Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Ha szerinted tévedek akkor megcáfolhatod azt amit írtam, de bizonyítsad is. Én hoztam kutatást, példákat hogy alátámasszam az érvelésemet nem csak a levegőbe beszéltem, nem csak az én nézetem, hanem tudományos kutatással alátámasztott tényeket írtam.
Nem attól van igazam mert úgy gondolom, hanem mert alátámasztottam azt amit írtam.
De mint mondtam, rám cáfolhatsz. Pontosabban cáfolhatnál, ha tudnál, de mivel az érvelésed csak nyafi, ezért nem tudsz.
A világért sem szeretnélek kizökkenteni ebből a tévhitből.
Igazad van. 😁😁😁😁🤭
Jaja, mivel nincsenek érveid ezért jönn a gyenge kamu duma.
Szánalmas.
Érvek megint csak nincsenek, csak gyerekes szidkozódás.
Gratulálok.
Gyere vissza majd ha tudsz is valamit.
Mitől lennék én a szánalmas, mikor te csak a levegőbe hazudod hogy tudsz bármit is?
Szerintem inkább az a hazug a szánalmas aki csak ostobán gyűlölködni tudd.
Hát persze, 😁😁😁😁
3-mal feljebb
szerinted én szitkozódtam gyerekesen, erre te ugyan azt teszed....
Ne haragudj, de neked mitől lenne a tudásom hiteles? Gondolom attól, ha te elismered🤭🤭🤭
Ha kérhetem, ne hagyd abba az írást, jót mulatok a butaságodon.🤡🤡
Nem attól hogy én elismerem. Ha logikusan letudsz valamit vezetni és nincs benne hiba elfogadom. Ha valamit alátámasztasz tudományos (nem áltudományos) kutatással, elfogadom.
Lásd például amit előzőekben írtam. Küldtem kutatást, amivel alátámasztottam azt amit írtam. Levezettem logikusan, azt hiszem még példát is írtam.
A te érvelésed azonban csak a gyűlölködéseden alapul. Feltehetően a neveltetésed, vagy te is bekajáltál valami propagandát, nem tudom, lehet többféle indok miatt is(propaganda + neveltetés). Ez már nem derült ki abból amit írsz.
UI.: Nem gyűlöllek, úgy hogy szívesen tovább mulattatlak. Bár, írhatnál valami mást is a terelésen kívül.
Nem lehet veled logikusan "beszélni". Ne haragudj.... Csak a saját dumádat nyomod és annyira rá vagy feszülve, hogy szinte már te is elhiszed.
Küldtél kutatást, ahogyan te írtad. Nyilván az a hiteles, a jó, az igaz... Ugye.
Én vagyok megint a gáz, mert én kajáltam be valami propagandát, vagy a neveltetés, bla bla bla bla bla bla bla bla..... Jaja, itt mindenki h.ü.l.y.e. , csak én vagyok helikopter. Mert hát megint odajutottunk, hogy a te "kutatásod" a hiteles és igaz forrás, a többi a maszlag.
Nem tudlak annyira komolyan venni, sem a véleményedet, hogy én most habzó szájjal böngésszem a netet és másolgassam neked a "kutatásokat". Ha ennyire érdekel az ellen vélemény, akkor előtted a lehetőség. Bár nekem az is furcsa, hogy aki ennyire éllovasa ennek a témának, az miért nem tájékozódik a másik oldal véleményérő?! 🙄🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!