Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mièrt nem toleràlj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mièrt nem toleràljàk az lmbtq mozgalom mozgatòi az ellenvèlemènt, pl azt, hogy a homoszexualitas bün?

Figyelt kérdés

Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket, egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek, hiszen Isten sem enged. Persze, nem ez a vilag fo bune, nem ettol vesz el egy ember. Ez egy tunet inkabb.

Szolzsenyicint mikor fogsagba vittek a gulàgba, tobben azt kialtoztak, hogy Oroszorszag azert jutott ide, mert megfeledkezett Istenrol. Akkor nem hitte, kesobb azonban megvizonyosodott errol.

#meleg #Isten #LMBTQ #megvaltas
2021. aug. 19. 16:34
 121/131 A kérdező kommentje:

Ne folytassuk, nincs èrtelme.

Tartsàtok èszben; Isten ùgy szeretett titeket, hogy egyszülött Fiàt adta, hogy ha hisztek öbenne, el ne vesszetek, hanem örök èletetel legyen. Jn3,16

2021. aug. 27. 17:44
 122/131 steven95 ***** válasza:
91%
Egyetértek, nics értelme. Van egy álláspontod. De én nem egy álláspontot képviselek, hanem meleg VAGYOK.
2021. aug. 27. 17:49
 123/131 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: akik nem vagyunk vallásosak, NEM tartjuk észben. Számunkra semmit sem jelent.
2021. aug. 30. 00:11
 124/131 anonim ***** válasza:
0%
Utolsóra reflektálva ahogy nekünk heteróknak legyünk akár vallásosak akár nem nekünk meg semmit nem jelentenek az ateisták vagy az ateista melegek,de tiszteletben tartjuk hogy jogotok van ezt választani.Ti is tartsàtok tiszteletben hogy mi pedig nem kérünk az arcünkba nyomott Pride reklámokból..Az Istengyalázást már elő sem hozom..Köszönjúk
2021. aug. 30. 07:16
 125/131 anonim ***** válasza:
92%

07:16-os: nem azt mondtam, hogy ti vallásosak nem jelentetek nekünk semmit, hanem a hitetek és az arra való hivatkozásotok. Elég komoly defekt ezt így félreérteni.

Ki gyalázta az istenetek?

2021. aug. 30. 08:08
 126/131 anonim ***** válasza:
100%

124-es, nem választottam azt, hogy meleg lettem. Még mindig azt mondom, hogy sokkal-sokkal szívesebben lennék heteró (mivel még senki sem tudja rólam).

A Pride reklámokat nem mi, egyszerű emberek készítjük és nem is mi sugározzuk, vagy tetetjük fel. Amúgy meg, nem hiszem, hogy képtelen vagy kibírni egy hónapot, amikor látsz itt-ott egy szivárványt.

Milyen istengyalázás? Ezt nem értem...

2021. aug. 30. 10:22
 127/131 anonim ***** válasza:
12%
126 -os,én vallásos meleg vagyok..Tudom ritka..Ez van,nem én valasztottam..A családok,a barátaim elfogadnak..De a Pride-ot én is messze elkerülöm,mert már nem az a célja ami régen volt,hanem egy mocskos liberális kampány lett..Az meg hogy a náci Jobbik is vonul rajta egy vicc..
2021. aug. 30. 14:52
 128/131 anonim ***** válasza:
100%

127-es a Pride-ról mindenki mást gondol. Van aki szerint jó, van, aki szerint rossz. Szerintem az alap elgondolás jó, a kivitelezés viszont már kevésbé. Ettől függetlenül egyértelműen nevetségesnek tartom azt, hogy a kormányközeli adókban és hírportálokon azt az egy-két furcsa embert emelik ki a tömegből, amelyikkel lehet szidni az összes többit. Szerintem az sem kizárt, hogy ezeket az illetőket a kormány béreli fel, hogy lejárassa magát a Pride-ot.

A Jobbiknak az a fő célja, hogy leváltsa a Fideszt. Jelenleg csak az látszik, hogy ezért mindent megtesznek.

2021. aug. 30. 15:03
 129/131 anonim ***** válasza:
82%
Náci homofobok a csak homofob Fidesz helyett..Kosz de nem..
2021. aug. 30. 15:58
 130/131 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ők lennének abban a koalícióban, hanem a DK, a Momentum, az LMP stb. is.
2021. aug. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!