Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinilányok miért izgulnak sokszor pocakos, alacsony, kopaszodó, szuszógós 40-50 éves "fériakhoz"?
És ez miért kevésbé elitélendő a női nem számében, mint amikor egy fiatal srác a "milfekhez" vonzódik?
Megjegyzem ezt úgy vettem észre, hogy fiatal srác vagyok, de én nem vonzódom a "milfekhez".
Nem, a tini csaj az átlagos, nike cipőt hordó, meg telefonnal villogó csaj, de nem sugarbaby.
A pasi pedig esetenént még az anyjával is lakik és oda viszi a csajt.
Közvetlenül nekem 8 ilyen esettel volt tapasztalatom 10. óta, azaz 3.5 év alatt. De sokkal többről hallok.
Olyasmi férfiakat képzeljetek el külsőre mint Bajor Imre 40-50 évesen.
Ugyan nem alacsony (192 cm) , de tény 140-150 kg pocakos, 53 éves pasi aki engem izgat, de nagyon bírom a dumáját, vicces és baromi izgatóan beszél velem a szexről,amitől nedves lesz a puncim. Engem valamiért nagyon izgat a korkülönbseg is és a testalkat beli különbség is. 158 centi, 46 kg vagyok. Élvezem, hogy munkaidő után belopakodik az öltözöbe utánam és ott szexelunk, miközben van 2 kollégám az ajtó túloldalán . Egy kis gyorskajazoban dolgozom diakmunkaskent,ami az övé.
19L
Nekem volt osztálytársnőm 17 éves korától 21 éves koráig volt együtt az elején 31, míg a végén 35 éves alacsony, kopaszodó, pocakos csávóval. Az a csávó is 40-enesnek nézett ki. Az osztálytársnőm pedig magas volt, de nem egy szépség, bár olyan csúnya sem volt. Utólag úgy volt vele, hogy élete egyik legrosszabb döntése volt az a csávó. Én nem feszegettem a témát, annyira nem izgatott, de szerintem pusztán a kor az ami vonzotta semmi más. Hogy egy idősebb csávó és mellette ő is magát felnőttebbnek érezheti. Annyit hallottam mikor a lányoknak mondta, hogy igazából minden szar volt vele. Mellesleg ez is egy 15 éves story.
A baj az, hogy én nekem is mindig a kedvencem a 21-24 éves lányok voltak. Mindig is ilyen korú barátnőm volt, bár nem szándékosan. Jelenleg is 23 az aktuális barátnőm. A baj az, hogy én már megállapodni akartam, de kezdek kételkedni a kapcsolatban. Viszont 30-on túl meg egyre inkább közelebb megy az ember az ilyen nagy korkülönbségekhez. Szörnyű belegondolni, hogy esetleg majd én is 40 évesen egy 21 éves lánnyal legyek együtt. Nagyon rosszul érezném magam. Igazából most már értem apámat, hogy 50 évesen miért pattintott le 25 éves lányokat. Elvált volt, mielőtt ebbe akarna belekötni valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!