Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Miért akarnám megakadályozni hogy mások megházasodhassanak?
Nekem miért lenne jobb ha ők nem tudnak megházasodni?
Arról nem is beszélve hogy eggyel kevesebb ok lenne a tüntetésekre.
Nem attól fog nőni a népesség, hogy nem lehetnek együtt hivatalosan a melegek. Egyébként is sokan húztak/húznak el az országból, ki az alacsony fizetés okán, ki pedig ezért. Kevés van ugyan, de más országokban tud normálisan működni az élet ezzel együtt is, hogy ilyen lehetséges. Szóval én támogatnám a házasság ötletét. Heteroszexuálisok, ha megházasodnak, benne van a pakliban, hogy elválhatnak, ahogy a saját nemükhöz vonzódók is megtehetnék ugyanezt. Ha viszont szeretik egymást, tisztelik egymást, becsülik egymást, és végül együtt öregednek meg, miért ne lehetne ennek hivatalos formája, és mondhatná ki büszkén és szeretetteljesen a nő, hogy feleségem, és a férfi, hogy férjem? Az meg, hogy két férfi vagy nő nyilvánosan egymásra mászik, nem kevésbé lenne kellemetlen, mintha két hetero tenné ugyanezt. Alapfokon viselkedni tudni kell(ene) mindenkinek. Persze lehet azt mondani, hogy minek akar, de akkor az eltérő nemek házasságánál is fel lehetne ugyanezt a kérdést tenni, hogy minek, hiszek házasság nélkül is szeretik egymást, igaz? Értem én, hogy sokaknak ez idegen dolog, szerintük nem normális, de ha lázadoznak, akkor sem tűnik el. Kellene hozzá elfogadás. Mindenkinek van olyan dolga, ami bizonyos szintű elfogadást követel. Ez csak szerelem, két azonos nemű között. A szerelemben pedig ugye a másik személyiségét szeretjük, becsüljük, tiszteljük, imádjuk, gondoskodunk a másikról, együtt jóban és rosszban. Szerintem ez szép, mindegy, kik között történik.
L
Én azon a véleményen vagyok, hogy a házasság az csak egy papír, nem attól lesz komoly egy kapcsolat és nem is attól fog örökké tartani. Viszont ettől függetlenül támogatom hogy lehessen polgári esküvő két azonos nemű között.
Ha a hetero emberek elválhatnak majd ismét mehetnek házasodni akárhányszor, akkor nem értem mért kellene ezt a lehetöséget megvonni másoktól.
"Én azon a véleményen vagyok, hogy a házasság az csak egy papír, nem attól lesz komoly egy kapcsolat"
Én is így vagyok vele. Ennek ellenére szeretnék megházasodni. Ez nem feltétlen logikus de ez van. Ez nekem arról szól hogy szeretem a páromat és szeretném még jobban össze kötni vele az életemet.
Miért akarnék megfosztani ettől bárkit is?
8-as. Rendben, ha keresztény ország vagyunk akkor ne legyen válásra lehetöség, mert isten színe elött össze kötötték az életüket, ami örökre szól. Ha ezt megtörik, akkor többé ne házasodhasson sehogy.
Akik pedig már ujra házasodtak polgári szertartással vagy nem volt templomijuk alapból, azoknak a házassága legyen érvénytelen.
Ne lehessen it eljárszani azt amit VIII. Henrik csinált anno az első feleségével és az anglikán egyház megalapitásával.
A házasság örökre szól. Elötte nincs szex és utána is csak a házaspár között és gyereknemzés céljából, egyébbiránt ne legyen óvszer és legyenek önmegtartóztatók. Nincs maszturbálás sem. Legyen kötelező a böjt meg a vasárnapi templomba járás, gyónással együtt.
Az a baj, hogy sokan jönnek itt a keresztény értékekkel, irányelvekkel, de amúgy kb tizedét sem tartják be ök maguk sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!