Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt erőszakosnak tartjátok? Mit kellene csinálnom?
Az történt, hogy a pasim megpofozott. Mostanában gyakran érzem, hogy megcsal, kevesebb időt töltünk együtt és a legtöbbet inkább az ágyban. Rohadt jó a szex vele. És amikor nem veszi fel a telefont, akkor azt hiszem más pasival van, talán csajjal... Végülis biszex, azt mondja.
Két hete szombaton sem értem el este, de nyolc előtt hazaért én pedig megkérdeztem mással van-e. Veszekedtünk, aztán megütött. De úgy, hogy elestem. Csak azt mondta legközelebb fogjam be a számat, ha jót akarok. Igyekeztem visszatartani a sírást, de megijedtem tőle, már attól is amikor veszekedtünk. Erre megvigasztalt. Aztán szeretkeztünk.
A következő héten ugyanez történt, csak akkor már nem egyszer, hanem háromszor pofozott meg, de én nem ütöttem vissza. Elment, aztán amikor visszajött megint megvigasztalt, és megint lefeküdtünk.
Hazafelé tartottunk egy este és megkérdeztem: ugye nem csalnál meg soha?
Erre ő: Ugye nem akarod megint elkezdeni?
Mikor hazaértünk azt mondtam nem akarok szeretkezni de ő csak annyit tett, hogy szájon csókolt, kigombolta a farmaremet, leszedte a ruháimat és mégis lefeküdtem vele. De nem volt olyan mint máskor.
Naggyon szánalmasan érzem magam, mert nem mertem visszavágni. De nem is akarok többet veszekedni sem. A legjobb barátnőm azt mondja, ha eszem van elhagyom, de nem akarom. Nagyon szeretem. Szerintetek mit tegyek?
Teljesen mindegy hogy megcsal vagy nem - megütött, és nem egyszer
Ez azonnali váló ok
Csak te már a vert "Nő" fogvatartó, szindrómába vagy.
Minnél jobban elver annál jobban fogod szeretni és védeni.
Nézd, a kérdésedre a válasz : menekülj, amíg nem késő. Elmúlt nála ami fékezte idáig. Eddig is ilyen volt, de valamiért nem tette meg. Aktív koromban naponta mentünk ilyen helyre intézkedni (jó, 'meleg' helyzet ritka volt). Sokszor a bántalmazott könyörgött, hogy hagyjuk, nem bántották, elesett, más történt, semmi baj. Sajnos néhány egy idő után kórházban kötött ki. Egyikről van tudomásom, aki nem is élte túl.
Gondold át, hogyan tovább?! De ésszel, ne mással.
A HÁTTÉR segítségét próbáld meg.
Ez egy bántalmazó kapcsolat iskolapéldája amit leírtál. Attól hogy te is férfi vagy még nincs rendben hogy megüt.
Képzeld el hogy a legjobb barátnőddel történik ez. Megveri a pasija rendszeresen mert “hisztizik” “féltékenykedik”. Mit tanácsolnál a barátnődnek? Azt hogy k*rva gyorsan hagyja el, nem?
Na ez van most nálad. Semmivel nem más azért mert te férfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!