Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinilányok miért izgulnak sokszor pocakos, alacsony, kopaszodó, szuszógós 40-50 éves "fériakhoz"?
És ez miért kevésbé elitélendő a női nem számében, mint amikor egy fiatal srác a "milfekhez" vonzódik?
Megjegyzem ezt úgy vettem észre, hogy fiatal srác vagyok, de én nem vonzódom a "milfekhez".
izgulnak a férfiakhoz?
haver járj be nyelvtanra, egy milf tanárnő csodákra képes
#1. Gondoltam kijavítom, amikor észrevettem...
Először ugyanis vonzódnakot akartam írni. De rossz a telóm, laggol, kínszenvedés vele írni, így gondoltam majd mindenki kikövetkezteti.
Akikről te beszélsz, azok inkább 60+ évesek (lásd: Andy Vajna). Tessék itt van egy pár 40+ -os ismert ember, döntsd el te, hogy miért izgulnak rájuk a nők:
Bocs, a 2. link rossz lett:
Nök: nem vonzódnak, de a pénzért megéri elviselni.
Férfiak: vihogós kis tini libát bárki tud szerezni, de egy 18 évesnek a legnagyobb dicsőség egy érett sokat megjárt milf figyelmét felkelteni és megtartani
Én nem az ismert, legszexibb 40-es szupersztárokra gondoltam, és nem is Vajnára, hanem a való életben sokszor nem előnyös külsejű 40-50 éves pasikkal jönnek össze a 16-17-18-19 éves lányok. És érzelmi alapon, akikkel lelkiznek.
És ilyen kamu drámáik vannak és közben nagyon érettnek érzik magukat ezek a csajok. Ti ezt nem tapasztaltátok?
#8-9. Nem mondtam, hogy a 40-es férfiak mind ilyenek, de vannak fiatal lányok akiket kifejezetten az ilyenek "hálóznak be", ha lehet ezt így mondani, bár nem annyira lehet, mivel X év múlva is azt foglyák állítani ezek a lányok hogy Ők érettebek voltak már akkor a koruknál és érzelmek is voltak és, hogy pozitív tapasztalat volt, stb.
De ezek a férfiak leginkább ilyen 6-8 éves kisfiúkra izguló pedók benyomását keltik, mégsem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!