Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mièrt nem toleràlj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mièrt nem toleràljàk az lmbtq mozgalom mozgatòi az ellenvèlemènt, pl azt, hogy a homoszexualitas bün?

Figyelt kérdés

Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket, egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek, hiszen Isten sem enged. Persze, nem ez a vilag fo bune, nem ettol vesz el egy ember. Ez egy tunet inkabb.

Szolzsenyicint mikor fogsagba vittek a gulàgba, tobben azt kialtoztak, hogy Oroszorszag azert jutott ide, mert megfeledkezett Istenrol. Akkor nem hitte, kesobb azonban megvizonyosodott errol.

#meleg #Isten #LMBTQ #megvaltas
2021. aug. 19. 16:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/131 anonim ***** válasza:
82%

A papság nem képmutatás? Mi a tökömből van aranypalotájuk? Miért rontanak meg gyerekeket? A bort iszik és vizet prédikál honnan született?

Le kellene szállni a magas lóról és inkább magatokba nézni.

(Nekem se szívügyem a melegek, de a vallási fanatikusok még náluk is rosszabbak)

2021. aug. 19. 17:47
 22/131 anonim ***** válasza:
100%

"Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket = egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek"

Eleg ellentmondasos keplet.

Olvasd inkabb ezt

[link]

2021. aug. 19. 17:50
 23/131 anonim ***** válasza:
100%

Önkielégítés bűn!

Fogamzásgátlás bűn!

Bűn a fogantatás, és bűnben születsz!

Akkor miről is beszélünk?

2021. aug. 19. 17:51
 24/131 anonim ***** válasza:
100%
Magadra ismerhetsz a szo definicioja alapjan kerdezo
2021. aug. 19. 17:51
 25/131 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban hogyha Isten nem akarta volna hogy legyenek melegek, akkor nem lennének, ha már ennyire hívő vagy.

Továbbá köszi, de nem vagyok egy tünet, és a kérdés provokatív mivolta miatt jelentve

2021. aug. 19. 17:55
 26/131 A kérdező kommentje:

Nem felek attol, hogy meleg leszek a nem is a melegek ellen kuzdok.

En arra az ellentmomdasra probaltam felhivni a figyelmet, hogy nekem, leresztenykent el kene fogadnom pl a meleg hazassagot, de forsidtva a mozgalom szervezoi nem fogadjal el az en velemenyem s gyermekemhez valo jogom.

Persze ket igazsag eszerre nem letezhet ugyanarra a dolgora vonatkozolag. Vagy a keresztenysegnel van igaza, vagy a mozgalomnak. Ezert a fesziltseg. Csak nem kene alszenteskedniuk.

2021. aug. 19. 17:58
 27/131 anonim ***** válasza:
100%
A Kereszténység egy régóta elavult, elvakult emberek gyülekezete, akik saját kényükre kedvükre formálták a törvényeket a hívők között. Akik pedig nem voltak hívők, azokat megölték, meghurcolták. Na nekem egy önkényuralom ne mondja meg hogy mi a jó.
2021. aug. 19. 18:01
 28/131 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a melegek ellen kuzdok = A homoszexualitas bun".

Szoval a gyilkossag ellen se kuzdesz? Mert az is bun a Biblia szerint csak annyi hogy az nagyobb. Tehat ha a gyilkossagert buntetes jar akkor a homoszexualitasert is csak ugye kisebb.

2021. aug. 19. 18:03
 29/131 A kérdező kommentje:
28 # Kedves Valaszolo. Voltal mar egy vagy tobb gyulekezetben?
2021. aug. 19. 18:04
 30/131 anonim ***** válasza:
100%
30 szexeltel mar ferfival?
2021. aug. 19. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!