Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.2022. aug. 19. 16:57
161/311 anonim válasza:
160:Pont a homokosokat figuráztam ki
162/311 anonim válasza:
Akkor nem arra ment ki az itteni összes válaszod, hogy kifigurázd a homofóbiásokat azzal, hogy eljátszod mennyire ostoba a gondolkodásuk és az érvelésük?
163/311 anonim válasza:
Hát apám... Fogalmad sincs, hogy milyenek a melegek. Ismerek/ismertem pár meleget - férfit, nőt egyaránt - és tízből kilencről nem mondod meg, hogy az. De nem baj, élj csak a sztereotípiák hamis világában.
165/311 anonim válasza:
156 vagyok, igen, megnéztem. Én melletted állok!
166/311 anonim válasza:
164, így van, én is ezt írtam. Rájuk van írva.
167/311 anonim válasza:
Részletezhetnétek még ezeket. Nagyon jókat nevetek ezen a sok ostobaságon.
168/311 anonim válasza:
A házasság fogalma: szent kötelék férfi és nő között. Most lehet lepontozni, de ezen a tényen változtatni nem lehet.
169/311 anonim válasza:
168-as Le is lettél, tegyen igy mindenki. Ilyen öcska dumát kötelező is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!