Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mièrt nem toleràlj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mièrt nem toleràljàk az lmbtq mozgalom mozgatòi az ellenvèlemènt, pl azt, hogy a homoszexualitas bün?

Figyelt kérdés

Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket, egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek, hiszen Isten sem enged. Persze, nem ez a vilag fo bune, nem ettol vesz el egy ember. Ez egy tunet inkabb.

Szolzsenyicint mikor fogsagba vittek a gulàgba, tobben azt kialtoztak, hogy Oroszorszag azert jutott ide, mert megfeledkezett Istenrol. Akkor nem hitte, kesobb azonban megvizonyosodott errol.

#meleg #Isten #LMBTQ #megvaltas
2021. aug. 19. 16:34
 91/131 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ha olvasnál Bibliát akkor talán tisztába lennél a dolgokkal..A kereszteny tanításokat és az erkölcsi élet alappiléreiről beszél egy pap és gyóntat..S mint pap minden este ő is meggyónja a bűneit..S Isten feloldozza a bűnei alol..Nektek libsi melegeknek a papság az ellenségeitek..Mert szerintetek csak ők a pedofilok s ők támadnak titeket..Segitek a papságon kívűl a melegek között arányaiban több a pedofil mint a heterók között. BŐJTE Csaba testvér többezer árvát befogadott Erdélyben..S felnevelte őket..Apjukként s lelki atyjukként s képzeled ismerek onnan is meleg embert...A pap szerint is mindannyian bűnősek vagyunk de Krisztus megbocsát mindenkinek mert szereti az embereket.Úgyanugy szereti a meleg nevelt gyermekét mint a heterót..Sztem másszatok le a Nyugati Fényről meg az ATV-ről s menjetek nézzetek körbe az országban..Tipikus belpesti lehetsz te is vagy valami iskolázatlan diploma nélküli panellakó..Nézz körbe az országban s rájössz senki nem fenyeget titeket..Ezt melegként és vallásos emberként mondom..
2021. aug. 20. 15:54
 92/131 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted 91-es egy meleg ember ha pap akkor erkölcstelen..Ti liberalisok nem az embert nézitek mögötte hanem azt hogy pap..Undorító Rákosi mentalítás..Megbélyegzitek a meleg papokat...
2021. aug. 20. 15:55
 93/131 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva a kommenteket sajnos meg kell szólalnom..Református lelkész vagyok..Meleg vagyok..Bűnös vagyok..Az én életem Krisztus kezében van ,hiszem hogy Krisztus mindenkit szeret.Az én kötelességem viszont az hogy a rám bízott nyáját a legnagyobb felelősséggel vezessem..Hogy vigyázzak rájuk,ha baj van akkor segítsek nekik..Egy kis falut vezetek de van nálunk is 2 meleg fiatal.A közösség hasznos tagjai,akkora szivük van mint 20 másik embernek..Krisztus azt mondta az Újszövetségben hogy szeressük egymást!
2021. aug. 20. 16:00
 94/131 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég lett bíboros egy meleg ismerősöm. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2021. aug. 20. 16:01
 95/131 anonim ***** válasza:
90%

90-es, tudom. Viszont nem rudom, hogy ezt miért emelted ki. Szerintem ez teljesen lényegtelen, sőt az egyházat írja le mégjobban. Az egy dolog, hogy 1000 éve volt, de elvileg isten gondolkodása nem változhat.

Én is meleg vagyok. Ez egyáltalán nem lényeges.

Azzal nem értek egyet, hogy a tradícionális értékek mindig visszatérnek. Eleve mindig változik az, hogy egy adott korban mi tekinthető tradícionális értéknek. Az „elfajzás” alatt meg végképp nem értem, hogy mit értessz.

Elég gyanús, hogy nem vagy meleg, ha a melegséget aberrációnak hívod. Az őskor nem az erkölcstelenség miatt volt olyan, amilyen, hanem a technológiai fejlettlenség miatt.

Borzasztóan ostoba a meglátásod arról, hogy mi az a liberalizmus. Se időm, se kedvem, se energiám nincs ugyanazt ismételni, úgyhogy szerintem ezt a vitát inkább engedjük el.

2021. aug. 20. 16:14
 96/131 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg kene egy tv.hogy ha egy párt 3* kap 2/3-os bizalmat akkor a miniszterelnők kapjon halálig tartó királyságot..Sokkal jobban fejlődne az ország ha 4 évente nem kéne a szocikkal foglalkozni..Svédország is királyság..Dánia is..
2021. aug. 20. 17:03
 97/131 anonim ***** válasza:
92%

#92-93-94,

Köszönjük észrevételed. Ezzel mindent elmondtál magadról és a skizofrén állapotokra is választ adtál. Másrészt a stílusod; Hhhhaaaajjjj. (Sóhaj)

Amikor elfogynak az érvek, jön a személyeskedés, sértegetés. Nekem ez nagyon színvonalon aluli. Senki nem szólt hozzád ilyen stílusban, mégis mindig így vágsz vissza. További reakcióra már nem is érdemes a kommented. Au revoir! (Szótárazd ki, ha nem érted.)

2021. aug. 20. 17:09
 98/131 anonim ***** válasza:
100%
Azt kívánom minden homofóbnak akaratán kívül legyen meleg hirtelen egyik napról a másikra.
2021. aug. 20. 19:31
 99/131 anonim ***** válasza:
17%
Juhéééé, századiiiiik! :)
2021. aug. 20. 21:52
 100/131 anonim ***** válasza:
17%
Meleg vagyok,de elítélem azt amit a melegekkel tesz az ellenzék..Hogy velünk hergelik a többséget plusz szavazatért..
2021. aug. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!