Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt erőszakosnak tartjátok? Mit kellene csinálnom?
Az történt, hogy a pasim megpofozott. Mostanában gyakran érzem, hogy megcsal, kevesebb időt töltünk együtt és a legtöbbet inkább az ágyban. Rohadt jó a szex vele. És amikor nem veszi fel a telefont, akkor azt hiszem más pasival van, talán csajjal... Végülis biszex, azt mondja.
Két hete szombaton sem értem el este, de nyolc előtt hazaért én pedig megkérdeztem mással van-e. Veszekedtünk, aztán megütött. De úgy, hogy elestem. Csak azt mondta legközelebb fogjam be a számat, ha jót akarok. Igyekeztem visszatartani a sírást, de megijedtem tőle, már attól is amikor veszekedtünk. Erre megvigasztalt. Aztán szeretkeztünk.
A következő héten ugyanez történt, csak akkor már nem egyszer, hanem háromszor pofozott meg, de én nem ütöttem vissza. Elment, aztán amikor visszajött megint megvigasztalt, és megint lefeküdtünk.
Hazafelé tartottunk egy este és megkérdeztem: ugye nem csalnál meg soha?
Erre ő: Ugye nem akarod megint elkezdeni?
Mikor hazaértünk azt mondtam nem akarok szeretkezni de ő csak annyit tett, hogy szájon csókolt, kigombolta a farmaremet, leszedte a ruháimat és mégis lefeküdtem vele. De nem volt olyan mint máskor.
Naggyon szánalmasan érzem magam, mert nem mertem visszavágni. De nem is akarok többet veszekedni sem. A legjobb barátnőm azt mondja, ha eszem van elhagyom, de nem akarom. Nagyon szeretem. Szerintetek mit tegyek?
Ja, hogy nem hagytad magad megdugni? Igaza van a pasidnak, nagyon is! Legközelebb nemcsak ezt kapod majd, jogosan!
Oszt mi közöd van, kivel hova jár rajtad kívül?!
"
Kedves kérdező!
Én ugyanígy voltam, mint te. Az én párom szociopata volt. Mindenkinek megjátszotta a kedves énjét, aztán egy idő után kimutatta a foga fehérjét. Nem véletlenül van az a mondás, hogy egy embert az élete végéig nem lehet kiismerni. Mi 4 évet voltunk együtt. Nálunk is pofonokkal kezdődött, aztán már annyira eldurvult a helyzet, hogy kicsavarta egyszer a bokám, elszakadtak a szalagjaim. Amikor el akartam hagyni, akkor meg nem engedett el. Zsarolt lelkileg és fizikailag is. Voltak rólam intimebb képei, videók. Ezeket akarta szétterjeszteni az ismerőseim között, így próbált magához láncolni. Én mindig nagyon jó voltam hozzá. Szerettem, lelkileg támogattam,segítettem neki sok mindenben. Kihasznált, csak túl naiv voltam, hogy ezt előre lássam. Végül elmentem pszichológushoz, hogy segítséget kérjek. Elfogadtam, hogy felhasználhatja ellenem a képeimet, viszont szembesítettem vele, hogy súlyos jogi lépései lesznek akkor a dolognak. Végül szerencsére sikerült kilépnem ebből a helyzetből, de nem kívánom senkinek ezt a hosszú, fájdalmas utat.
Nem ismerlek sem téged, sem a barátod, viszont annyit higgyj el nekem, hogy ahol egyszer elcsattan egy pofon, ott vége van a kapcsolatnak. Kitapasztalja éppen, hogy nem lépsz ellene semmit, ezért is fog rajtad uralkodni. Velem ugyan ez volt, és 4 évig elhúztam. A vége pedig az lett, hogy nem mertem kilépni a kapcsolatból. Nem minden embernek vannak érzései. Pszichopata érzések nélkül születik, szociopata pedig traumák által válik ronlottá. Ezek az emberek a legveszélyesebbek másokkal, saját magukkal és a társadalmakkal szemben. Befolyásos, manipulátor emberek, ha még egyáltalán nevezhetőek embernek.
27/F
Tapasztalatból írom, nem a e levegőből szedem. Az én párom engem nem is szeretett, csak manipulált. Ő csak elhitette velem a dolgokat, de nem gondolta komolyan. Bevallotta ezeket, amikor fenyegetett. Még hangfelvételelem is van a bántalmazásokról, fenyegetésekről, pont azért, ha valamit fel akart volna használni ellenem,akkor meg tudjam mutatni rokonoknak, hatóságnak. Ő be akart engem mocskolni hazugságokkal, és sokan hittek is volna neki, mert mindenkit manipulált. Titeket nem ismerlek, így nem tudok vélekedni. Nem tudom megmondani, hogy szeret vagy nem. Az hogy vannak beteg emberek közöttünk, az tény. Minden kb 100. ember pszichopata. Nekik az egyik agylebenyük része nem fejlődik ki normálisan, ami az érzelmekért felelős. Ők megtanulták megjátszani az érzéseiket. Nincs bűntudatuk, lelkiismeretük, szorongásuk. Még a pszichológusokat és pszichiátereket is átbasszák, mert megjátszák az érzéseiket. De a szociopata az más. Az én párom sok gyermekkori traumát élt át és azt a sok sérelmet rajtam vezette le.
A valóságban sokkal több dolgot leszűrnék rólatok is. Sokat tanultam a saját helyzetemből,ezért tudnék segíteni, de hát erre nincs lehetőség.
43-as
Nem hiszem, hogy szeretethiányos lennék, sem kapcsolatfüggő. Csak azt érzem, hogy szerelmes vagyok. De ezt te látod. Mégis meggondolom amit mondtatok.
Egy icipici esély sincs szerinted, hogy mégis minden olyan lesz mint régen?
Azért írtam, hogy rózsaszín felhőben vagy, mert szerelmes vagy. Nem látod reálisan a dolgokat.
Hát mivel én is 4 évig húztam, ezért lehetnek jobb pillanatok is, de hosszútávon tönkre fog tenni. Főleg lelkileg. Kérd ki szakember véleményét. Ez a legjobb ötletem most, ha már elhagyni nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!