Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
132.
Köszi. Jó vicc volt.
Az egyébként biztosan jót tesz neki ha bullingolóvá neveled. Az ilyen embereket a "mentális egészség" jellemzi.
Ha te csak azért nem vagy homoszexuális mert gyerekként nem láttál homoszexuális embereket akkor ott már gondok vannak.
Egyébként meg húha lemaradt az "y". Ez van. A lényegen nem változtat.
Nem csak azért nem lettem. De örülök, hogy nem kellett úton útfélen búzákat nézzek.
Értem, szóval ha nem támogatom a melegséget, illetve próbálom megóvni tőle a gyerekemet, akkor az már baj és bullyingoló lesz a gyerek.
Figyi, akkor te a pedofilokról is gondolom, így vélekedsz. Mert hát az ő közösségükben az is csak 1 vágy, 1 vonzalom és szerintük normális?!?!
Mi volt még ami miatt nem lettél, homoszexuális?
A baj, hogy azt hiszed ha a gyereked találkozik homoszexuálisokkal akkor majd ő is az lesz.
A bullyingoló gyerekeknek pedig egyik lényeges jellemvonása az, hogy lenézik és megvetik azt aki kicsit is más mint ők.
Ezt szépen bele neveled azzal, ahogyan a homoszexuálisokhoz (akik mások kicsit mint te) viszonyulsz.
Kezdjük ott, hogy honnan tudod, hogy szerintük az normális?
Ezzenfelül vannak jelentős különbségek.
Egyik jelentős ilyen pont:
Pedofília árt a gyereknek, áldozatnak.
Míg a homoszexualitás esetén annak elítélése, el nem fogadása, tévesen, tudatlanúl aberrációnak titulálása árt a gyerekeknek.
Te nagyon okosnak hiszed magad, közben csak a saját vélt igazságodat próbálod alátámasztani az összekovácsolt hülyeségekkel.
Akkor kezdjük ott, honnan tudod, hogy ez árt a gyereknek?
Miért kellene az én gyerekem minden beteg felé elfogadó legyen? Te olyan vagy, mint a mozgássérültek. Fogadjuk el őket, mert ők is ugyanolyan emberek. De legyél vele előzékeny, neki van roki parkoló, roki feljáró, stb. Akkor még sem ugyan olyanok. (Ettől függetlenül sajnálom őket)
A homoszexualitás elítéléséről azért gondolom, hogy árt a gyerekeknek mert már nem egy gyerek lett öngyilkos emiatt. Az én gondolkodásom szerint pedig ami öngyilkosságba hajszolja a gyerekeket az rossz.
Miért ne lehetne elfogadó? Miért kéne, hogy undorral forduljon az felé akinek nincs meg például az egyik lába? Vagy miért kéne lenézni-e, kicsúfolnia, bántani?
Képzeld ott volt Hawking is. Nem, hogy járni nem tudott, de mozogni sem és beszélni sem. Ettől még nem volt kevesebb mint bármelyik ember. Sőt még talán több is volt mint az emberek többsége.
Egyébként, nem gondolom magamat különösebben okosnak és igen a saját vélt igazságomról beszélek. Amit láttam és láttok az alapján próbálom leszűrni, hogy mi lenne az ideális, mi lenne a jó.
Ha szerinted, hülyeségekkel akarom alátámasztani akkor írd le nyugodtam miben tévedek, támaszd alá valamivel (mert az, hogy homoszexuális lesz attól, hogy homoszexuálisokat lát az enyhén szólva is csak nevetséges, ez nem így működik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!