Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Igen. Nem volt egészséges. De attól még mint ember nem volt kevesebb és ez nem is jelenti azt, hogy ne lehetett volna boldog.
Ahogyan azt sem jelenti, hogy emberileg ne lett volna akár több is mint sok másik fizikailag egészséges ember.
Te melyiknek lennél szívesebben a szülője?
Egy fizikailag beteg de jó és boldog embernek vagy inkább egy fizikailag egészséges de szörnyű embernek aki az élete több mint felét börtönben tölti el a borzalmas tettei miatt.
Szerinted a kettő közül melyik az amelyik inkább ember?
Túl sok a feltételes mód az írásodban. Ezek megint csak, számodra tények..... Pedig te tőlem tényszerű alátámasztásokat kértél.... . . .
A második kérdést nem is értem, megint hogy jött ide. De ám legyen. 1, a saját gyerekemet nem nevelem bűnözőnek, sem beteg perverznek ( és pont ezért ne lássa a homokokat sem), így a kérdésed nem releváns. De nem biztos, hogy életem végéig szeretnék 1 embert pelenkázni, etetni, kiszolgálni, akkor sem, ha az a gyerekem. Lehetünk álszentek, én nem leszek. Láttam ilyen családot.
#142 - Tegyük fel, hogy mindent megtettél, jó embernek nevelted a gyerekedet, az is lett. Sikeres, elismert, jó kapcsolatban vagytok, minden faja, szuper büszke vagy rá.
Aztán egy nap odaáll eléd, hogy ő bizony meleg.
Mi változik, hogy attól a pillanattól fogva "beteg perverznek" tartod ugyanazt az embert, akire előzp nap még büszke voltál?
Mit szeretnél, hogy bizonyítsak?
Azt, hogy attól még, hogy a gyereked vagy te homoszexuálisokat láttok nem lesztek homoszexuálisok?
Vagy mit?
Hogy a tipikusan az iskolai bullyingoló gyerekek felfogása az, hogy ha valaki más azt lenézik?
Amivel szépen egybe vág a nézeteiddel amiket itt részleteztél.
Azt például részletezhetnéd, hogy milyen problémái lesznek a gyereknek ha lát olyat, hogy férfiak vagy nők is járhatnak kézen fogva az utcán. Hogy megtudja, hogy ilyen is létezik a világon. Mit árt ez majd neki? Mi baja lenne ha ez történne?
Talán nem fogja megdobálni őket amikor majd felnőttként találkozik velük?
Eleve azt sem ártana bizonyítani, hogy a homoszexualitás betegség lenne mint ahogyan azt leírtad.
Én jó pár olyan helyen jártam már és éltem is ahol elfogadták a homoszexuálisokat. Ennek hátrányát nem láttam csak előnyét. Kevesebb volt (nem volt konkrétan) az ebből fakadó atrocitás.
145
Tehát neked a szüleid amikor ezzel találkoztál akkor normálisan elmagyarázták, hogy ilyen is van?
Hogy történt ez?
Pontosan, hogyan?
Írd le szépen, hogyan történtek, miért váltot ki belőled ez ilyen reakció?
"Mert tudom eóluk,hogy hedonisták."
Na, kíváncsivá tettél. Miből tudod, hogy a homoszexuálisok mind hedonisták??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!