Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok a korkülönbség? Én 19 éves lány a férfi 59 éves Júliusban lesz 60
Már egy jó ideje 3-4 hónapja ismerkedem egy férfival elvált 3 gyerekes férfi már van neki 2 unokája is.
Ügyvédként dolgozik és eléggé jó módú és normális művelt tanult férfi nekem ez tetszik benne , külsőleg nem jön be de mivel elég tehetős nem egy Budapesti panel lyukban él hanem egy nagy kertes házban és művelt több nyelven beszél ezért mellette tuti lenne jövőm.
De a korkülönbség nagy a Szüleim biztos elleneznék.
"Idővel úgyis megfogom szeretni sőt már most azeretem hiszen mindent megad nekem venni akart nekem új telefont is a legújabbat nagyon drágát Huawei p30"
🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Én inkább arra lennék kíváncsi
Hogy ha nem lenne a bőre alatt is Pénz
De ugyanúgy intelligens és kedves rendes lenne akkor is vele lennél,-e????
🤔🤔🤔
25N
Keress kérdéseket hasonló témákban:szerelem, szex, férfi, ügyvéd, pénz
Ahj cuni, kérlek írj még. Olyan jó olvasni.
Akkor ezek szerint még is dolgoznál 8-12 órában az állat mellett. Hisz Te pénz nélkül is vele maradnál mert hát Ő egy inteligens, kedves,gondoskodó férfi egy igazi aranyember
Mert tiszta lelkű.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!