Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mièrt nem toleràljàk az lmbtq mozgalom mozgatòi az ellenvèlemènt, pl azt, hogy a homoszexualitas bün?
Èn nem vagyok homofòb, se nem gyulolom oket, egyszeruen keresztenykent tudom mi a bun, es ebbol nem engedhetek, hiszen Isten sem enged. Persze, nem ez a vilag fo bune, nem ettol vesz el egy ember. Ez egy tunet inkabb.
Szolzsenyicint mikor fogsagba vittek a gulàgba, tobben azt kialtoztak, hogy Oroszorszag azert jutott ide, mert megfeledkezett Istenrol. Akkor nem hitte, kesobb azonban megvizonyosodott errol.
Drága kérdező, szánalmas a vallási propagandád :)
1. Ha ezt így kijelented, az nem ellenvélemény, hanem kinyilatkoztatás.
2. Te max. azt tudod, hogy a kereszténység bizonyos értelmezése szerint mi a bűn. Én maradnék azért a Btk. szerinti meghatározásoknál.
3. De, homofób vagy. Ezt nem lehet szépíteni.
4. Ennek az Istennek a létezésében meglehetősen sokan nem hisznek, én sem.
5. Beszéltél vele személyesen, onnan tudod, hogy mi a véleménye?
6. Hogy a frászba jön ide Szolzsenyicin?
4# nem is te voltal a kerdes alanya.
Az egyhaz reszekent kezelmi engem, akit nem ismersz, s aki nem is ert egyet es el is itel em melysegesem a kepmutatast, ugyanolyan, mintha azt
mondanam, kepmutatas reszedrol a teged kirablo tolvajrol azt mondani, hogy rosszat kovetett el, mert te magyar vagy, s kulfoldon a
magyarokat tolvajnal nezik.
1. Nem propagalok semmit, a sajat velemenyemen tul.
2. Ellenvelemeny
3. A btk sokan hasznaltak
mar rosszra, egyebkent a jogunk alapjai romai-kereszteny ertekekre vezethetoek vissza. Ha Isten valoban letezik es foglalkozik velunk , veled, velem, akkor Ö tudja legjobban, mi jò s mi rossz, tehat amig az ellenlezojet nem tudod bizonyitani, te sem mondhatsz tonbbet, minthogy max n ertesz ezzel egyet. De attol meg lehet igaz.
4# Nem tudom, mibol gondolod, hogy homofòb az, aki mas velemènyem van. Masfelol megitelsz par mondat alapjan egy osszetett szemelyisget, ami sztem hiba.
5. Meg szokott szòlitani szemèlyesen. De tèged is meg akar. Ez nem kivaltsag ebben az ertelben.
6.Szolzsenyicin felismerese a mai korra nagyom kisertetiesem beillesztheto.
Azért mert képmutatás.
Én nem azért vagyok homoszexuális mert bűn, vagy sem valaki szerint. Hanem az vagyok. És heteroszexuális felebarátaimhoz viszonyítva egyenlő módon élem át/meg a testi és érzelmi vonzódásomat egy velem egyenrangú, önálló, megfelelő értelmi képességekkel rendelkező felnőttel, konszenzuálisan. NEKEM ez a NORMÁLIS.
Képmutató, hogy Te azért NEM követsz el homoszexuális cselekedetet, mert bűn. Szerintem inkább azért mert hetero vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!