Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legyen melegházasság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen melegházasság?

Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.

2022. aug. 19. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/311 anonim ***** válasza:
23%
Elmélkedj csak. Megélni itthon nem fogjátok.
2022. aug. 23. 10:24
 22/311 anonim ***** válasza:
86%

21

Miért jó neked hogy nem lesz? Milyen hátrányod származna belőle?

2022. aug. 23. 10:34
 23/311 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálja mástól a boldogságot, mert neki nem adatott meg. Ha nem ez a helyzet, akkor csak szimplán rosszindulatú. Vannak ilyen emberek sajnos, de na, legalább van negatív példa, hogy milyenek ne legyünk.
2022. aug. 23. 10:48
 24/311 anonim ***** válasza:
12%
Felborulna az az értékrend, amiben eddig éltünk. A természet törvénye az, hogy egy hímnek nőstény párja van. Ez szolgálja a reprodukció célját, ez az élet értelme, hogy tovább örökítsd. Tudom, mindig voltak melegek, de akkor sem kaphatnak olyan jogokat mint a heteró párok.
2022. aug. 23. 10:51
 25/311 anonim ***** válasza:
24%
A természet rendje már rég felborult. Olyan emberek is tovább tudják adni a hibás génjeiket, akik a természetben már rég meghaltak volna a betegségük miatt. A természetes kiválasztodás már régen kuka, szóval szerintem ez nem indok.
2022. aug. 23. 10:57
 26/311 anonim ***** válasza:
87%
24#-esnek mondom, a természet rendje az, hogy a fogyatékosok meghalnak, nem az hogy életben tartjuk őket, a természet rendje az, hogy az öregeket elkapják a ragadozók, nem az hogy öregek otthona és gyógyszerek tartják őket életben. Vajon miért nem tűnnek el a melegek, ha ők nem tudják reprodukálni magukat? Miért nem esnek a természetes kiválasztódás áldozatául? Ennyit arról, hogy a természet rendje.
2022. aug. 23. 11:20
 27/311 anonim ***** válasza:
6%
A homoszexualitásért felelős gének női ágon öröklődnek sajnos, ezért nem tűnik el annak ellenére, hogy a meleg férfiak nem (vagy csak nagyon ritkán) örökítik tovább. Ezt évekkel ezelőtt olvastam és magyarázza is a dolgot, mélyebb kutatások nem érdekeltek. De amúgy is messzire mentünk, most erkölcsi értékekről van szó, nem az evolúcióról.
2022. aug. 23. 11:50
 28/311 anonim ***** válasza:
94%

24-es

(22-es vagyok)

"Felborulna az az értékrend, amiben eddig éltünk."

Rengetegszer megtörtént már. Tudod ezért szavazhatnak a nők. De van még pár példa. Bár nem láttom be mitől borulna neked fel az életed.

Én részemről heteró esküvővel se gyakran találkozok. Attól még hogy engedélyezték nekem nem lenne kötelező se kötni se elmenni.

A nagy változás az lenne a heteróknak hogy TALÁN ezer évente egyszer kapnának egy meghívót homlszexuális esküvőre.

Ez az a nagy gond?????

"A természet törvénye az, hogy egy hímnek nőstény párja van. Ez szolgálja a reprodukció célját, ez az élet értelme, hogy tovább örökítsd."

Nézz utána jobban. A természetben is vannak homoszexuálisok. A természet részei. Így az érved bullshit.

"Tudom, mindig voltak melegek, de akkor sem kaphatnak olyan jogokat mint a heteró párok."

Mint egy hisztis kis gyerek.

Nincs semmi normális indokod de azért sem. Csak mert. 23-mas jól mondta.

2022. aug. 23. 11:58
 29/311 anonim ***** válasza:
86%

Kedves ellenző. Ha tetszik ha nem a homoszexualitás létezö dolog, és nem most alakult ki, és nem is holnap fog megszünni. Idövel a társadalom változni fog, ez mindig is igy volt és ha csak nem nyirjuk ki magunkat felesleges háborukkal, akkor el jön majd az az idö amikor elfogadott dolog lesz.

Valszeg ezt nem fogjuk mi megérni, de igy legalább neked sem kell majd szenvedned abban a szörnyű világban, ahol az ember azzal köti össze az életét akivel akarja.

Én most megyek és élem az életem, azzal akivel akarom, te pedig nyugodtan maradj itt és bizonygasd az igazad a saját kitalált elképzeléseiddel. Boldog életet! (még ha kicsi is rá az esély)

2022. aug. 23. 12:16
 30/311 anonim ***** válasza:
12%

Istenem de szánalmasak vagytok..!! 😂 Hát miért zavar titeket ha én nem vagyok vevő a homárok házasságára??? Engem nem zavar, hogy ti házasodni akartok, de titeket se zavarjon, hogy én helyeslem azt, hogy nem fogtok!!

Béke veletek! ✌

2022. aug. 23. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!