönön túlmutat, egy óriási örömforrás a szülőknek, ha úgy tetszik önös érdek.

Az más kérdés, hogy annyi defekt van a világban, hogy csak kevés gyerek nő fel igazán jó családban. De attól még nem a család a rossz.

De a kérdés csak arra vonatkozott, hogy tisztában van e az egyed a saját hibájával, ezáltal ha lehetősége lenne rá meggyógyulna-e, egy tablettától, erőfeszítés nélkül?

Úgy láttam a fele nem. Akkor feltételezem a pedofilok fele is jól érzi magát a vágyaival és ők sem gyógyulnának. Még folytathatnám a sort de érthető. Szóval a zoofil személyt sem kell elítélni mert nem gyógyulna belőle mert szerinte az nem hiba. Példa is van a természetben, amikor mondjuk a ló a szamárral.

2024. jan. 11. 09:31
 118/120 A kérdező kommentje:

Ma odajött az 5,5 éves fiam és ezt kérdezte: (megpróbálom szó azerint)

"Apa, te tudtad, ha nagyok lesznek a fiúk és a lányok akkor puszit fognak adni egymásnak? Így (és itt próbált csücsöríteni)"

Mondom neki, tudom, hát nem láttad még Anyát meg Apát puszit adni?

"De igen de a gyerekeket mondom"

Nem tudom, milyen videót nézett vagy látott vagy honnan vette, de őszintén meglepett :) És nagyon örülök, hogy nem arról akart felvilágosítani, hogy a fiúk ha felnőnek puszizkodhatnak egymással.

A történethez tartozik nem tudom írtam-e, hogy a nagyobbik fiam kb 3 éve 7 évesen azzal jött, hogy neki egy másik fiú lesz a felesége és mit szólok hozzá. Nem támadtam le, kérdezgettem, honnan veszi nem mondott semmit de biztos valami youtube videóban látta. Igyekeztem elmagyarázni mi az a család amiben ő is van stb.

Akkor beszélgettem vele róla azóta nem került szóba bízom benne hogy csak valami nyelvi botlás volt.

Sajnos a youtube is egy fertő, hagyom hogy nézze mert angolul egész jól megtanult belőle, de nem szeretném ha mondjuk bi esetleg homo lenne mert 7 évesen látott valami barmot aki kiteregette a saját ferde hajlamait.

Talán ez az emlék szülte ezt a kérdést.

Az emberek általában rejtegetik a hibáikat (túlsúly, csíkok, sebhelyek, stb.) miért pont a defektes nemi identitásukat akarják kirakatba tenni? Nem köszi. Inkább nézek dagi nőket bikiniben mint 2 izmos körszakállast kézenfogva. Már megbocsássatok.

És tisztelet azoknak, akik bevennék ezt a tablettát.

2024. jan. 11. 23:43
 119/120 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, van egy rossz hírem. 😁 Én emlékszem 8 évesen közöltem otthon, hogy ha látom a bátyám megkívánom, vagy hogy ő lesz a feleségem. Tessék, meleg lett belőlem. Na és ha a fiadból is az lesz? Remélem elfogadod olyannak amilyen. :)
2024. jan. 11. 23:51
 120/120 A kérdező kommentje:

119 Remélem, ha így lenne, megpróbál majd emberi kapcsolatot keresni, nem levarrni a sok segglyukat mint ahogy itt sokan tárgynak nézik a másikat, hanem párt találni, akivel maximális diszkrécióval lesznek majd a külvilág felé és megtalálják a boldogságukat a 4 fal között, elkerülik a melegeknél gyakorta előforduló nemi betegségeket.

Tudja legbelül, hogy nem ez a normális, semmilyen értelemben. Akkor nem vágyik majd arra sem, hogy kérkedjen, hivalkodjon vele.

Büszke sose lennék rá mert nincs mire, ha kerekes székes lenne azzal sem kérkednék. De elfogadnám, mert tenni nem tudok ellene. Próbálnám ugyanúgy szeretni.

Ha nőként sminkelne öltözködne vagy ilyesmi, akkor nem tartanám a kapcsolatot, mert beteg, kezeltesse magát abban segítek, ha nem vállalja, akkor fájó szívvel de nem nézném végig a mentális szenvedését.

Ha segítségért jönne, akkor amiben tudok segítenék.

Valami ilyesmi a hozzáállásom.

2024. jan. 12. 00:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!