Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legyen melegházasság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen melegházasság?

Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.

2022. aug. 19. 16:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/311 anonim ***** válasza:
80%

Tehát számodra az lenne a logikus hogy ha elfogadnám amit írsz, csak mert te írtad?

Azért nyomom a saját dumámat egyébként, mert tőled csak annyi jönn, hogy "tévedsz, mert csak".

"Küldtél kutatást, ahogyan te írtad. Nyilván az a hiteles, a jó, az igaz... Ugye."

Ha szeretnél megcáfolni egy tudományos kutatást, akkor hajrá. Eddigi válaszaidból nem éppen az jött át, hogy nagyon szakértő lennél ezen a területen. De azért megpróbálhatod.

Csak kíváncsiságból. Neked mi a hiteles? Az ezoteria.org -ról származó információk?

" a te "kutatásod" a hiteles és igaz forrás, a többi a maszlag."

Már mint az a maszlag amit küldtél? Ja, nem küldtél semmit.

"ogy én most habzó szájjal böngésszem a netet és másolgassam neked a "kutatásokat". "

A véleményedet valamire alapoztad, felteszem. Ha nem a szomszéd néni véleményére, akkor miért akkora gond elküldeni azt amire alapozod a véleményed? Vagy az csak a személyes meglátásod?

Akkor meg annyira beképzelt vagy, hogy úgy gondolod a te meglátásod hitelesebb mint az amit linkeltem?

"Ha ennyire érdekel az ellen vélemény, akkor előtted a lehetőség. Bár nekem az is furcsa, hogy aki ennyire éllovasa ennek a témának, az miért nem tájékozódik a másik oldal véleményérő?!"

Nem vagyok éllovas, csak most itt éppen én szólaltam fel az alaptalan gyülölködésed ellen.

Egyébként utána néztem. Egyrészről nem találtam semmilyen megalapozott indokot az elítélésére, másrészről pedig itt most az volt a lényeg hogy a TE kijelentésednek mi volt az alapja. Persze ha az utálkozáson kívül, volt bármi alapja.

Eddigiek alapján, nem volt.

2022. nov. 7. 09:07
 82/311 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de nem olvasom el..... Azért csak nyugodtan nyomjad🤭🤭🤭
2022. nov. 8. 05:54
 83/311 anonim ***** válasza:
100%
Legyen. A válóperes ügyvédeknek is meg kell élni valamiből.
2022. nov. 22. 10:44
 84/311 anonim ***** válasza:
23%
Én támogatom. Egészen menthetetlenűl hetero vagyok. Számomra aki ember, az ember, tökmindegy a neme,meg mik a szexuális szokásai....Nincs közöm. Ha boldogok együtt, akkor legyen. Let IT be!
2022. nov. 29. 19:30
 85/311 anonim ***** válasza:
23%
Nem, ugyanis az nem házasság.
2022. nov. 29. 20:28
 86/311 anonim ***** válasza:
21%
85; mi a házasság?
2022. nov. 29. 20:30
 87/311 anonim ***** válasza:
92%

87 : harmatgyenge. Egyházjog?

Szeresd felebarátodat, mint te magadat.

Ezért aztán százezreket öltek máglyán, és milliomok fegyvereit buzdították gyilkolásra....

2022. nov. 29. 20:46
 88/311 anonim ***** válasza:
91%
És aki nem vette fel a vallást, azt megölték 👏👏👏
2022. nov. 30. 06:28
 89/311 anonim ***** válasza:
82%

87

Egyrészről, hol szerepel a kérdésben, hogy egyházis esküvőről van szó?

Polgári esküvőhöz semmi köze az egyháznak.

Ezenfelül az egyház több dologban is össze vissza csavargatja a szabályokat. Nem ez lenne az első és nem is az utolsó.

Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan országok ahol már lehet egyházi esküvőjük is.

2022. nov. 30. 07:50
 90/311 anonim ***** válasza:
76%

Legyen, persze! - (válaszom az eredeti kérdésre)

Végigolvastam a teljes topikot, egy csomó jó megjegyzés is akadt az ellenzés mellett.

Az senkit sem zavar persze, hogy a 'másik tábor', tehát a népesség nagyrészét kitevő heterók akár havonta (újra)házasodhatnak, elválhatnak??????

Ami engem illet, nem szeretnék esküvőt sem, de kiállok azok mellett, AKIK IGEN.

Egyházi esküvőről még csak nem is álmodhat a 'mifajtánk', holott a kolostormalac egy pár éve azt ígérte, hogy az egyházi esküvő egyenértékű lesz majd a tanácsival, bocs', az önkormányzatival.

2022. nov. 30. 13:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!