Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
100
Azt vágod, hogy még így is túl sok az ember.
Ezenfelül az állításaim nem cáfoltad.
Igazad is lenne, ha azt írtam volna, hogy a heteroszexualitás természet ellenes. De nem ezt írtam.
Mind kettő természetes és nem zárják ki egymást. Mind kettő kell a normális faj fenn tartáshoz a maguk egyensúlyábban.
Leírtam részben mi szerepe van, ott a kutatás is amit küldtem, lehet cáfolni. Elötted a pálya.
Így csak annyiról van szó, hogy neked nem tetszik és ezért puffogsz. Ami egy gyerekes viselkedés.
Ahogy régen az emberek többsége szerint a föld lapos volt. De attól még nem lett lapos.
Ha az emberek többségének (ehhez is kéne valami aktuális forras) nem tetszik az nem azt mutatja, hogy természet ellenes lenne.
Ha már természet. A természetben az emberen kívül más fajoknál is vannak homoszexuálisok. De olyannal még nem találkoztam, hogy lennének homofóbiások az emberen kívül. Szóval inkább az utóbbi az ami természet ellenes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!