Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcra élvezés? 🤔
Tehát...
Minden érdekel...
Ha megbeszélitek a pasitokkal hogy ő szeretne arcra élvezni a végén, hogyan zajlik? Szól hogy mikor, a lány meg egyből letérdel aztán puff ? Ilyenkor a pasi veri magának vagy a csaj ?
És lányok! Ha sperma a szemetekhez megy nem csipi? Ilyenkor beteriti az egész arcotokat? Van amit lenyaltok az ujjaitokkal az arcotokról? Mikor a pasi élvez a szátok nyitva van?
Köszi ha normálisan válaszolsz!
20 L
Egyetértek Alexxel.
Köpés is jó tud lenni arcra élvezés előtt, én pl szeretem. Nyilván ez nem szabályszerű, de ha olyan a hangulat, akkor nagyon is izgató a dolog. De ízlések és pofonok, van akinek ez már sok.
Meg persze ehhez kiemelkedően fontos a bizalom. A nő részéről nem árt egy kis alázatosság is, és hogy be tudjon hódolni a férfinak.
Az ilyesmit jó megörökíteni is, de ez már egy más téma.
Nekem soha, senki nem élvezhetett az arcomra, csak a mostani párom, aki soha nem erőltette, csak említette, hogy őt izgatná. Mikor orális kényeztetem a végén az arcomra megy el, amit nagyon élvezünk mindketten, főleg egy-egy vadabb együttlét végén :) Arra mindig nagyon vigyázunk, hogy a szemembe ne menjen, mert borzasztóan kellemetlen érzés!
21/N
Férfiként néha nekem is izgató, hogy ha az arcra élvezhetek el. Viszont a köpés már nem fér bele, megalázónak találom, és emiatt biztos, hogy nem csinálnám a páromnak.
Igaz, ez sem a normál szint szerintem, úgyhogy igazából ez is emberfüggő. Lehet, hogy lenne olyan perverz nő, akinél ez alap lenne, akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!