Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mièrt nem toleràljàk az lmbtq mozgalom mozgatòi az ellenvèlemènt, pl azt, hogy a homoszexualitas bün?
Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket, egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek, hiszen Isten sem enged. Persze, nem ez a vilag fo bune, nem ettol vesz el egy ember. Ez egy tunet inkabb.
Szolzsenyicint mikor fogsagba vittek a gulàgba, tobben azt kialtoztak, hogy Oroszorszag azert jutott ide, mert megfeledkezett Istenrol. Akkor nem hitte, kesobb azonban megvizonyosodott errol.
A papság nem képmutatás? Mi a tökömből van aranypalotájuk? Miért rontanak meg gyerekeket? A bort iszik és vizet prédikál honnan született?
Le kellene szállni a magas lóról és inkább magatokba nézni.
(Nekem se szívügyem a melegek, de a vallási fanatikusok még náluk is rosszabbak)
"Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket = egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek"
Eleg ellentmondasos keplet.
Olvasd inkabb ezt
Önkielégítés bűn!
Fogamzásgátlás bűn!
Bűn a fogantatás, és bűnben születsz!
Akkor miről is beszélünk?
Maradjunk annyiban hogyha Isten nem akarta volna hogy legyenek melegek, akkor nem lennének, ha már ennyire hívő vagy.
Továbbá köszi, de nem vagyok egy tünet, és a kérdés provokatív mivolta miatt jelentve
Nem felek attol, hogy meleg leszek a nem is a melegek ellen kuzdok.
En arra az ellentmomdasra probaltam felhivni a figyelmet, hogy nekem, leresztenykent el kene fogadnom pl a meleg hazassagot, de forsidtva a mozgalom szervezoi nem fogadjal el az en velemenyem s gyermekemhez valo jogom.
Persze ket igazsag eszerre nem letezhet ugyanarra a dolgora vonatkozolag. Vagy a keresztenysegnel van igaza, vagy a mozgalomnak. Ezert a fesziltseg. Csak nem kene alszenteskedniuk.
"Nem a melegek ellen kuzdok = A homoszexualitas bun".
Szoval a gyilkossag ellen se kuzdesz? Mert az is bun a Biblia szerint csak annyi hogy az nagyobb. Tehat ha a gyilkossagert buntetes jar akkor a homoszexualitasert is csak ugye kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!