Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is túltolja az...

Szerintetek is túltolja az LMBTQ mozgalom?

Figyelt kérdés

Semmi bajom nem lenne a melegekkel, felőlem házasodhatnának is meg fogadhatnának örökbe. Szóval elfogadom őket. De már kezdek megőrülni. Mindenhol csak szivárványok vannak, oszlopra ragasztva, a neten is elkerülhetetlen, hogy beléjük futsz, sőt a focimeccseken is LMBTQ zászlókat lobogtatnak és a labdavivő autó is szivárványos. Az az érzésem, hogy rám akarják erőltetni a homoszexualitást. Igazából nem is a melegekkel van a probléma, hanem azokkal a heterókkal, akik őrült módjára fröcsögik a szivárványos agymenést. És ha én nem akarom támogatni őket, mert én csak csendben elfogadom őket, akkor egy utolsó rohadt homofób vagyok, mert nem ragasztok zászlókat villanyoszlopolra.

Szerintem már sok, amit csinálnak. Így csak utálókat gyűjtenek. Nektek mi a véleményetek?

2021. júl. 16. 12:01
A kérdező szavazást indított:
Elfogadom a melegeket, szerintem nem sok, amit csinálnak
Elfogadom a melegeket, de szerintem sok, amit csinálnak
Nem fogadom el a melegeket
54 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Ugyanez, bár én Brüsszellel érzem ezt.

Elfogadom hogy a Fidesz utálja, de már szánalmas hogy a csapból is ez folyik!

2021. júl. 16. 12:02
 2/16 anonim ***** válasza:
27%
Igen, túltolják. De ez számukra létkérdés. Kevesebben vannak, mint a normalitás, így terjeszteniük kell sajnos.
2021. júl. 16. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Jól csinálják. Elfogadom őket. Semmi bajom nincs velük.
2021. júl. 16. 12:05
 4/16 anonim ***** válasza:
21%
Kövezzetek meg, de szerintem az nem egészséges, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Ez szerintem valamiféle pszichés rendellenesség, amit meg kellett volna tanulni kezeltetni. Nem véletlen, hogy az ilyen "szexuális kisebbségekben" élő embereknek általában van valamilyen gyermekkori traumája.
2021. júl. 16. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon túl van tolva, már már beteges a vergődésük. És nagyon jól teszi a kormány hogy ezt nem hagyja....
2021. júl. 16. 12:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pipa. Van olyan válaszoló, akivel ellentétesek a nézeteink, de őket is felpontozom. Ez a kérdés kb olyan, mint az, hogy Szereted a csokifagyit? Nincs jó vagy rossz válasz. Mindenkinek megvan a maga véleménye. A b.zizós/ratyizós válaszokat (biztos érkezni fog ilyen) lepontozom. A véleményt kulturáltan is meg lehet fogalmazni.
2021. júl. 16. 12:18
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
A mindennapi életben még egy büdös percig nem zavart a mozgalom, szóval nem tolja túl részemről. Irigylem azokat, akiknek ez a legnagyobb gondjuk mondjuk az 5%+ infláció helyett...
2021. júl. 16. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
26%

Attól függ mit?

A szexuális kisebbségek jogaiért folytatott kiállást? Igen

A globalisták hatalmáért folytatott harcot? Nem

2021. júl. 16. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem tolja túl, mert egy ilyen bunkó, álkeresztény, intoleráns, minden téren primitív országban nem elég egyszer elmondani valamit, mert nem fogná fel a lakosság többsége.
2021. júl. 16. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
23%

9

na a hozzád hasonlók miatt utálnak titeket egyre többet...

2021. júl. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!