Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
55
Mert te a heteróságod által több vagy, vagy miért járna neked előjog? A heteróság nem teljesítmény, mondom ezt heteróként.
Biszexuális joghallgatóként: engem nem mozgat meg a házasság, nem is tervezem, de nem nagyon van olyan épeszű jogi érv, amely indokolná, hogy miért ne lehessen azonos neműek közt polgári házasság.
Több ilyen vitám is volt, és az ellenfél valami kétes ideál-morálra próbálta felhúzni az érveit, amiből leginkább egy nagy önellentmondás lett.
10:32-es: az egyenlő jogok nem úgy működnek, hogy ha másokat is a te szintedre hoznak fel, akkor neked attól kevesebb lesz. Egy normális társadalomban senkinek sincs előjoga, nem a feudális-rendi korszakban élünk már.
Nem csak a kérdező jelenthet válaszokat. A moderátor pedig nem töröl minden választamit jelentenek. Ha törölte akkor nem fogalmaztad meg a válaszod a szabályoknak megfelelően.
Nem tudom melyik volt a te válaszod, mi lehetett benne, de szerintem a legtöbb választ innét a nyelvezete miatt törölnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!