Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt erőszakosnak tartjátok? Mit kellene csinálnom?
Az történt, hogy a pasim megpofozott. Mostanában gyakran érzem, hogy megcsal, kevesebb időt töltünk együtt és a legtöbbet inkább az ágyban. Rohadt jó a szex vele. És amikor nem veszi fel a telefont, akkor azt hiszem más pasival van, talán csajjal... Végülis biszex, azt mondja.
Két hete szombaton sem értem el este, de nyolc előtt hazaért én pedig megkérdeztem mással van-e. Veszekedtünk, aztán megütött. De úgy, hogy elestem. Csak azt mondta legközelebb fogjam be a számat, ha jót akarok. Igyekeztem visszatartani a sírást, de megijedtem tőle, már attól is amikor veszekedtünk. Erre megvigasztalt. Aztán szeretkeztünk.
A következő héten ugyanez történt, csak akkor már nem egyszer, hanem háromszor pofozott meg, de én nem ütöttem vissza. Elment, aztán amikor visszajött megint megvigasztalt, és megint lefeküdtünk.
Hazafelé tartottunk egy este és megkérdeztem: ugye nem csalnál meg soha?
Erre ő: Ugye nem akarod megint elkezdeni?
Mikor hazaértünk azt mondtam nem akarok szeretkezni de ő csak annyit tett, hogy szájon csókolt, kigombolta a farmaremet, leszedte a ruháimat és mégis lefeküdtem vele. De nem volt olyan mint máskor.
Naggyon szánalmasan érzem magam, mert nem mertem visszavágni. De nem is akarok többet veszekedni sem. A legjobb barátnőm azt mondja, ha eszem van elhagyom, de nem akarom. Nagyon szeretem. Szerintetek mit tegyek?
Igen, nagyon nehéz feldolgozni, elfogadni, hogy féltékeny. Nyilván magából indul ki, ő tett valamit, amit rád vetített ki, ezért a heves reakció is. Nagyon valószínű, hogy más van mögötte, azaz nemcsak te már. Ezt viszont akkor sem vennéd észre, ha előtted csinálná, mert annyira szereted még mindig. Ez is természetes. De próbálj meg higgadtan gondolkozni, az elmúlt eseményeket sorbarakni, és ha elég, akkor okosan dönteni.
Sok erőt hozzá!
Nyugi, van élet utána is. Még ha nagyon nehéz is az elejében!
Azért mert féltékeny valaki nem ütöm meg. Meg amúgy ez nem lehet semminek a megoldása.
Meg ha nincsen vaj a fülem mögött válaszolok, hogy hol voltam. Nem ütök.
Ez nem normális és jobb ha minél előbb elhagyod. Mert nagy valuszínuséggel ez egyre komolyabb lesz már.
Őszinte leszek. Barátnőm szerint is néha túlzásba viszem a féltékenykedést. Nem most kezdődött. Jó ideje gyakran van ilyen. Tehát nem véletlenül érzem magam is hibásnak, pedig engem ütöttek meg. Gyakran vagyok durcis, mert nem írt vissza azonnal, nem vette fel a telefont, és azt is gondolom ilyenkor , hogy biztos mással volt. Máskor is veszekedtünk már. És most ha belegondolok, gyerekesen is viselkedek ilyenkor. De mindig féltem attól, hogy elviszi tőlem valaki. Mert szeretem. Ennyire vagyok féltékeny.
A kapcsolatunk nem volt rossz, azt hiszem még most sem az. Hiszen bocsánatot kért. De jobb lenne ha meg sem történt volna.
Összebújva nézzük este a tv-t, sokat röhögünk, nagyon szellemes pasi amúgy, vagy ő olvasgat, de akkor is összebújva vagyunk. Együtt fürdünk, imádja megmosni a hajam, én is az övét. Mostanában, hogy nyolc után még sétálni sem mehetünk, még táncolni is szoktunk itthon. Szeretem a lágyabb zenét és arra táncolni vele. Szeretünk együtt enni is, mármint nem egy asztalnál, hanem megetetni egymást.
A szex pedig a legjobb. Akkor ezt is elmondom. Én passzív vagyok. Misszionáriusban szeretem a legjobban, mert akkor folyamatosan csókolózunk közben. Szorosan ölelkezve. Néha lefogja a kezem, csókol és dug tovább. És a szexben nincsenek gátlásai. Imádja amha sokáig szopom, aztán az arcomra szeret élvezni. Mindig megujjaz, mindenféle pózban. Szinte mindennap van szex, nagyon gyakran a kádban is. Utána gyakorlatilag már meztelenek vagyunk, egész éjszaka. És mindig meztelenül alszunk. Sírós srác vagyok, és mindig megvigasztal, ha megbántanak, vagy elszomorodok valamitől, utána szexelünk. És ebben a legszebbek a kettesben töltött hétvégék. Amikor nem megyünk el táncolni se, szinte sehova, hanem csak mi: meztelenül egész nap. Olyankor naponta többször is szexelünk. Modt gondoltam sokkal több ilyen lesz, hiszen karantén féleség lesz, de az elmúlt két hétben ezek elmúltak..
Értitek már? Nem akarom hogy ennek vége legyen. Most is, nem szexelünk, hanem alszik én meg pötyögök ide.
Egy dologban van igazatok : kettőnk közül ő az akaratosabb. És egyesek azt mondják "a kevésbé b@zis." Engem meg tipik b@zisnak" tartanak, talán így igaz.
Én 19 vagyok, lassan 20, ő 25. Egy éve vagyunk együtt (hivatalosan). Egyébként randiztunk már korábban is komolyabban. De kb 10 hónapja együtt is élünk, ödszeköltöztünk.
A pasim sokkal többet dolgozik, csak ő "épít karriert".
Nézd te tanácsot kértél
Nem fogadod meg
Mindíg magadban fogod keresni a hibát ahogy azt már el is kezdted, és védeni fogod őt hogy rosz napja volt stb.
Te ezt választod a te döntésed
Verve érzed jól magad.
Szeretsz szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!