Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt erőszakosnak tartjátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt erőszakosnak tartjátok? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy a pasim megpofozott. Mostanában gyakran érzem, hogy megcsal, kevesebb időt töltünk együtt és a legtöbbet inkább az ágyban. Rohadt jó a szex vele. És amikor nem veszi fel a telefont, akkor azt hiszem más pasival van, talán csajjal... Végülis biszex, azt mondja.

Két hete szombaton sem értem el este, de nyolc előtt hazaért én pedig megkérdeztem mással van-e. Veszekedtünk, aztán megütött. De úgy, hogy elestem. Csak azt mondta legközelebb fogjam be a számat, ha jót akarok. Igyekeztem visszatartani a sírást, de megijedtem tőle, már attól is amikor veszekedtünk. Erre megvigasztalt. Aztán szeretkeztünk.

A következő héten ugyanez történt, csak akkor már nem egyszer, hanem háromszor pofozott meg, de én nem ütöttem vissza. Elment, aztán amikor visszajött megint megvigasztalt, és megint lefeküdtünk.

Hazafelé tartottunk egy este és megkérdeztem: ugye nem csalnál meg soha?

Erre ő: Ugye nem akarod megint elkezdeni?

Mikor hazaértünk azt mondtam nem akarok szeretkezni de ő csak annyit tett, hogy szájon csókolt, kigombolta a farmaremet, leszedte a ruháimat és mégis lefeküdtem vele. De nem volt olyan mint máskor.

Naggyon szánalmasan érzem magam, mert nem mertem visszavágni. De nem is akarok többet veszekedni sem. A legjobb barátnőm azt mondja, ha eszem van elhagyom, de nem akarom. Nagyon szeretem. Szerintetek mit tegyek?

2020. nov. 21. 18:59
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyd ott, míg komolyabb bajod nem lesz. Ha egyszer megütött, akkor máskor is meg fog ütni. Mindegy mit ígér, nem fog megváltozni. Sok nő fázott már rá az ilyen kapcsolatra. Azt hiszik, hogy majd megváltozik, újra kedves lesz vele. Nem fog, hidd el! Mit akarsz egy ilyen kapcsolattól? Keress magadnak egy normális, rendes barátot, de soha olyat, aki kezet emel rád. Ha azzal jön, hogy már ütött meg nőt, azonnal dobd. Téged is megfog, ne áltasd magad.
2020. nov. 22. 23:57
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mint az én sztorim!

Nekem is hiába mondták a barátok, h azonnal lépjek le nem tettem, mert nagyon szerettem!

Mikor egy hatalmas pofon után a farkam felé vette az irányt, hogy dugunk egy jót és mindent elfelejtek! tiltakoztam, nem szerettem volna!

Mint egy felbőszült állat!

Ne tudd meg milyen, mikor akaratod ellenére történik!!!

Megerőszakolt!!

Ekkor tettem meg azt, amit neked is kellene! Összeszedtm a cuccát mire haza jött és kitettem az ajtó elé! Nem tagadom qva nehéz lépés volt, de ma már tudom, hogy sokkal hamarabb kellett volna!!

2020. nov. 23. 04:50
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az, hogy néha féltékeny a másik egy kicsit, vagy van vita köztetek egy dolog. Ezeket meg kell beszélni ilyenkor.

De úgy gondolom a kialakult helyzetben te is hibás vagy. Veszekedtetek - oke. Megütött és nem álltál ki magadért, sőt meg is jutalmaztad mert lefekudtel vele. Ezzel csak azt az üzenetet adtad át neki, hogy amit csinált az rendben van.

2020. nov. 23. 17:11
 54/55 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondtam, hogy rendben van. Nem védtem meg magam, mert hirtelen ért, egyáltalán sosem hittem volna, hogy ez történik. És igazából nem vagyok olyan erős. Talán azonnal azt kellett volna mondanom, hogy soha többé nem akarom látni? De ez nem igaz. De nagyon el kell gondolkoznom most már.
2020. nov. 23. 18:30
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Na aztán ne gondolkozz sokat, mert az idő alatt megint megver.
2020. nov. 24. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!