Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt erőszakosnak tartjátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt erőszakosnak tartjátok? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy a pasim megpofozott. Mostanában gyakran érzem, hogy megcsal, kevesebb időt töltünk együtt és a legtöbbet inkább az ágyban. Rohadt jó a szex vele. És amikor nem veszi fel a telefont, akkor azt hiszem más pasival van, talán csajjal... Végülis biszex, azt mondja.

Két hete szombaton sem értem el este, de nyolc előtt hazaért én pedig megkérdeztem mással van-e. Veszekedtünk, aztán megütött. De úgy, hogy elestem. Csak azt mondta legközelebb fogjam be a számat, ha jót akarok. Igyekeztem visszatartani a sírást, de megijedtem tőle, már attól is amikor veszekedtünk. Erre megvigasztalt. Aztán szeretkeztünk.

A következő héten ugyanez történt, csak akkor már nem egyszer, hanem háromszor pofozott meg, de én nem ütöttem vissza. Elment, aztán amikor visszajött megint megvigasztalt, és megint lefeküdtünk.

Hazafelé tartottunk egy este és megkérdeztem: ugye nem csalnál meg soha?

Erre ő: Ugye nem akarod megint elkezdeni?

Mikor hazaértünk azt mondtam nem akarok szeretkezni de ő csak annyit tett, hogy szájon csókolt, kigombolta a farmaremet, leszedte a ruháimat és mégis lefeküdtem vele. De nem volt olyan mint máskor.

Naggyon szánalmasan érzem magam, mert nem mertem visszavágni. De nem is akarok többet veszekedni sem. A legjobb barátnőm azt mondja, ha eszem van elhagyom, de nem akarom. Nagyon szeretem. Szerintetek mit tegyek?

2020. nov. 21. 18:59
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagyod ott, ahogy előttem is leírta nem egy ember, rosszabb lesz. Legközelebb már a földön beléd is rúg,azután már ájuláaig ver, aztán lehet egynap meg már halálra. Szerintem én ezen nem gondolkoznék ennyi ideig. Aki erőszakot alkalmaz bármilyen "probléma" ellen az rossz ember. És olyan nincs, hogy most te féltékenyebb vagy vagy sem. Normális ember emiatt nem megüti a párját, hanem megnyugtatja, hogy nincs senkije, vagy ha van, akkor megbeszélik. (bár ezek után már nem lenne mit beszélni). Ess ki a szerelem szutykos rózsaszín ködjéből és láss és gondolkodj tisztán.
2020. nov. 21. 23:03
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy hogy milyen volt eddig, most kimutatta a foga fehérjét. Lehetsz akármilyen kiállhatatlan, idegesítő, az erőszak semmilyen helyzetben nem elfogadható.

Innentől egyre rosszabb lesz csak. Szóval hagyd ott.

2020. nov. 22. 00:06
 33/55 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy elég bénán megírt kitalált történet.
2020. nov. 22. 00:15
 34/55 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is elég gyenge lábakon állt, de azt nem értem meg hogy miért nem véded meg amgad...
2020. nov. 22. 00:48
 35/55 anonim ***** válasza:
88%

Szeretethiányos vagy, és az a fajta akinek a farkán át az agyát is leszívták már. Megérdemled, amit kapsz.

Mindketten éretlen kölykök vagytok,fogalmatok sincs a párkapcsolatról.

Ha a kéj miatt mindent eltűrsz,akkor kár volt itt kérdezni bármit is.

Oldd meg,de ne szenvedj. Ha jó amikor dug, akkor legyen jó minden téren.Ha pedig nem tetszik, szakíts. Na persze ahhoz nem éretlen kölyöknek kéne lenni.

2020. nov. 22. 04:28
 36/55 Béla211 ***** válasza:
88%
Tudod az a baj, hogy ez könyü megoldásá válik neki a viták gyors lezárásához.És ráadásul csak oda bújik megbocsátász neki és még meg is jutalmazod, mert még sex is van. Ajánlom, hogy nézd meg a Hatalmas kis hazugságok című sorozatott. Ott is fokozatosan indult az asszony verés és jó a szex ott is védi a nő a férjét.
2020. nov. 22. 04:29
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt élvezed, nem is kicsit. Persze majd ha kicsit túltolja a dolgokat, azt már nem annyira. De az téged ne izgasson már. Te azt már nem fogod olvasni a hírekben, csak mi.
2020. nov. 22. 06:35
 38/55 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ez nem bántalmazó kapcsolat, mert ahogy látom nem mindenféle mondvacsinált indok miatt ütötte meg, szerintem csak szimplán kiégés.

Most emiatt a vírushelyzet miatt, és a korlátozások miatt az ember pszichéjére hatalmas nyomás feszül, ezt tetézheti az, ha a munkahelyén történik bármi.

Szerintem nem csal meg, csak kikapcsolódik estefelé, amikor nem éred el. Most az ilyen kényszeres bezárások időszakában sok ember besokall a másiktól. De ez nem azt jelentim, hogy nem szereti. Illetve ha jól olvasom a karantén előtt semmi ilyen nem volt.

Szeritnem próbáld ki, egy-két hétig, hogy nem féltékenykedsz, hanem próbálsz olyan lenni, mint azelőtt. Kérdezd a munkályáról, a napjáról. És próbáljatok valahova elmenni kikapcsolódni.

DE ha bármilyen mndvacsinált indokkal megüt, akkor azonnal tűnj onnan.

2020. nov. 22. 11:13
 39/55 anonim ***** válasza:
13%
Remélem kiverted a sok válaszra? Máskor jobb storyt toljál lúzer!
2020. nov. 22. 11:48
 40/55 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy ja, ahogy az előttem szóló mondta. Melegként mondom, hogy a PC osztag az épp nem segít itt.

Amennyire én látom, nem azért ütötte meg, mert ettől feláll neki. Nem mondom, hogy a kérdező volt a hibás, de azért felelőtlen az igen. Másnak is lehet nehéz időszaka, különösen mostanában, a munkával is, aztán éjszaka legalább nyugodtan szeretne aludni, amikor hazaér ölelést szeretne ha egész nap nem látta a párját, még akkor is ha chateltek. Ehelyett mit kap? Gondolom tipik dolgokatamik az idegeire mennek először is, nem csak a sokadiknál. "Hol voltál? Kivel voltál? Miért nen vetted fel? Miért nem írtál vissza rögtön? Egy másik pasival, mi? Ki az? Mióta tart? Megcsalsz? Hazudj valamit!"

Kinek jó ez? És ennél a pasinal elszakadt egy cérna. Nem arról van szó, hogy ő az áldozat valójában, de ezt a hagyd el, mert megöl, hagyd el mert véresre ver, hagyd el mert megfojt, hagyd el mert egy szemét tetű, ez egy hülyeség. Az mennyivel jobb ha elhagyod, az első nagyobb problémánál? Na ezért vannak manapság egyhetes párkapcsolatok.

2020. nov. 22. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!