Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Én nem vagyok homofóbiás, de ha valaki megpróbálna bedugni valamit a se****be akkor én se reagálnék rá túl kedvesen.
Azok homoszexuálisok és nem biszexuálisok. A videóban amit küldtem ez benne is van.
Látom még most sem sikerült megértened, hogy a dolgok nem úgy működnek, hogy te beböfögsz ide valamit és azt mindenki egyből elhiszi mert te azt írtad. Csak mert miért ne.
Az orientáltság nem csak az adott személynek a "baja", de itt már bele kéne gondolni kicsit jobban a dolgokba és tovább látni az orrodnál.
De azt sem sikerült felfognod, hogy mi is a normális úgy, hogy ezeken már nem csodálkozom.
Mondanám, hogy nézz utána kicsit a dolgoknak de tudom, hogy a kicsit hosszabb szövegeket már nem olvasod el.
Mondjuk ez meg is látszik a válaszaidon.
Talán azt állítod, hogy a te ízlésed szerint változik a jogrendszer?
Ha nem akkor a kijelentésem megállja a helyét.
A jogrendszer kicsit más a különböző országokban. Arról nem is beszélve, hogy a házasság csak egy az ember álltal kitalált dolog. Az hogy mit értünk alatta képlékeny, mint ahogyan az változott régen is és manapság is.
Nincs túl nagy jelentősége, főleg nem a kérdés szempontjábból.
"Kíváncsian várom" a következő ostoba indoklást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!