Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
#41 neeem, az édesanyám soha nem venne el bizonyos jogokat random emberektől nulla indokkal, ilyeneket csak a hozzád hasonló korlátolt agyhalottak szoktak. Amúgy meguntam hogy mindenkivel kedvesen kell beszélni- nem, aki így áll hozzá a homoszexualitáshoz, a melegházassághoz és a meleg párok örökbefogadásához az elfáradhat a francba. Ha meleg lennék, akkor se érdekelnél, így meg pláne, de tudod amit csinálsz, az ártalmas és nem mindenkiről pörög le úgy, ahogy rólam. Őszintén, k.urvára elegem van, hogy Mo még mindig itt tart. Mi ez a nonszenz, hogy két ember nem házasodhat össze?? Ha csak EGYETLEN EGY pár szeretné, biztosítani kellene a jogot, Mo népessége nem ettől csökkenne. Hogy mitől? Attól hogy a hozzám hasonlók rohadtul nem akarnak ide gyereket szülni és elhúznak a halálba. Mi van, ha melegnek születik a fiam vagy lányom? Nézzem végig, ahogy egész életében ácsingózik azért, hogy emberszámba vegyék? Egy frászt, már itt se vagyok!
Köszi 41es, sikerült egy újabb magyart elüldöznöd, a haverok büszkék lesznek rád :)
Ja mert ha valaki meleg, egyből minden azonos neművel szexelni akar🧐🤓
Taníts mester
Én a hetero házasságért sem vagyok kifejezetten oda.
Alapból a műfajért nem annyira. Persze, akinek nagyon igénye, az csinálja.
45.
Tehát attól még hogy te nem akarod nem korlátoznál benne másokat.
Ez egy normális hozzá állás.
Korábban is ezt mondtam.
Nem értem, miért vannak oda ezért emberek, mit változtat?!
De ha akarja, csinálja...
Az, hogy a melegeknek nem lehet, hát ez van. Mint említettem lehet enélkül is élni. Én nem vagyok ellene, hangsúlyozom.
#47 a Karácsonyi lánykérés című osztrák-német filmben fogalmazzák meg legjobban, amit ezzel és Mo-n a legtöbb dologgal kapcsolatban gondolok:
-Jo-nak saját szobája se volt, csak egy fülkéje. És mégis lediplomázott.
-Persze Mitzerl, persze, így is lehet élni ha kell, de hálistennek nem kötelező.
Szóval erről ennyit.
50 az emberek elfogadják
Az agymosot, utálkozó emberek nem. Akiknek nincs jobb dolguk mint másba belerúgni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!