Semmi bajom nem lenne a melegekkel, felőlem házasodhatnának is meg fogadhatnának örökbe. Szóval elfogadom őket. De már kezdek megőrülni. Mindenhol csak szivárványok vannak, oszlopra ragasztva, a neten is elkerülhetetlen, hogy beléjük futsz, sőt a focimeccseken is LMBTQ zászlókat lobogtatnak és a labdavivő autó is szivárványos. Az az érzésem, hogy rám akarják erőltetni a homoszexualitást. Igazából nem is a melegekkel van a probléma, hanem azokkal a heterókkal, akik őrült módjára fröcsögik a szivárványos agymenést. És ha én nem akarom támogatni őket, mert én csak csendben elfogadom őket, akkor egy utolsó rohadt homofób vagyok, mert nem ragasztok zászlókat villanyoszlopolra.
Szerintem már sok, amit csinálnak. Így csak utálókat gyűjtenek. Nektek mi a véleményetek?
"Szerintem nem tolja túl, mert egy ilyen bunkó, álkeresztény, intoleráns, minden téren primitív országban nem elég egyszer elmondani valamit, mert nem fogná fel a lakosság többsége." csak nem román vagy, és Bukarestből írsz?
2021. júl. 16. 12:47
12/16 anonim válasza:
Én sajnálom a melegeket. Mindenki hasznot húz belőlük (szivárvány marketing).
Az érdekeiket védő mozgalom túl radikális.
Egybe lettek mosva identitás zavaros tévképzetesekkel.
Az LMBTQ+ lobbi már rég nem arról szól, hogy a melegeket küzd.
2021. júl. 16. 13:16
13/16 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de nem reklámozom mindenhol. Már a tököm televan azzal, hogy a "hírnevemet" rontják az LMBTQ+-os barmok. Ezek annyira radikàlis mozgalmak, nézd csak meg a Black Lives Matter mozgalmat vagy a feministákat vagy a GreenPeace mozgalmat stb sorolhatnám. Én egyszerűen csak normális életet szeretnék élni, de egyre rosszabb, elítélnek az emberek engem olyan dologért amiért a mozgalom felelős. Én nem értek egyet az LMBTQ-val viszont a melegeknek nagyon rossz dolguk van magyarországon sajnos, és elég sok a homofób, főleg az utóbbi időben derült ki.
2021. júl. 17. 18:42
14/16 anonim válasza:
Igen túltolják. Már azzal is túlzásba esnek hogy parádéznak,felvonulnak.Ha normális ember módjára tudnának viselkedni,nem lenne semmi probléma mert nem is érdekelné az embereket hogy a saját nemükhöz vonzódnak vagy biszexuálisok stb... Most én is kezdjek el parádézni mert hetero vagyok? A legtöbb ember hülyének nézne... A szexualitás magánügy nem tartozik senkire sem...
2021. júl. 17. 22:45
15/16 anonim válasza:
Ki tol túl mit, könyörgöm? Összevágott a Fidesz-média néhány tajtékzó meleget, akiket direkt, tudatosan kihergelt az utcára, és akkor ezt fogja mutogatni? Ha húszezerszer leadják, akkor nincs túltolva, ha direkt ötvenezerszer leadják, akkor túl van tolva? Akkor túltolták magukat a melegek? Mi köze van ehhez a melegeknek? Ők mondták meg, hogy a Fidesz propaganda mennyire tolja túl a melegekkel való rémisztgetést? Ha holnapra kitalálják, hogy 150-szer beadják az éterbe, hogy Soros, akkor a Soros holnap túltolta magát? Ki se kelt még az ágyból.
2021. júl. 17. 23:03
16/16 anonim válasza:
Szerintem mindkét oldalon túltolja a szélsőség. De Lmbtq oldalról annyival nem értek egyet, hogy szülőként nem szeretném hogy a gyerekem oktatás szintjén találkozzon ezzel. Én ha nem is bűnnek nevezném de a Semjén Zsolttal egyet értek hogy objektíve egy megcsalással egyenértékű,
nem ítélem el biztos meg van az oka ha megteszi valaki, de azért nem oktatnám az iskolában, óvodában. Szerintem erre minden szülő ugrik és ha eddig nem is volt ellenszenves neki akkor eztán azzá válik. Nem szeretnék általánosítani, csak videón láttam és hozzáteszem inkább gyerekeket akik úgy teszik le a voksukat az lmbtq mellett és úgy támadják a fideszt, hogy ezt a szülői nézőpontot nem tudják átérezni. Pedig ez egy olyan perspektíva ami méltó lenne egy kis együttérzésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!